Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS Mac Fishing Zander Masters Nieuwe Merwede Lure Only

Beste Deelnemers & Belangstellende,

De opening is achter de rug en velen van jullie hebben de eerste dagen benut om te trainen voor de Mac Fishing Zander Masters Nieuwe Merwede Lure Only.

Aanstaande zondag is de herstart van de NKS Dutch Zander Masters met als strijdtoneel de Nieuwe Merwede. Dit keer met als extra regel dat er alleen met kunstaas mag worden gevist.

Traileren
Zoals bij ieder van jullie bekend is, zijn er rondom de Nieuwe Merwede maar weinig vrije helling meer. We hebben jullie dan ook gevraagd mee te denken en jezelf en teammaat op de verschillende plaatsen te water te laten. Velen van jullie hebben reeds aangegeven waar ze te water gaan, van een aantal boten horen wij het graag. Onderstaand een overzicht, hou bij Strijensas rekening met een lange wachttijd gezien dit maar een kleine helling is dus wees er vroeg bij!

Jachthaven Strijensas (Sassedijk 6, 3292 LD, Strijensas)
Bootnummers: 2, 3, 5, 8, 9, 11, 17, 20, 21, 33, 34, 42, 43, 55, 56

Oostdijk (Oosthaven, Dordrecht) vrije helling
Bootnummers: 16, 30,

Lage Zwaluwe (Biesboschweg 900-TRAF, 4924 BB, Lage Zwaluwe) alleen voor leden
Bootnummers: 4, 7, 10, 15, 24, 29, 32, 37, 40,

Onbekend
Bootnummers: 12, 13, 23, 25, 27, 31, 36, 41, 49, 53, 54

Inschrijving
De inschrijving van de wedstrijd vind plaats bij het ponton voor Lage Zwaluwe. Hier zal de controleboot klaar liggen om jullie in te schrijven.

Start
De start van de wedstrijd vind plaats op de kop van de Nieuwe Merwede. De start zal omstreeks 08.30 uur gegeven worden, door de controleboot.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking vindt plaats bij de Batterij  (Sassedijk 6A, 3292 LD, Strijensas), hier staat voor iedere deelnemer een lekker broodje kroket klaar. Los van de versnapering is er voor iedere deelnemer een Goodybag van Mac Fishing op te halen.Kom je van een andere helling maar wil je wel naar de prijsuitreiking. Er zijn voor de deelnemers die met de boot naar de prijsuitreiking mogelijkheden om deze tijdens de prijsuitreiking aan te leggen in de jachthaven.

Indien je vragen c.q. opmerkingen hebt dan vernemen wij deze graag van jullie.

Tight Lines & Fair Play,

NKS Dutch Zander Masters