Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
« naar overzicht met uitslagen en wedstrijden

Dutch Zander Masters 2021-2022 » Navionics Zander Masters Lek Ameide

Inschrijven NKS Wedstrijd Navionics Zander Masters Lek Ameide

Meer informatie over de wedstrijd vind u onderaan deze pagina.

Datum & locatie

Deze wedstrijd vind plaats op 12-12-2021 te Navionics Zander Masters Lek Ameide.

Wedstrijd informatie

Wedstrijd informatie

Traileren:
Men kan traileren op de helling aan de Lekdijk in het dorp Ameide.
 
Routebeschrijving:
Komend vanaf de A27: Vanaf het zuiden Gorinchem/Breda, neem afslag 25 Noordeloos. Sla linksaf de N214 en vervolgens rechtsaf de Parallelweg op richting Ameide. Blijf de borden Ameide volgen.
 
Komend vanaf de A27: Vanaf het noorden Utrecht: neem afslag 26 Lexmond en ga rechtsaf de oude Rijksweg op. Volg de borden naar Lexmond. Neem vervolgens de rotonde voor driekwart (Driemolensweg) en vervolge de weg (De Laak; Dorpsstraat) tot het oude dorp van Lexmond en draai de Lekdijk op (achtereenvolgens genaamd Lekdijk; Achthoven; Sluis; Lekdijk). Volg de dijk tot Ameide
Extra info:
De Lek staat in dit gedeelte onder invloed van de getijden. Het kan gedurende de dag twee kanten op stromen afhankelijk van afvoer en waterstand. Let daarnaast op de scheepvaart. De Lek is druk bevaren rivier en de schepen varen soms veel sneller dan je denkt, houdt ze dus goed in de gaten. Voor anker liggen is tevens niet toegestaan.
Inschrijven en controle:
Bij de helling in het dorpje Ameide, inschrijving sluit om 08:20, schrijf je dus op tijd in.
Aanvang/einde wedstrijd:
De wedstrijd begint om 8:30 uur en eindigt 15:00 uur.
Prijsuitreiking:
In de kantine van Camping De Koekoek. De Camping ligt stroomafwaarts vanaf Ameide en is gelegen aan de Lek. Volg de Lekdijk richting het Oosten naar Tienhoven. De ingang van de camping ligt na 1,5 kilometer aan je rechterhand. Er is genoeg parkeergelegenheid op de camping.