Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

Pennen

Meer informatie over het NKS Pennen

Rivieren

Meer informatie over het NKS Rivieren

Parcours Fauna Hengelsport Zander Masters Haringvliet

Beste Deelnemers,

Inmiddels hebben we de diverse betrokken instanties gesproken, graag delen we deze informatie met jullie, zodat er deze week nog volop getraind kan worden op het wedstrijdparcours.

De Fauna Hengelsport Zander Masters Haringvliet zullen doorgang onder vinden op het onderstaande parcours.


 
Traileren:
1. De helling bij Numansdorp is volgens de betreffende instanties niet bereikbaar. Hier kan dus NIET getrailerd worden (volgens de beschikbare informatie)!

2. De vrije helling bij Willemstad kan worden gebruikt. Hier zal tevens ook de inschrijving plaats vinden.

3. De helling in de jachthaven van Den Bommel. Deze helling kost € 6.- (een stukje varen naar het parcours)

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de Fauna Hengelsport Zander Masters Haringvliet. Mocht je interesse hebben schrijf je dan snel in op www.nksnoekbaarsvissen.nl.
 
Tight Lines,
 
De Organisatie
 

Parcours Fauna Hengelsport Zander Masters Haringvliet

Parcours Fauna Hengelsport Zander Masters Haringvliet Beste Deelnemers, Inmiddels hebben we de diverse betrokken instanties gesproken, graag delen we deze informatie met jullie, zodat er deze week nog volop getraind kan worden op het wedstrijdparcours. De Fauna Hengelsport Zander Masters … Lees verder »

Belangrijk Nieuws Fauna Hengelsport Zander Masters 2018

Belangrijk Nieuws Fauna Hengelsport Zander Masters 2018 Beste Deelnemers, Zoals een aantal deelnemers reeds hebben geconstateerd is de Haringvlietbrug op de dag van de NKS Fauna Hengelsport Zander Masters 2018 volledig afgesloten. De afsluiting geld voor het verkeer op de weg en het water, er is … Lees verder »

Fauna Hengelsport Zander Masters Haringvliet

Fauna Hengelsport Zander Masters Haringvliet Beste Deelnemers, Inmiddels is de inschrijving van de 1e wedstrijd van de NKS Dutch Zander Masters 2018 OPEN! We zijn dan ook verheugd dat de inschrijvingen voor deze wedstrijd hard binnen komen, niet alleen voor deze wedstrijd maar velen … Lees verder »

Nieuwe opzet NKS

Beste NKSers, De algemene ledenvergadering is geweest en het jaar 2017 zit er op.  We kunnen terugkijken op een geslaagd NKS seizoen 2017 met spannende en gezellige wedstrijden.  Met de mooie herinneringen in het achterhoofd, kijken … Lees verder »

NKS Q-fishing River Masters 2017 Prijsuitreiking

NKS Q-fishing River Masters 2017 Prijsuitreiking Het afgelopen jaar streden de deelnemer aan de Q-fishing River Masters op vier van Nederlands mooiste rivieren om de titel Nederlands Kampioen Snoekbaarsvissen Rivieren. De strijdtonelen beloofden iedere wedstrijd een spannende strijd, diverse … Lees verder »