Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS Fauna Hengelsport Zander Masters Lek

Beste Deelnemers en Belangstellende,

Helaas moeten we jullie meedelen dat de wedstrijd om de lek is afgelast!

De diverse weerpagina's waar de NKS Dutch Zander Masters gebruik van maakt en contact met de betrokken instanties geven windkracht 4-5 bft West met stoten tot 7-8 bft.

De Fauna Hengelsport Zander Masters Lek schuift door naar een van de reservedatums.

Tight lines & Fair Play,

NKS Dutch Zander Masters

NKS Fauna Hengelsport Zander Masters Lek

NKS Fauna Hengelsport Zander Masters Lek Beste Deelnemers en Belangstellende, Helaas moeten we jullie meedelen dat de wedstrijd om de lek is afgelast! De diverse weerpagina's waar de NKS Dutch Zander Masters gebruik van maakt en contact met de betrokken instanties geven … Lees verder »

NKS Fauna Hengelsport Zander Masters Lek

NKS Fauna Hengelsport Zander Masters Lek Beste Deelnemers & Belangstellende, Nog een aantal dagen en dan is het zover de eerste wedstrijd in de NKS Dutch Zander Masters 2019. Het strijdtoneel voor deze wedstrijd is de Lek. Het water waar de afgelopen jaren stevige vissen zijn … Lees verder »

NKS Dutch Zander Masters 2019

NKS Dutch Zander Masters 2019 Een kleine week nog en dan gaat de NKS Dutch Zander Masters 2019 van start met als eerste wedstrijd de Lek. Een water waar menig verrassing reeds is gevangen zo staat het NKS record van grootste snoekbaars nog steeds op 99,8cm afkomstig van dit … Lees verder »

NKS Dutch Zander Masters Grand Final

NKS Dutch Zander Masters Grand Final Vorige week zondag vond de Grand Final van de NKS Dutch Zander Masters 2018 plaats. Een wedstrijd waar de crème de la crème zich nog een keer met elkaar zou meten. De NKS Grand Final is een exclusieve wedstrijd voor enkel de … Lees verder »

Finale Dutch Zander Masters

Finale Dutch Zander Masters Beste Deelnemers het is zo ver!!!!!   Finale Dutch Zander Masters 2018 word gehouden op zondag 4 November Op het Finale water van dit jaar  Hollands Diep!!!!!! Vanaf NU is dit water verboden terrein voor de deelnemende teams Hier … Lees verder »