Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS-seizoen 2013

Beste sportvisvrienden, we kunnen terugkijken op een mooi wedstrijdjaar maar het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur! We willen in februari, mits het weer het toelaat, starten met een nieuwe serie wedstrijden. Dit is nog onder enig voorbehoud omdat alle vergunningen nog aangevraagd dienen te worden bij de diverse Federaties en daarom is de kalender nog niet definitief. Dit is gedaan op verzoek van vele deelnemers i.v.m. plannen.

De openingswedstrijd op het Lauwersmeer is op zaterdag en indien de wedstrijd op de Lek wordt uitgesteld zal deze ook op zaterdag vervist worden omdat het de zondag daarna vaderdag is. We willen begin januari 2013 nog een Algemene Ledenvergadering plannen.

Let in het nieuwe seizoen op met montage's. Er mag wettelijk gezien maar met drie haken worden gevist, een dreg wordt ook verstaan onder een haak. Dus een fireball-montage haak met dreg en daarboven een enkele dropshot haak is toegestaan dus geen lijn met vier of vijf haken. Het is dus wettelijk niet toegestaan dus ook binnen het NKS doen we dit NIET. De organisatie van het NKS zal hier op toezien en overtreders met een rode kaart bestraffen.

NKS-bestuur.