Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS Corona update

Beste Deelnemers & Belangstellende,

Er is groenlicht gegeven op het organiseren van wedstrijden, dit wil zeggen dat zoals het er nu voor uit ziet het NKS weer gaat starten in September.

Gezien de grote toernooien ook allemaal in de periodes September & Oktober zijn ingeschoten en deze reeds goedgekeurd is het aan ons om de puzzel te leggen. De puzzel houdt in dat we rekening dienen te houden met de richtlijnen van het RIVM en NOC*NSF, de belasting van het thuisfront (andere wedstrijden, 7 NKS wedstrijden) en de te kiezen wedstrijd wateren.

Concreet houdt dit voor het NKS in dat we op dit moment druk zijn alle informatie te bundelen, de data in te vullen met wateren en vergunning aanvragen te doen bij de betrokken instanties. Er zullen geen NKS wedstrijden gehouden worden voor 1 September.

Wij streven erna om de nieuwe kalender voor de vakantie aan jullie kenbaar te maken. Het seizoen 2020 zal naar alle waarschijnlijkheid seizoen 2020-2021 worden maar we krijgen een Nederlands Kampioen Snoekbaarsvissen.

We houden jullie op de op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

Sportieve groet,

 
NKS Dutch Zander Masters.

NKS Corona update

NKS Corona update Beste Deelnemers & Belangstellende, Er is groenlicht gegeven op het organiseren van wedstrijden, dit wil zeggen dat zoals het er nu voor uit ziet het NKS weer gaat starten in September. Gezien de grote toernooien ook allemaal in de … Lees verder »

NKS Corona update

NKS Corona update Beste Deelnemers & Belangstellende, Het coronavirus houdt Europa en Nederland voorlopig nog even in zijn greep. Inmiddels worden de strakke richtlijnen wat losser gelaten en krijgen we weer wat bewegingsvrijheden op diverse gebieden. Op … Lees verder »

NKS Corona update

NKS Corona update Beste Deelnemers & Belangstellende,            Het coronavirus raakt ons op dit moment allemaal in welke vorm dan ook. Wij wensen dan ook alle deelnemers en belangstellende van de NKS Dutch … Lees verder »

NKS Navionics Zander Masters Lek

NKS Navionics Zander Masters Lek Beste Deelnemers & Belangstellende, Het coronavirus houdt Europa in de ban. Iets waar we als hengelsport inmiddels ook mee te maken. De overheid heeft de maatregelen aangescherpt en Sportvisserij Nederland heeft verzocht om wedstrijden niet … Lees verder »

NKS Navionics Zander Masters Lek

NKS Navionics Zander Masters Lek Beste Deelnemers & Belangstellende, Aanstaande zondag staat de Navionics Zander Masters Lek op het programma. Een wedstrijd waar menig NKS visser naar uitkijkt na een lange pauze vanwege de diverse stormen en het oer Hollandse slechte … Lees verder »