Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS Dragon Zander Masters Lek

Beste Deelnemers & Belangstellende,

Na meerdere malen overleg met de betrokken instanties komt er helaas geen duidelijkheid over de waterstand en maximaal toelaatbare stroomsnelheid op de Lek.

De betrokken instanties geven het 50% dat we droge voeten houden en 50% van niet. De hoge waterstand en het opstuwend water vanuit het naderende springtij maken het dus erg onzeker.

De organisatie heeft besloten dat het risico met 50% te groot is om de veiligheid van jullie en materialen op en rond het water te waarborgen.

De Dragon Zander Masters Lek GAAT NIET DOOR ! Zoals aangekondigd zal er een extra inhaaldatum worden in gelast in juni. Wij zullen jullie hier volgende week van op de hoogte stellen!

Alle deelnemers die reeds hebben ingeschreven zijn automatisch ingeschreven voor de inhaaldatum.

Ondanks dit tegenvallende bericht wensen wij jullie nog een aantal prachtige visdagen toe voor de gesloten tijd!

Tight Lines & Fair Play,

NKS Dutch Zander Masters

NKS Dragon Zander Masters Lek

NKS Dragon Zander Masters Lek Beste Deelnemers & Belangstellende, Na meerdere malen overleg met de betrokken instanties komt er helaas geen duidelijkheid over de waterstand en maximaal toelaatbare stroomsnelheid op de Lek. De betrokken instanties geven het 50% dat we … Lees verder »

NKS Dragon Zander Masters Lek

NKS Dragon Zander Masters Lek Beste Deelnemers & Belangstellende, Aanstaande zondag staat de Dragon Zander Masters Lek op het programma. Als we naar het weer kijken ziet alles er gunstig uit. Dit zou beteken dat we voor de gesloten periode nog één keer de … Lees verder »

NKS Fauna Zander Masters Oude Maas

NKS Fauna Zander Masters Oude Maas Aanstaande zondag staat de Fauna Hengelsport Zander Masters Oude Maas op het programma. Als organisatie zijn wij helaas genoodzaakt vanwege de weersomstandigheden deze wedstrijd af te gelasten. De wedstrijd zal doorgeschoven worden naar … Lees verder »

NKS Dragon Zander Masters Lek

NKS Dragon Zander Masters Lek Over twee weken staat de uitdaging in de NKS Dutch Zander Masters 2019 op het programma, namelijk de Fauna Zander Masters Oude Maas. Een snel stromende rivier die altijd het uiterste vraagt van de deelnemers. Direct na de challenge staat de volgende … Lees verder »

NKS Westin Zander Masters HolandsDiep Lure Only

NKS Westin Zander Masters HolandsDiep Lure Only Afgelopen zondag heeft de special in de NKS Dutch Zander Masters 2019 plaats gevonden. En het was een kraker van een wedstrijd. In totaal ging het maximale aantal deelnemers om 8.30 uur van start gewapend met alleen kunstaas. Westin had de eer om de … Lees verder »