Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS Westin Zander Masters HolandsDiep Lure Only

In navolging van de NKS Dutch Zander Masters Haringvliet is inmiddels de Westin Zander Masters HollandsDiep Lure Only ook vol! Het maximale aantal van 50 boten is bereikt. De special in de NKS Dutch Zander Masters 2019 beloofd dus een kunstaaswedstrijd van formaat te worden. Wie zijn kunstaas zal favoriet zijn… 
Inschrijving
Net als bij de Dutch Zander Masters Haringvliet zal de inschrijving van de Westin Zander Masters Lure Only open blijven. We werken hier wederom met een reservelijst waar de deelnemers op komen te staan. Mocht er onverhoopt een deelnemend team uitvallen dan schuift de eerste op de reservelijst door naar de competitie.


De concurrentie voor Jeroen & Nick is groot..


Wil je zelf deelnemen aan één van de wedstrijden in de NKS Dutch Zander Masters 2019, dat kan via www.nksnoekbaarsvissen.nl. Nog deelnemen aan bijvoorbeeld de wedstrijd op de Oude Maas? Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. Op de rest van de wedstrijden stromen de inschrijvingen ook binnen, dus wees er snel bij om gegarandeerd zijn van jullie plek!
 
Niet deelnemen maar wel op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in het klassement, live films tijdens de wedstrijd of sponsorberichten van onder andere Westin volg ons dan via www.nksnoekbaarsvissen.nl, www.roofvisweb.nl of www.facebook.com/nksnoekbaarsvissen.
 
Tight Lines & Fair Play,
 
Dutch Zander Masters

 

NKS Westin Zander Masters HolandsDiep Lure Only

NKS Westin Zander Masters HolandsDiep Lure Only In navolging van de NKS Dutch Zander Masters Haringvliet is inmiddels de Westin Zander Masters HollandsDiep Lure Only ook vol! Het maximale aantal van 50 boten is bereikt. De special in de NKS Dutch Zander Masters 2019 beloofd dus een … Lees verder »

NKS Westin Zander Masters HollandsDiep Lure Only

NKS Westin Zander Masters HollandsDiep Lure Only Een maand nog te gaan voor de special in de Dutch Zander Masters 2019, namelijk de Westin Zander Masters Lure Only. Wat een spektakelstuk lijkt het te gaan worden, inmiddels hebben 45 teams zich ingeschreven en nadert het maximale aantal van 50 met … Lees verder »

NKS Westin Zander Masters HolandsDiep

NKS Westin Zander Masters HolandsDiep Helaas is er aanstaande zondag geen geweldige start van de NKS Dutch Zander Masters op het Haringvliet. De weersgoden spelen ons wederom parten. Inmiddels zijn de wedstrijden ingepland op de reservedatums en staan de inschrijvingen open. Alle reeds … Lees verder »

Afgelasting NKS Dutch Zander Masters Haringvliet

Afgelasting NKS Dutch Zander Masters Haringvliet De weergoden zijn het de NKS Dutch Zander Masters helaas niet gunstig gezind. De organisatie is dan ook genoodzaakt te melden dat de NKS Dutch Zander Masters Haringvliet van aanstaande zondag 13-01-2019 niet door gaat! De gehele week wordt er … Lees verder »

NKS Dutch Zander Masters Haringvliet

NKS Dutch Zander Masters Haringvliet Aanstaande zondag is het hopelijk zo ver: de start van de NKS Dutch Zander Masters 2019. Na de afgelasting van de Fauna Hengelsport Zander Masters Lek kan de NKS karavaan dan van start. Het geliefde Haringvliet staat op het programma. De verhalen … Lees verder »