Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS Dutch Zander Masters 2020

Beste Deelnemers & Belangstellende,

De NKS karavaan is inmiddels een week opgang en de inschrijvingen stromen in een snel tempo binnen. De eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen zitten reeds over de 60% vol. Wil je erbij zijn schrijf je dan snel in voor je het weet ben je te laat.

Zoals jullie weten zijn er wat zaken veranderd binnen het NKS. Zo is daar sinds eind 2019 het youtube kanaal van de NKS Dutch Zander Masters. Op dit kanaal zullen voor de wedstrijd, na de wedstrijd verslagen en interviews te zien zijn van onze fantastische evenementen. Dus ga naar youtube en abonneer je op de NKS Dutch Zander Masters.

Niet alleen op media gebied is de NKS Dutch Zander Masters zich aan het ontwikkelen. De prijzentafel van iedere wedstrijd heeft ook een upgrade gehad. Zo zijn de prijzen van de nummers 1 t/m 5 verhoogd en de 1e en 2e prijs voor de grootste snoekbaars zijn verhoogd. Naast de verhoging van de prijzen is er een extra prijs toegevoegd. De aanmoedigingsprijs, nieuw dit jaar en bedoeld om deelnemers een extra motivatie te bieden.

Wil je zelf deelnemen aan deze leuke, leerzame en vooral spannende competitie schrijf je dan snel in via www.nksnoekbaarsvissen.nl.

Tight Lines & Fair Play,

NKS Dutch Zander Masters

NKS Dutch Zander Masters 2020

NKS Dutch Zander Masters 2020 Beste Deelnemers & Belangstellende, De NKS karavaan is inmiddels een week opgang en de inschrijvingen stromen in een snel tempo binnen. De eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen zitten reeds over de 60% vol. Wil je erbij zijn schrijf je … Lees verder »

NKS Dutch Zander Masters 2020

NKS Dutch Zander Masters 2020 Beste Deelnemers & Belangstellende, Na een tijd van radiostilte is het zover, de NKS Karavaan komt weer in beweging. Via diverse wegen hebben wij al menig bericht mogen ontvangen van enthousiaste deelnemers die staan te springen om weer te … Lees verder »

NKS Dutch Zander Masters 2019

NKS Dutch Zander Masters 2019 Het is inmiddels een aantal weken geleden dat de prijzen in de NKS Dutch Zander Masters 2019 verdeeld zijn. De voorbereidingen op het nieuwe seizoen 2020 zijn in volle gang en aan de reactie te zien staan de deelnemers te trappelen om er weer aan te … Lees verder »

NKS Grand Final 2019 Nieuwe Merwede

NKS Grand Final 2019 Nieuwe Merwede Afgelopen zondag was het zover de NKS Dutch Zander Masters Grand Final 2019. Het strijdtoneel bleef tot de zaterdag voorafgaand geheim zodat er geen enkele deelnemer voor kennis had over het water. Wel wist iedereen de verhalen die de ronde deden … Lees verder »

NKS Grand Final 2019 Nieuwe Merwede

NKS Grand Final 2019 Nieuwe Merwede Afgelopen vrijdag avond begon het feest in de besloten whatsapp groep van de NKS deelnemers. Waar is het?, met het bedoelen ze de Grand Final 2019. De afsluitende wedstrijd waar de beste 42 boten van het seizoen zich nog 1x meten in een exclusieve … Lees verder »