Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS Dragon Zander Masters Nieuwe Merwede

Over een aantal dagen staat de NKS Dragon Zander Masters Nieuwe Merwede op het programma. Een wedstrijd waarvan niemand weet hoe deze zal gaan lopen, gezien het de heropening van het seizoen betreft en er niet getraind kan worden. Kortom een wedstrijd die voor ieder gelijk is.
Dragon schrijft voor deze wedstrijd 2 teams in die de team kleuren zullen gaan verdedigen in deze spannende strijd om de Dragon Zander Masters Nieuwe Merwede. Tijd om het eerste team aan jullie voor te stellen.
Dragon Team 1
Het eerste team dat de Dragon kleuren zal gaan verdedigen bestaat uit twee routiniers binnen de hengelsport. Beide heren zijn binnen de roofviswereld ook bekend om hun kennis van de wateren rondom de Biesbosch. Tevens zijn de heren naast het roofvissen ook op andere fronten actief binnen de hengelsport.

De eerste visser van het team is in een adem te noemen als importeur van Dragon in Nederland (Mac Fishing). Wim van Vliet zal de kleuren van Dragon verdedigen in de NKS Dragon Zander Masters. De kennis van de producten in combinatie met de waterkennis rondom de Biesbosch maken hem een geduchte concurrent.

De teamgenoot van Wim is eveneens bekend met het Dragon Assortiment, voeg hierbij ook de kennis van de wateren rondom de Biesbosch aan toe en je hebt een ijzersterk team. Ralph de Kock zal team Dragon 1 compleet maken.


Een geduchte tegenstander team 1 van Dragon, wij wensen de heren veel succes en een mooie uitslag.

Tevens willen wij Dragon bedanken voor het vertrouwen en het mogelijk maken van de prachtige sponsoring.

Wil jij ook deelnemen aan de Dragon Zander Masters Nieuwe Merwede, schrijf je dan snel in!

Stay tuned voor de bekendmaking van team Dragon 2!
 
Tigh Lines,
NKS Dutch Zander Masters
 

NKS Dragon Zander Masters Nieuwe Merwede

NKS Dragon Zander Masters Nieuwe Merwede Over een aantal dagen staat de NKS Dragon Zander Masters Nieuwe Merwede op het programma. Een wedstrijd waarvan niemand weet hoe deze zal gaan lopen, gezien het de heropening van het seizoen betreft en er niet getraind kan worden. Kortom een … Lees verder »

NKS Dragon Zander Masters Nieuwe Merwede

NKS Dragon Zander Masters Nieuwe Merwede Het gesloten seizoen is begonnen aan zijn laatste weken, dus de haken kunnen geslepen worden. De derde wedstrijd in de NKS Dutch Zander Masters staat op het punt van beginnen, met als strijdtoneel de Nieuwe Merwede. De prijzentafel zal voor deze … Lees verder »

NKS Westin Zander Masters HollandDiep Share & Like

NKS Westin Zander Masters HollandDiep Share & Like Helaas kon afgelopen zondag de Westin Zander Masters HollandsDiep vanwege de te harde wind geen doorgang ondervinden. Dit neemt natuurlijk niet weg dat acties niet door kunnen lopen... Een goede week voor de Westin Zander Masters HollandsDiep … Lees verder »

NKS Westin Zander Masters HollandsDiep gaat NIET door!

NKS Westin Zander Masters HollandsDiep gaat NIET door! Beste deelnemers, Helaas moeten we met pijn in ons vissers hart constateren dat de weersomstandigheden voor aankomende zondag, dusdanig slecht zijn dat we de wedstrijd helaas moeten aflassen . Met een voorspelde windkracht 5 tot 7 uit de … Lees verder »

NKS Westin Zander Masters HollandsDiep

NKS Westin Zander Masters HollandsDiep Een aantal dagen voor de wedstrijd is een ideale gelegenheid om het tweede team van Westin bekend te maken dat deelneemt aan de Westin Zander Masters HollandsDiep. Team Westin2 Het HollandsDiep is een water waar alle technieken die de … Lees verder »