Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS Corona update

Beste Deelnemers & Belangstellende,         
 
Het coronavirus raakt ons op dit moment allemaal in welke vorm dan ook. Wij wensen dan ook alle deelnemers en belangstellende van de NKS Dutch Zander Masters succes en sterkte in deze tijd.

Ook het NKS dient zich aan de overheidsmaatregelen te houden. Dit betekend dat de NKS IJsselsport Nieuwe Merwede op 30-5-2020 komt te vervallen dit gezien het feit dat er geen evenementen mogen plaatsvinden tot en met 1-6-2020. Alle reeds ingeschreven deelnemers zijn zoals gebruikelijk ingeschreven voor een eventuele reservedatum.

Het betekend voor de organisatie een tijd van overleg met Rijkswaterstaat & Sportvisserij Nederland omtrent het opnieuw in plannen van wedstrijden. Het is voor elk van de organisaties op dit moment onzeker wanneer de maatregelen opgeschort worden. Dit betekend op dit moment dat er een stop is op de vergunningverlening. De organisatie van het NKS is dan ook bezig met diverse scenario’s voor het seizoen 2020. Op dit moment blijven alle NKS wedstrijden na 1-6-2020 gepland zoals in de kalender.

Indien er wijzigingen of andere besluiten vanuit de overheid of betrokken instanties zijn zullen wij jullie daarover informeren via de bekende wegen.

Voor nu rest ons jullie  veel sterkte en succes te wensen in deze tijd. Wij hopen jullie allemaal weer te zien tijdens de wedstrijden in 2020.
 
Tight Lines & Fair Play,
 
NKS Dutch Zander Masters

NKS Corona update

NKS Corona update Beste Deelnemers & Belangstellende,            Het coronavirus raakt ons op dit moment allemaal in welke vorm dan ook. Wij wensen dan ook alle deelnemers en belangstellende van de NKS Dutch … Lees verder »

NKS Navionics Zander Masters Lek

NKS Navionics Zander Masters Lek Beste Deelnemers & Belangstellende, Het coronavirus houdt Europa in de ban. Iets waar we als hengelsport inmiddels ook mee te maken. De overheid heeft de maatregelen aangescherpt en Sportvisserij Nederland heeft verzocht om wedstrijden niet … Lees verder »

NKS Navionics Zander Masters Lek

NKS Navionics Zander Masters Lek Beste Deelnemers & Belangstellende, Aanstaande zondag staat de Navionics Zander Masters Lek op het programma. Een wedstrijd waar menig NKS visser naar uitkijkt na een lange pauze vanwege de diverse stormen en het oer Hollandse slechte … Lees verder »

NKS Navionics Zander Masters Lek

NKS Navionics Zander Masters Lek Beste Deelnemers & Belangstellende, Aanstaande zondag staat de Navionics Zander Masters Lek op het programma. Een echte rivieren wedstrijd waar de Navionics kaarten goed van pas komen om de ideale snoekbaars plekken te vinden. De hoogste tijd … Lees verder »

NKS Westin Zander Masters HolandsDiep Lure Only

NKS Westin Zander Masters HolandsDiep Lure Only Beste Deelnemers en Belangstellende, Helaas zijn de weersgoden de NKS Dutch Zander Masters niet gunstig gezind. Is het niet storm Chiara of Dennis dan is het wel oer Hollands slecht weer wat wordt voorspeld. Een wind van 5 BFT met stoten richting … Lees verder »