Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

Inschrijving NKS regulier en NKS rivier


U kunt zich weer inschrijven voor beide competities. Stuur daarvoor een mailtje naar: nksnoekbaars@gmail.com of info@nksnoekbaarsvissen.nl Geef aan welk koppel je vist (beide namen opgeven) en voor welke competitie je wilt inschrijven.
 
De voorlopige data (met reservedata) NKS regulier zijn:
  1. 31 jan - 14 feb
  2. 21 feb - 28 feb
  3. 13 mrt - 20 mrt
  4. 28 mei - 12 juni
  5. 19 juni - 26 juni
  6. 4 of 11 sept - 18 september (afhankelijk van de Hengelsportbeurs op het Eiland van Maurik)
  7. 25 sep - 2 okt
  8. 9 okt - 16 okt
Finale  13 nov - 20 nov
 
Indien er te veel inschrijvingen zijn (NKS regulier 50 boten en NKS rivier 25 boten) volgt er op 10 januari (met uitwijkdatum 17 januari) een selectie wedstrijd. Alle deelnemers van het afgelopen jaar voor het NKS rivieren gevist hebben direct toegang tot het NKS rivieren 2016. De beste 45 boten van het NKS regulier 2015 hebben ook direct toegang tot het NKS regulier 2016.
 
Het bestuur heeft het plan om het NKS rivier over 5 wedstrijden te laten vissen: 2 wedstrijden in het voorjaar, 1 wedstrijd in juni en 2 wedstrijden in het najaar. Deze zullen vooralsnog op de data zoals voor het NKS regulier vallen. Het bestuur zoekt nog wel twee deelnemers aan de NKS rivieren competitie die de organisatie op zich willen nemen. Geef aan als je hier tijd en zin in hebt.
 
Deelname kost NKS rivieren € 300,- en NKS regulier € 480,- Dit bedrag moet te zijner tijd in zijn geheel voorafgaand aan het begin van de competitie over gemaakt worden. U krijgt nog bericht wanneer en op welke rekening het overgemaakt dient te worden.
 
Het bestuur komt op de ALV met voorstellen tot wijziging van de competitie (let op; de gewijzigde datum voor de ALV is nu 15 december!). De meest in het oog springende wijziging is de mogelijkheid om met een vaste vervanger te mogen vissen (een onbeperkt aantal wedstrijden). De leden (deelnemers aan NKS rivier en NKS regulier) krijgen in zoverre de e-mail adressen bekend zijn nog de voorstellen/wijzigingen toegestuurd.
 
Tight lines
 
 
Het NKS Bestuur.