Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS komt naar de VISMADe grootste hengelsportbeurs van Nederland staat weer voor de deur namelijk de Visma 2016. Op 4,5,6 maart zal de beurs de deuren openen voor het grote publiek.  Dit jaar zal het NKS voor het eerst aanwezig zijn tijdens dit jaarlijkse evenement.
De stand van het NKS zal te vinden zijn op stand 078 beschikbaar gesteld door sponsor Invinceble products. Op deze stand vinden we onder andere een aantal deelnemers, en een volledig uitgeruste wedstrijdboot, diverse demo’ s  en uitleg van wedstrijd technieken en natuurlijk alle tijd om vragen te stellen over het NKS.

Voor de jeugd tussen de 8 en 16 jaar zal er tevens een kleine wedstrijd zijn. Dit keer geen snoekbaarswedstrijd maar een prijsvraag. De antwoorden op deze vraag kunnen door de aanstormende talenten via een PB op facebook kenbaar worden gemaakt, als je tevens de pagina van het NKS liked maak je kans op deelname aan de jeugddag tijdens de zaterdag van de Hengelsport Outdoor Fair 2016 te Maurik.


Sta jij op de Hengelsport Outdoor Fair 2016 ook bij de deelneemers van de NKS Jeugddag?

Altijd al eens een NKS deelnemer het hemd van het lijf willen vragen of voor de jeugd eens een dag willen mee vissen in een volledig uitgeruste visboot, doe mee en maak kans.

We zien jullie allen graag op de stand van het NKS met standnummer 078.

Tight Lines en tot dan!
 
Het NKS Bestuur