Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

Sponsorennieuws Westin Productreview

Westin is binnen het NKS circuit een gerenomeerd merk, waarvan hengels een shads veelvuldig gebruikt worden. Westin is tevens al jaren een trouwe Sponsor van het NKS, vandaar ook dat we uit de uitgebreide Teez collectie een korte productreview hebben gekozen.


Pre-rigged altijd de stinger op de juiste plek.


De Westin Kick-Teez is een mooie slanke shad die door vele vissers geprezen wordt om zijn driftige een zenuwachtige zwemactie. Als extra voordeel heeft deze shad dat deze pre-rigged is. Een ideaal systeem om ten alle tijden je loodkop perfect te kunnen monteren op de shad. Een tweede extra feature van de Westin Kick-Teez is dat deze een pre-rigged stinger systeem heeft. De snoekbaars visser die zijn shads graag fleurt kan handig gebruik maken van de voor gemonteerde stinger optie.


Prachtige ranke shads met een driftige actie.

De Westin Kick-Teez is te verkrijgen in twee uitvoeringen. De eerste uitvoering is de losse shad waarbij de snoekbaarsvisser zelf zijn stinger dient te knopen. De tweede versie van de Westin Kick-Teez is de volledige pre-rigged versie inclusief stinger. Op deze manier kunnen de NKSers en andere vissers snel de prefecte montage prepareren.

De vangstmeldingen van deze shad binnen het NKS zijn bijzonder goed te noemen. De Westin Kick-Teez mag dus met recht een aanwinst op de kunstaaskoffer genoemd worden.

Op internet zijn vele filmpjes te vinden over het grote assortiment van westin. Voor degene die interesse heeft in de actie van de Kick-Teez zie deze link
https://www.youtube.com/watch?v=SaKG3uDTOeg op Youtube waar één van de prostaffers een perfecte uitleg geeft over de Westin Kick-Teez.

Tight Lines,

Het NKS Bestuur