Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

Sponsorennieuws Zunnebeld Herfstactie

21% Herfst DEAL
 
De herfst komt er weer aan. Voor ‘ons vis-liefhebbers’ is dit misschien wel de mooiste tijd van het jaar. De vissen krijgen het in hun bol wat in de meeste gevallen resulteert in veel en vooral grote vangsten!
 
Om je al vast een beetje op weg te helpen hebben wij ook dit najaar weer een hele leuke actie op poten gezet. Een heel weekend lang geven wij namelijk 21% korting op ons hele assortiment! Zo kan jouw visseizoen al eigenlijk niet meer stuk.
 

Ontvang vier dagen lang 21% korting op alles!
 
Op alles!
 
Bij Zunnebeld houden wij niet van half werk, en dus geven wij 21% korting op alles. Dus ongeacht het product, de hoeveelheid of het merk. Als wij het hebben of kunnen leveren, ontvang jij deze fantastische korting. Daar doen wij bij Zunnebeld helemaal niet moeilijk over.
 

Veilig en gemakkelijk shoppen met een korting waar je stijl van achterover slaat
 
Keuze uit meer dan 14.500 producten
 
Ieder jaar komen mensen van heinde en verre om te profiteren van onze 21% kortingsdagen. Gelukkig is het winkelen in onze moderne webshop (LINK: https://www.zunnebeld.nl/hengelsport) reden genoeg om dit vanuit je luie stoel te doen. Je hebt namelijk keuze uit meer dan 14.500 producten van zowel alle grote als de kleinere merken. En mocht je een bepaald product niet kunnen vinden, geef ons dan even een belletje (038 - 421 58 97), stuur ons een mail (info@zunnebeld.nl) of stel je vraag via onze live chat  (LINK: https://www.zunnebeld.nl/hengelsport). Grote kans dat wij het alsnog voor je kunnen regelen.
 

:Kun jij iets niet vinden? Vraag het ons en wie weet kan het alsnog geregeld worden.
 
Hengelsport, dieren en aquarium
 
In onze stenen winkel in Zwolle hebben we naast hengelsport ook een heel ruim assortiment in dieren en aquarium producten. Ook voor deze producten ontvang je een korting van maar liefst 21%. Dus moet je ook nog iets hebben voor je hond, kat of goudvis (dierendag), dan loont het om onze winkel even een bezoekje te brengen.
 
De 21% kortingsdagen beginnen op donderdag 29 september 2016 en lopen t/m zondag 2 oktober. Zorg dat je op tijd bent en profiteert van deze waanzinnige actie!
 
 
Link: www.zunnebeld.nl
 
 
* Wanneer je een product in de winkel laat bestellen, vragen wij je deze alvast vooraf te betalen zodat je van deze 21% korting kunt profiteren. Wij streven er naar, de door jou bestelde artikelen zo snel mogelijk te verwerken, maar vanwege de verwachte drukte kan deze oplopen to ca. 10 werkdagen. Wij vragen je begrip hiervoor.