Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS Lund Challenge 2017

Inschrijving NKS Lund Challenge 2017 VOLLEDIG OPEN!

Het oudste roofviskampioenschap van Nederland staat op het punt weer te beginnen. Het NK Snoekbaarsvissen zal 29 januari starten op het Haringvliet. Alle deelnemers zullen strijden om de prestigieuze titel Nederlands Kampioen Snoekbaarsvissen 2017.


Dit jaar zal de NKS opzet anders zijn dan gewend, gezien de inschrijvingen weer open zijn per wedstrijd. Vanaf heden kan je per wedstrijd inschrijven en per wedstrijd betalen, € 60.- per team per wedstrijd. Er zullen iedere wedstrijd maximaal 50 teams worden toegelaten. Vol = Vol! Wil je het hele seizoen deelnemen dan kan je jezelf verzekeren voor inschrijving door het volledige bedrag te betalen € 480.- per team.


 
Naast deze ontwikkeling zal de Lund Challenge 2017 ook weer zijn oude vertrouwde finale tickets systeem terug krijgen. Dit houdt in dat de beste 10% van iedere wedstrijd kans maakt om mee te strijden in de afsluitende Hummingbird/Minnkota Finale. Let wel op het ticket wordt pas verzilverd bij een deelname van minimaal 3 wedstrijden.

Deel jij net als vele andere onder ons vissers de passie voor de glasoog en zou je graag een keer je technieken testen in een wedstrijd? Schrijf je dan snel in via www.nksnoekbaarsvissen.nl . Wie weet ga jij er dit jaar wel met de titel Nederlands Kampioen Snoekbaarsvissen en die prachtige Lund vandoor. Naast de hoofdprijzen kan je altijd mee strijden om de fantastische dagprijzen .

Er zijn nog een paar dagen dus schrijf je indoor een mail mte sturen naar  bestuur@nksnoekbaarsvissen.nl 

Tight Lines,
NKS Media Team