Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

VISMA nieuw stijl 3, 4 én 5 maart 2017 – Ahoy Rotterdam

 

De 49ste  editie van VISMA/Ahoy die dit jaar op 3, 4 en 5 maart as. wordt gehouden in de vertrouwde hallen van Ahoy Rotterdam staat bol van beleving voor alle disciplines binnen de sportvisserij. Haal je informatie bij de bekendste merken én groothandels en doe je voordeel bij de grootste aanbieders van hengelsportmaterialen. Van een simpel dobbertje tot compleet uitgeruste visboten en van een hengel tot een volledige verzorgde visreis naar de meest exotische bestemming. Alles voor de sportvisser is er onder één dak te vinden en de vier grote beurshallen die de dit jaar totaal vernieuwde VISMA kent, zijn daarnaast gevuld met een uitgebreid randprogramma aan verrassende activiteiten die de bezoekers een onvergetelijke dag bezorgen.

 

Zo zijn er dit jaar een roofvis, witvis en karperbassin met een doorsnede van ruim 10 meter, waar door vele hengelsport cracks haakloze demonstratie`s worden verzorgd. Ook is er een waterbassin waarin je een belly-boat en/of kayak kunt uitproberen.

In het Sportvisserij Nederland Paviljoen kunnen kinderen (en stiekem ook ouders!) terecht voor een Meet & Greet met de Vis TV coryfeeën Ed & Marco én mogen ze natuurlijk ook met deze bekende vissers op de foto. Verder kunnen de kids hier onder begeleiding zelf een onderlijntje knopen en al doende leren om een dobber goed uit te loden. Uiteraard is ook de zeer populaire dril-machine weer present!

 

Sportvissers uit het gehele land (en uit België!) hebben dus alle reden om naar Rotterdam te komen.

Aan de kassa’s van Ahoy bedraagt de entreeprijs € 10,- per persoon; kinderen t/m 13 jaar gratis, mits begeleid door een volwassene.

Bestel entreekaarten extra voordelig online: www.visma.nl