Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

Uitreiking eerste prijs finale

Prijsuitreiking Minn Kota Hummingbird NKS finale 2016
 
Eindelijk was het zo ver. De prijsuitreiking van de NKS Hummingbird Minn kota finale.
Het bestuur en de prijswinnaars Nico en Gert jan van Lopik werden door Cees Kopper van Technautic welkom geheten. Voorzien van een hapje en drankje werd in een gemoedelijke sfeer de allernieuwste apparatuur van Minn Kota en Hummingbird uitgereikt door Cees Kopper.  de allernieuwste versie van de Helix 10.  En uiteraard  een Ulterra met de nieuwste versie van de Ipilot. Gekoppeld  zijn deze apparaten van het allerhoogste niveau wat er op de markt te krijgen is.
Frank van Vliet van roofvisweb was tijdens de hele prijsuitreiking live te volgen via facebook. op zijn eigen wijze weet hij overal een feest van te maken.
Tip van Cees Kopper: ,, Ga in het gesloten seizoen eens zonder hengels op pad en probeer je apparatuur uit. Als straks het seizoen weer begint ben je een stuk wijzer geworden over het gebruik van deze technische apparatuur. Met de hengels in de boot is de verleiding te groot om toch te gaan vissen".
Achter de schermen is het NKS bestuur alweer druk bezig voor de tweede helft van het seizoen. Heb je ook het idee om eens mee te doen. Schroom niet en meld je aan om mee te vissen.  Vragen stellen en/of aanmelden kan je via onze site. We hopen er met zijn allen weer een leuke tweede seizoenshelft van te maken.
Technautic bedankt  voor de geweldige hoofdprijs en de gastvrije ontvangst.
Frank van Vliet bedankt voor de gezelligheid en de mooie life opname.
En uiteraard de kampioenen Nico en Gert Jan van Lopik van harte gefeliciteerd en veel plezier van jullie nieuwe apparatuur.


 
Het bestuur.