Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

Navionics Zander Masters Oude Maas

De NKS Dutch Zander Masters 2018 zijn afgelopen zondag succesvol gestart met de eerste wedstrijd in een serie van acht. Nu de eerste manche erop zit is het tijd om vooruit te kijken naar de volgende wedstrijd en hoe mooi is het dan ook om te beginnen met de bekendmaking van de sponsor.

De tweede wedstrijd in de NKS Dutch Zander Masters zal plaats vinden op de Oude Maas. Voor deze prachtige snelstromende rivierwedstrijd heeft Navionics gekozen om deze wedstrijd op zijn naam te zetten. We mogen dan ook praten van de Navionics Zander Masters Oude Maas.

Navionics is in de hengelsport en bij botenliefhebbers alom bekend om zijn waterkaarten die inmiddels niet weg te denken zijn in de dieptemeters aanboord van de schepen. De ontwikkeling van deze kaarten staat zeer zeker ook niet stil inmiddels zijn er ook apps die vanuit de telefoon,tablet etc toegang verschaffen tot de gedetailleerde waterkaarten.


Voor elk mobile device prachtige kaarten, dus nooit meer verdwalen op het water..

Wij als organisatie willen dan ook Navionics bedanken voor deze sponsoring van de Navionics Zander Masters Oude Maas. Wat stelt Navionics dan beschikbaar? Tijdens deze wedstrijd zal er gevist worden voor cash prijzen welke verdeeld zijn als volgt;
1e t/m 5e prijs
1e t/m 10e grootste snoekbaars
Grootste Baars
Grootste Snoek
 

Elk detail is zichtbaar..

Dit is nog niet alles Navionics stelt 7 prachtige waterkaarten ter beschikking voor de grootste vissen van de NKS Dutch Zander Masters 2018 en de grootste vissen van de NKS Dutch Zander Masters Grand Final en een kaart voor de grootst gevangen snoekbaars met de pen.

Nog niet bekend met Navionics kijk dan snel op https://www.navionics.com/fin/ of volg ze via de facebookpagina https://www.facebook.com/NavionicsNetherlands/. Op de facebookpagina zijn geregeld live demonstraties te zien door Jacco Willemsen en team Navionics.

De organisatie van de NKS Dutch Zander Masters  wil via deze weg Navionics en hun team bedanken voor deze prachtige sponsoring.

Wil je deelnemen aan de NKS Navionics Zander Masters Oude Maas schrijf je dan snel in. Ga naar de kalender en klik bij de Oude Maas op inschrijven. Inmiddels zit de wedstrijd reeds voor 40% vol dus wees er snel bij!

Tight Lines,
De organisatie NKS Dutch Zander Masters