Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

Zunnebeld Zander Masters HollandsDiep Pennen

Afgelopen zondag is de tweede wedstrijd in de NKS Dutch Zander Masters vervist, namelijk de Navionics Zander Masters Oude Maas. Tijd om snel vooruit te kijken naar de volgende wedstrijd. De eerste penwedstrijd van het seizoen met als strijd toneel het HollandsDiep.Deze eerste wedstrijd waar met de traditionele manier de snoekbaars belaagd zal gaan worden wordt gesponsord door Zunnebeld. De wedstrijd zal dan ook genaamd worden Zunnebeld Zander Masters HollandsDiep  Pennen.Zunnebeld te Zwolle is algemeen bekend in de hengelsport. Dit niet alleen van de bekende grappen op Facebook, kortingsacties maar voornamelijk ook door de uitgebreide kennis van de Hengelsport die aanwezig is.

Wij willen via deze weg ook Zunnebeld en het voltallige team bedanken voor de sponsoring van de NKS Zunnebeld Dutch Zander Masters.


?Kennis en Kunde staat altijd voor u klaar!..

Wil je meer weten over Zunnebeld bezoek dan https://www.zunnebeld.nl/hengelsport/ of de facebookpagina. https://www.facebook.com/zunnebeldzwolle/. Het is ook zeker een aanrader om eens een bezoek te brengen aan Zunnebeld en het team het hemd van het lijf te vragen over tal van disciplines binnen de hengelsport. Ze zijn te vinden op het volgende adres Van Karnebeekstraat 73, 8011 JD Zwolle.

Is pennen op snoekbaars echt je ding en wil je je meten met de andere de toppers binnen het NKS schrijf je dan snel in via, kalender en selecteer inschrijven achter de Zunnebeld Zander Masters HollandsDiep.

Tight Lines,
 
NKS Dutch Zander Masters