Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

Sponsoren Nieuws Zunnebeld Zander Masters

 

 

21% SUPER SALE DAGEN bij Zunnebeld!

 
1 t/m 4 Maart 2018 is het weer zover. De 21% kortingsdagen bij Zunnebeld. Een spektakel dat in de loop der jaren is uitgeroeid tot een écht begrip. Vier dagen lang ontvang je 21% directe korting op ons hele assortiment! Dus zowel op de kleinste als de grootste merken.

 

Deze actie trekt jaarlijk mensen van heinde en verre om te genieten van deze waanzinnige kortingsactie. En mocht Zwolle voor jou te ver van huis zijn, dan kun je ook online genieten van 21% directe korting over je hele bestelling.

 

Op zunnebeld.nl vind je namelijk meer dan 17.500 producten. De kans is dus vrij groot dat jou favoriete producten terug te vinden zijn in onze webwinkel. Mocht een product even niet voorradig zijn, neem dan gerust contact met ons op. Wij bestellen het voor je tegen dezelfde korting. Daar doen we bij Zunnebeld helemaal niet moeilijk over…

 

 

Heb jij vragen over onze 21% SUPER SALE DAGEN, dan kun je deze altijd stellen via onze onze chatfunctie op de website. Natuurlijk kun je ons ook altijd even mailen (link > mailto:info@zunnebeld.nl) of bellen ().

 

De 21% SUPER SALE DAGEN lopen van donderdag 1 maart 2018 t/m zaterdag 3 maart 2018. Online is deze actie ook zondag 4 maart geldig.

 

Link: https://www.zunnebeld.nl/hengelsport

  

*   Deze actie is niet geldig i.c.m. andere lopende acties, vaste lage prijs artikelen en TopDeals. Wanneer we een product voor je moeten bestellen, vragen wij je deze alvast vooruit te betalen. Op deze manier profiteer je ook met dit product van 21% korting.

Wij streven er naar, de door jou bestelde artikelen zo snel mogelijk te verwerken, maar vanwege de verwachtte drukte kan de wachttijd oplopen tot maximaal 10 dagen. Wij vragen hiervoor je begrip.