Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

Afgelasting NKS Dutch Zander Masters Haringvliet

De weergoden zijn het de NKS Dutch Zander Masters helaas niet gunstig gezind. De organisatie is dan ook genoodzaakt te melden dat de NKS Dutch Zander Masters Haringvliet van aanstaande zondag 13-01-2019 niet door gaat!

De gehele week wordt er windkracht 4-6 BFT West-Noord-West voorspeld, inmiddels is deze voorspelling opgelopen tot 5-7 BFT West. Onder deze omstandigheden is het niet mogelijk een veilige en plezierige wedstrijd te vissen. De wedstrijd op het Haringvliet schuift dus door naar de reservedatum op 3-2-2019. 

Reservedata

Zoals eerder deze week reeds gemeld schuift de wedstrijd op het Haringvliet door naar de 1e reservedatum namelijk 3-2-2019. De deelnemers die zich hebben ingeschreven zijn automatisch ingeschreven voor deze wedstrijd.

De Fauna Hengelsport Zander Masters Lek staat op dit moment gepland op 24-03-2019 ook hier zijn de reeds ingeschreven deelnemers automatisch ingeschreven voor de reservedatum.

Inschrijving

Alle reeds ingeschreven deelnemers uit diverse delen van Europa zijn reeds ingeschreven voor de reservedata. Dit betekend niet dat de inschrijving gesloten is, dus wil je deelnemen aan de Dutch Zander Masters Haringvliet of de Fauna Hengelsport Zander Masters Lek gepland de inschrijving zal morgen open gaan.

De inschrijvingen voor de andere wedstrijden in de NKS Dutch Zander Master staan open en lopen inmiddels binnen. Wil je deelnemen schrijf je dus snel in via www.nksnoekbaarsvissen.nl.

Niet deelnemen maar wel op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in het klassement, live films tijdens de wedstrijd of sponsorberichten volg ons dan via www.nksnoekbaarsvissen.nl, www.roofvisweb.nl of www.facebook.com/nksnoekbaarsvissen.

 

Tight Lines & Fair Play,


NKS Dutch Zander Masters