Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS Westin Zander Masters HolandsDiep

Helaas is er aanstaande zondag geen geweldige start van de NKS Dutch Zander Masters op het Haringvliet. De weersgoden spelen ons wederom parten. Inmiddels zijn de wedstrijden ingepland op de reservedatums en staan de inschrijvingen open. Alle reeds ingeschreven deelnemers zijn ingeschreven en kunnen de haken gaan slijpen voor zondag 3-2-2019…

NKS Dutch Zander Masters Haringvliet

De inschrijving voor de reservedatum waarop de NKS Dutch Zander Masters van start zal gaan op 3-2-2019 met als strijdtoneel het Haringvliet is geopend. Op dit moment zijn er nog 2 plaatsen over voor deelnemers die zich op dit prachtige water willen meten met andere snoekbaars goeroes.

De inschrijving stopt bij 50 boten gezien dit het maximale toelaatbare is met het oog op de vergunningen. Dit neemt niet weg dat als je wilt deelnemen aan deze wedstrijd je kan blijven inschrijven. De organisatie heeft er voor deze wedstrijd voor gekozen om met een reservelijst te werken. Indien je hier op staat kom je in aanmerking voor deelname indien er een team weg valt. 

NKS Westin Zander Masters HollandsDiep

De volgende wedstrijd in de NKS Dutch Zander Masters 2019 is meteen de special! Onze trouwe sponsor Westin zal de prachtige prijzentafel voor dit evenement ter beschikking stellen.

Wat is er dan zo speciaal aan deze wedstrijd? Het zal een Lure Only wedstrijd zijn, er wordt door de deelnemers op het HollandsDiep dus alleen met kunstaas gevist. De beste kunstaasvisser zal tijdens deze wedstrijd boven komen vissen. Alle technieken die het kunstaasvissen rijk is zijn toegestaan tijdens deze wedstrijd.


 

In van deze technieken kan de Texas of Carolina style zijn. Deze week werd er door niemand minder dan Luc Coppens speciaal ontworpen Westin hengels gepresenteerd bij Fauna Hengelsport. Op de facebookpagina van Fauna Hengelsport werd er tevens een mooie actie aangekoppeld voor deze week.

Bij aanschaf van één van deze Westin hengels krijg je er een speciaal ontworpen kunstaas bij. Dus heb je interesse kijk op de facebookpagina van Fauna Hengelsport of ga naar het Oeverkruid te Raamsdonkveer om deze hengels live in de hand te voelen. Wie weet brengt het je succes tijdens de wedstrijd.

De inschrijving voor de speciale Westin Zander Masters HollandsDiep staat reeds open en de inschrijvingen stromen binnen. Wil je erbij zijn schrijf je dan snel in via www.nksnoekbaarsvissen.nl.

De inschrijvingen voor de andere wedstrijden in de NKS Dutch Zander Master staan open en lopen inmiddels binnen. Wil je deelnemen schrijf je dus snel in via www.nksnoekbaarsvissen.nl.

Niet deelnemen maar wel op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in het klassement, live films tijdens de wedstrijd of sponsorberichten volg ons dan via www.nksnoekbaarsvissen.nl, www.roofvisweb.nl of www.facebook.com/nksnoekbaarsvissen.

Tight Lines & Fair Play,


NKS Dutch Zander Masters