Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS Fauna Hengelsport Zander Masters HollandsDiep

Beste Deelnemers & Belangstellende,

De Fauna Zander Masters HollandsDiep staat voor de deur, een wedstrijd waar menig NKS deelnemer altijd goede hoop op heeft. Iedere stijl van vissen kan door fantastisch worden uitgevoerd.

De vorige wedstrijd op het HollandsDiep bracht bij de deelnemers wat onduidelijkheid over het parcours. Wij als wedstrijdleiding proberen het voor iedereen zo duidelijk en helder mogelijk te maken om misverstanden te voorkomen en er voor te zorgen dat iedereen een plezierige wedstrijd kan vissen.

Het parcours voor aankomende wedstrijd zal dan ook worden aangepast! Dit betekend een duidelijke en heldere grens voor iedereen.

Begin parcours Fauna Zander Masters HollandsDiep:

Aan de Noordkant (Numansdorp) begint het parcours van HD6A via de gele boeien AB en AA naar de kant.
Aan de Zuidkant (Willemstand) begint het parcours van HD13 recht naar de kant.

Einde parcours Fauna Zander Masters HollandsDiep:

Aan de Noordkant (Numansdorp) eindigt het parcours van kop van het eiland (Sassenplaat) recht naar de kant.

Aan de Zuidkant (Willemstand) eindigt het parcours ban de kop van het eiland (Saassenplaat) via de gele betonning (verboden in te varen) naar de kant.Voor ons als organisatie geeft het een duidelijke lijn, wij gaan er vanuit voor jullie ook. Het parcours is dus groter geworden voor jullie.

In de vaargeul, natuurgebieden en verboden gebieden wordt uiteraard niet gevist! De aangepast kaart zal z.s.m. op facebook en de website verschijnen.
Wil je nog deelnemen aan de NKS Fauna Hengelsport Zander Masters HollandsDiep het kan nog, er zijn nog 4 plaatsen beschikbaar! Wees er snel bij en schrijf je in!

Tight Lines & Fair Play,
 
NKS Dutch Zander Masters