Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS Fauna Hengelsport Zander Masters HollandsDiep

Nog een paar dagen en dan is het zover de Fauna Hengelsport Zander Masters. Een groot aantal cracks hebben zich voor deze manche in de NKS Dutch Zander Masters 2019 aangemeld met een grote diversiteit aan technieken. Het beloofd dus een spannende strijd te gaan worden…Parcours
Zoals eerder reeds aangekondigd in de diverse media is het parcours voor deze wedstrijd aan gepast. Inmiddels staat ook de nieuwe parcourskaart online.Inschrijving & Traileren
Alle deelnemers zijn vrij om te traileren waar zij willen. Wel wijzen wij de deelnemers er op dat de inschrijving dit jaar plaatsvindt zoals gebruikelijk op het strand bij Numansdorp.

Dit gezien het feit dat hier voldoende ruimte is om alle deelnemers en hun boten kwijt te kunnen. Als tweede hoeven we bij de start geen drukke vaarroute over te steken. Jullie veiligheid staat bij ons voorop!

De inschrijving zal ook tijdens de Fauna Hengelsport Zander Masters sluiten om 08.15 uur. Mocht je niet tijdig aanwezig zijn kun je je opnieuw inschrijven om 09.00 uur bij Peter Gijzen op het water.
 
Inschrijven Fauna Hengelsport Zander Masters

Op dit moment zijn er nog 3 plaatsen beschikbaar en kun je je nog steeds inschrijven voor de Fauna Hengelsport Zander Masters. De inschrijving zal geopend zijn tot vrijdagavond 20.00 uur.

Schrijf je snel in via www.nksnoekbaarvissen.nl!

Tight Lines & Fair Play,
 
NKS Dutch Zander Masters