Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS Fauna Hengelsport Zander Masters Oude Maas

Aanstaande zondag is het zover de NKS Fauna Zander Masters Oude Maas. Een wedstrijd die mogelijk de schifting in het klassement kan betekenen. De haken zijn dus geslepen, de dieptemeters op scherp afgesteld en de deelnemers opgeladen na de vakantieperiode.

De Wedstrijd
De weersgoden zijn ons gunstig gezind en op dit moment ziet het er naar uit dat we een pracht van een wedstrijd gaan krijgen die bol staat van de spanning.
Voor we van start kunnen gaan zijn er voor de deelnemers nog een aantal belangrijke zaken, die we willen aanstippen.
  • Traileren kan te Marina Barendrecht. De helling is beschikbaar van 06.00 uur tot 08.00 uur.
 
  • Indien je 08.00 uur niet kan halen trailer dan ergens anders en kom varend naar de inschrijving. Het is na 08.00 uur niet meer mogelijk Marina Barendrecht te gebruiken!
 
  • Inschrijving sluit om 08.15 uur.
De Prijsuitreiking
Fauna Hengelsport stelt voor de wedstrijd waardebonnen ter beschikking. Via deze weg bedanken wij Bart en zijn team voor de wederom mooie sponsoring.

Na zware arbeid dient de inwendige mens gevuld te worden. De NKS Dutch Zander Masters heeft  hiervoor gezorgd.
Alle deelnemers kunnen tijdens de prijsuitreiking door middel van de wedstrijddagkaart in te leveren een per persoon een broodje frikandel, kroket, een balletje gehakt of een frietje bestellen.Wil jezelf deelnemen aan de Fauna Hengelsport Zander Masters dit kan nog. Deze week geen tijd, geen ramp kijk snel op www.nksnoekbaarsvissen.nl voor één van de andere wedstrijden dit seizoen.
 
Tight Lines & Fair Play,
 
NKS Dutch Zander Masters