Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS IJsselsport Zander Masters IJssel

Nog een aantal dagen en dan is het zover de mogelijk beslissende wedstrijd in de NKS Dutch Zander Masters 2019 namelijk de IJsselsport Zander Masters IJssel. Een wedstrijd waar de deelnemers strijden om plaats behoud in het klassement, de laatste finaletickets en een cash prijzentafel. Kortom genoeg om voor te strijden..


 
Team IJsselsport 1
Afgelopen jaar was het IJsselsport boven tijdens de mentaal zware wedstrijd op de IJssel. Ook dit jaar ontbreken de teams niet. Of één van deze teams het kunstje kan herhalen is nog maar de vraag. Afgelopen jaar was de jaarlijkse snoekbaarstrek op de IJssel namelijk net voorbij waar het dit jaar lijkt dat de NKS Deelnemers met hun neus in de boter gaan vallen. Andere condities dus, andere tactieken en wie weet andere winnaars.
 
Wie er dit jaar in ieder geval weer bij is, is de Koning van de IJssel Frank Helming. Afgelopen jaar waren Frank & Bas het lichtpuntje tijdens een donkere snoekbaarsdag op de IJssel. Een kunstje dat Frank naar eigen zeggen graag nog eens over doet, maar dan met 7 maatse snoekbaarzen.
 
We kennen Frank natuurlijk niet alleen als snoekbaarsgoeroe. Als eigenaar van IJsselsport voor ziet hij menig snoekbaarsvisser van prachtig Lund schepen, die volledig uitgerust kunnen worden met alles wat men als roofvisser nodig heeft.
 
Roofvissers uit Nederland en ver daarbuiten kunnen rekenen op de kennis en kunde van Frank en zijn team. Of het nu om boten gaat, electromotoren, meer pk’s, dieptemeters bij IJsselsport kan je terecht voor je vragen.
 
De kennis van het water, de technologiën, technieken en tactieken zijn zeker aanwezig om er wederom een succes van te maken. Maar wie gaat Frank vergezellen tijdens deze wedstrijd, tot op heden is dit nog steeds een verrassing. Diverse namen doen de ronde welke topper zal team IJsselsport 1 compleet maken?
 


Stay tuned, voor de bekendmaking van team IJsselsport 2 en de partner in crime van Frank.
 
Wij wensen Frank alvast een plezierige wedstrijd en prachtige snoekbaarzen toe.
 
Via deze weg willen wij IJsselsport en daarbij Frank en zijn team bedanken voor het sponsoren van deze prachtige wedstrijd op de IJssel.
 
Wil jij ook deelnemen aan de wedstrijd op de IJssel? Dit kan nog er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Schrijf je snel in via www.nksnoekbaarsvissen.nl.
 
Tight Lines & Fair Play,
 
NKS Dutch Zander Masters