Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS IJsselsport Zander Masters IJssel

Slecht enkele dagen te gaan voor de IJsselsport Zander Masters IJssel. Het weer beloofd schitterend te worden dit weekend en als de snoekbaarstrek op gang is gekomen betekend dat de ideale situatie voor een prachtige strijd. Een wedstrijd waar niet alleen IJsselsport 1 zal laten zien wat ze waard zijn maar ook team 2…

Team IJsselsport 2

Waar er in team IJsselsport 1 nog een verrassing is wie naast Frank in de boot stap is dat bij team 2 zeer zeker niet het geval. Dit team vis al een aantal wedstrijden mee dit seizoen en hebben afgelopen wedstrijd bewezen dat rivier vissen hun wel bevalt.

Ook aan focus en hard werken voor een maatse snoekbaars ontbreekt het binnen dit team niet. Dit gepaard met een schat aan technieken zoals werpend vissen, verticalen, dorpshotten en met de fireball maakt dit IJsselsport team één van de kanshebbers op ere metaal.

Tijdens de wedstrijd op de Oude Maas behaalden ze hun finaleticket dus de druk is van de ketel. Een rondje over de sociale media gaf inzicht in de voorbereiding op de IJsselsport Zander Masters. Om de scherpte te verhogen werden er diverse spellen gespeeld waar reflex tactiek en precieze hard nodig zijn.

Team IJsselsport 2 bestaat uit niemand minder dan De Harry & Rene van de Belt die hun gezamenlijke kennis en kunde van deze prachtige rivier zullen gaan inzetten om te strijden om het ere metaal. Wij wensen team IJsselsport 2 heel veel succes en plezier tijden de IJsselsport Zander Masters IJssel.

Via deze weg willen wij IJsselsport bedanken voor het sponsoren van deze prachtige wedstrijd.

Wil jezelf deelnemen en kans maken op één van die prachtige cashprijzen? Het kan nog ga snel naar www.nksnoekbaarsvissen.nl.

 

Tight Lines & Fair Play,

 

NKS Dutch Zander Masters