Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS Westin Zander Masters HolandsDiep Lure Only

De NKS karavaan maakt zich op voor de special van het jaar namelijk de Westin Zander Masters HollandsDiep Lure Only. Net als vorig jaar is deze wedstrijd volledig vol met 50 deelnemende teams en nog enkele op de wachtlijst. De strijd vorig jaar werd pelagisch beslist, hoe zou het tijdens deze editie vergaan?..


In de editie van dit jaar doen 2 Westin teams mee om de prijzen en natuurlijk het felbegeerde finale ticket. Zoals we binnen het NKS weten zijn het wederom niet de minste teams die worden ingezet, beide teams hebben reeds meerdere malen op het podium van een roofviswedstrijd gestaan. De hoogste tijd dus om het eerste team bekend te maken.

Westin 1
Het eerste Westin team heeft al vaker zijn opwachting gemaakt in de NKS Dutch Zander Masters. Vorig jaar wisten ze hun finale ticket te pakken tijdens één van de wedstrijden. Beide heren weten hun snoekbaarzen te verleiden en te vangen.

Het beneden rivieren gebied waar het HollandsDiep onder valt is de thuis haven van dit team. De kennis over de stekken, tactieken en technieken op dit prachtige water zit dus wel snor bij deze heren. In 2017 bewezen ze reeds van zeer goede roofvishuizen te komen door op het podium te vissen van de Predatortour.

De captain van team Westin 1 is dan ook niemand minder dan Joeri Verhoef. Voor velen mogelijk het gezicht van Hareco Hengelsport deze keer het gezicht van Westin. Dat Joeri dikke snoekbaarzen weet te vangen getuige zijn facebookpagina waar menig gefotografeerde kneiter te vinden is.


Super formaat  snoekbaars van Joeri,wie weet tijdens de Westin Zander Masters ook... 

De rechterhand van Joeri tijdens de Westin Zander Masters Lure Only is wat geheimzinniger op de social media wat betreft zijn kneiters. Dat hij ze kan vangen staat vast. Degene die Joeri zal vergezellen is Mark Struijk.

Competitie vissen zit de heren in het bloed...

Zoals beschreven hebben Mark & Joeri een schat aan kennis over het HollandsDiep geen kuiltje is ze onbekend en daarnaast beschikken ze over alle technieken om de snoekbaars aan de schubben te zitten. Het is dus een team om in de gaten te houden.

Stay tuned op onze website, roofvisweb en facebook. Deze week komt de bekendmaking van Westin team 2. Een ander team met grootheden er in…

Wij wensen team Westin 1 heel veel succes tijdens de Westin Zander Masters!


Tight Lines & Fair Play,


NKS Dutch Zander Masters