Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS Westin Zander Masters HolandsDiep Lure Only

Nog een aantal dagen tot de Westin Zander Masters HollandsDiep Lure Only. Dit is tenminste de planning, want storm Dennis is in aantocht. Zoals de voorspellingen er nu uitzien dan zal deze aanstaande zondag over Nederland waaien. We houden moed en kijken gespannen naar de voorspellingen….
 
Westin Team 2
De weersvoorspellingen zijn niet gunstig. Echter de voorspelling voor de Westin Zander Masters beloofd vuurwerk. In team 1 zitten al twee jeugdige toppers namelijk Joeri & Mark. Team 2 doet zeer zeker niet onder.
 
Waar het eerste team nog draait om jeugdig enthousiasme, is er voor het tweede team gekozen voor ervaring. Jarenlange ervaring in het NKS, van de pen tot aan het moderne pelagic je maakt de heren in team 2 niks meer wijs. Ook het Hollandsdiep is voor beide heren in dit team geen onbekend water.
 
Als captain van team 2 zal Bas Halsema het schip tijdens de Westin Zander Masters op koers houden. Bas is in de wedstrijdwereld geen onbekende en stond inmiddels al op mening podium. In het NKS heeft bas de afgelopen jaren zijn strepen reeds verdient. De laatste berichten van de captain op social media beloofd vuurwerk met dikke kneiters van snoekbaarzen.Bas zal tijdens de Westin Zander Masters Hollandsdiep worden bijgestaan door “the Bronzed Adonis” Rob Kroezen. Beide heren hebben reeds meerder malen in het NKS Pennen bewezen dat ze een gouden duo zijn. Voor Rob is het snoekbaarzen een koud kunstje, pennen of met een shad hij weet ze er uit te toveren.


 
De concurrentie is gewaarschuwd voor deze twee heren. Het snoekbaarsgoud aan de tand voelen is het gene wat de heren het liefste doen. Een ware kandidaat voor de eindzege in de Westin Zander Masters Hollandsdiep Lure Only.
 
Wij wensen Bas & Rob heel veel succes tijdens de Westin Zander Masters.
 
Blijf ons de komende dagen op facebook volgen met meer nieuws over de Westin Zander Master.
 
Tight Lines & Fair Play,
 
NKS Dutch Zander Masters