Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS Navionics Zander Masters Lek

Beste Deelnemers & Belangstellende,

Aanstaande zondag staat de Navionics Zander Masters Lek op het programma. Een wedstrijd waar menig NKS visser naar uitkijkt na een lange pauze vanwege de diverse stormen en het oer Hollandse slechte weer

De afgelopen weken is de waterstand ontzettend hoog op de rivier de Lek. Gezien het feit dat hier de komende dagen nog geen verbetering in zal plaatsvinden heeft de organisatie contact gezocht met de vergunningverlenende partij Rijkswaterstaat.

In het overleg met een adviseur van Rijkswaterstaat zijn de stijgende waterstand die ten opzichte van afgelopen dinsdag aanstaand weekend nog eens zal stijgen met +60cm. Los van de waterstand zal de stroming met het stijgen van het water toenemen gesterkt door de getijden stroming.

Uit het overleg is het advies gekomen om vanwege de veiligheid van alle deelnemers de wedstrijd af te lassen. Het besluit van de organisatie is dat de Navionics Zander Masters niet zal doorgaan aankomende zondag.

Alle deelnemers die zijn ingeschreven voor de Navionics Zander Masters Lek zijn automatisch ingeschreven voor de uitwijk datum op 25-10-2020.

Wij wensen alle deelnemers en belangstellende visrijke weken voor de gesloten tijd. We zien elkaar weer op de IJsselsport Zander Masters Nieuwe Merwede die plaats vindt op 30-5-2020.

Stay tuned want we maken deze week de 2 top teams van Navionics bekend die in oktober zullen strijden om de zege tijdens de Navionics Zander Masters Lek

Tight Lines & Fair Play,


NKS Dutch Zander Masters