Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS Dutch Zander Masters 2020-2021

Beste Deelnemers & Belangstellende,

Een aantal weken geleden kwam het verlossende nieuws dat we weer wedstrijden mogen gaan vissen. Zoals aan jullie bekend gemaakt was het een gepuzzel maar de organisatie is er uit.

Als organisatie hebben we in de nieuwe kalender rekening proberen houden met de andere toernooien, druk op het gezin en het welzijn van de stichting. We zijn eruit en presenteren jullie dan ook graag de kalender. Deze is te vinden op de website.

Seizoen 2020-2021

Gezien de drukte van wedstrijden in September en Oktober van 2020 hebben wij besloten om het seizoen op te rekken naar 2021.  We vissen dus een competitie verspreid over 2 jaren, dit om zoveel mogelijk ruimte te creëren, rust te behouden voor het thuisfront en rond de andere wedstrijden heen te kunnen plannen.

De reeds geviste wedstrijd op het Haringvliet blijft meetellen voor het kampioenschap van 2020-2021 de overige 7 wedstrijden zijn verplaatst en verdeeld over de komende maanden en 2021.

De reeds gedane inschrijvingen voor de wedstrijden Perfect Catch en Technautic Zander Masters blijven staan de overige wedstrijden zijn net als bovenstaande 2 open voor inschrijving.

Betaling

De deelnemers die borg hebben betaald voor het seizoen 2020 telt ook voor de verlenging van het seizoen 2020-2021. Deze zal dus verrekend worden met de laatste 2 wedstrijden van het seizoen conform de reglementen.

Het reeds betaalde inschrijfgeld zal worden verrekend met de eerst komende inschrijvingen, naar gelang het aantal wedstrijden er reeds betaald is.

Finale Tickets

De reeds gewonnen finale tickets tijdens de wedstrijd op het Haringvliet blijven geldig voor de finale die gehouden wordt in 2021. 

Corona

De nieuwe kalender is uiteraard onder voorbehoud van de regels die worden opgelegd met betrekking tot het corona virus.
Tijdens de wedstrijden zullen er mogelijk extra regels komen om ons aan de landelijke richtlijnen te houden zodat we probleemloos kunnen vissen. Zodra deze bekend zijn zullen wij deze kenbaar maken aan jullie. Hierover zijn wij in overleg met de betrokkeninstanties.

De inschrijving is reeds geopend dus ga snel naar de website en schrijf je snel in voor het vervolg van de Dutch Zander Masters.

Wij wensen jullie een goede voorbereiding op de wedstrijden en een prettige vakantie!

Tight Lines & Fair Play,
 
NKS Dutch Zander Masters