Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

Hengelvangstregistratie 2011

Het NKS seizoen 2011 staat weer voor de deur, met a.s. zondag de eerste wedstrijd op het Haringvliet. Gedurende het seizoen 2010 heeft een aantal deelnemers vrijwillig meegewerkt aan een onderzoek naar de snoekbaarstand in de Nederlandse wateren. De verzamelde gegevens zijn vervolgens overgedragen aan Sportvisserij Nederland, om zo de snoekbaarstand in kaart te brengen.

In het kader van een onderzoek naar de snoekbaarsstand in de Nederlandse wateren, zoeken wij 10 boten die hier vrijwillig aan deel willen nemen. Van deze 10 boten word verwacht dat deze tijdens alle overige NKS wedstrijden in 2011, de gevangen vissen meten en noteren. Vervolgens zullen de verzamelde gegevens worden door gegeven aan Sportvisserij Nederland.

Teams die deel willen nemen aan het onderzoek kunnen zich opgeven via: bjorn@nksnoekbaarsvissen.nl, onder vermelding van “Hengel Vangst Registratie”, naam en bootnummer. De deelnemende teams zullen op het einde van het seizoen een leuke verrassing ontvangen, als dank voor hun deelname.

Alvast bedankt voor het deelnemen!

Het NKS bestuur