Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

Shimano Rapala Masters

Van 6 tot 9 oktober a.s.
Na de uitermate succesvolle editie van vorig najaar, keert het varende circus van de Shimano Rapala Masters in oktober a.s. terug naar het hoge noorden van Nederland, waar het uitgestrekte Lauwersmeer opnieuw het decor zal zijn van deze bijzondere roofviswedstrijd. Alle deelnemers en betrokkenen van dit meerdaagse festival in 2010 waren het er over eens: zowel het wedstrijdwater het Lauwersmeer als de accommodatie op het Landal Greenparks Esonstad waren geweldig. In de bijzondere omgeving van dit oeroude waddengebied waan je je haast in het buitenland, maar belangrijker nog: het Lauwersmeer bezit een uitstekende roofvisstand en de vis kan hier nog worden gevangen ook…Met toestemming van Hengelsportfederatie Fryslân & Groningen-Drenthe, zal het evenement dit jaar derhalve voor de tweede keer op het Lauwersmeer plaatsvinden. En de Shimano Rapala Masters 2011 worden vanzelfsprekend opnieuw ook gevist volgens de unieke ‘one of three kinds regel, die inhoudt dat de deelnemers minimaal één exemplaar van de soorten snoekbaars, baars en snoek moeten hebben gevangen om voor een (of meer!) van de fraaie prijzen in aanmerking te komen.
Vast staat dat de komende editie die wordt gevist van 6 tot 9 oktober a.s. opnieuw meer deelnemers vanuit zowel Nederland, Duitsland als Denemarken. Het maximum aantal boten zal echter beperkt blijven tot 25!

Prijzen

De organisatie is verheugd dat men er weer in geslaagd is een leuk prijzenpakket samen te stellen. Zoals te doen gebruikelijk zal de hoofdprijs een mooie visreis zijn. De definitieve bestemming staat nog niet vast, maar gelet op de voorgaande hoofdprijzen zal e.e.a. weer spectaculair zijn!
Voor de plaatsen 2 t/m 5 worden waardebonnen ter beschikking gesteld die besteed kunnen worden aan producten naar keuze van Shimano, Lowrance, Rapala, Storm, Power Pro & Plano.

Inschrijving
Het inschrijfgeld voor de Shimano Rapala Masters 2011 bedraagt € 295,- p.p.
In dit bedrag is inbegrepen:
• 4 overnachtingen op het Landal Greenparks Esonstad Lauwersmeer (www.landal.nl/esonstad) op basis van logies/ontbijt;
• 3x een lunchpakket;
• Afscheidsdiner;
• Benodigde vergunningen;
• Rapala/Storm kunstaas assortiment t.w.v. € 100,-;
• Ligplaats met stroomaansluiting.

Voorinschrijving via e-mail: gvt@shimano-eu.com of telefonisch op werkdagen tussen 8.30-17.00 uur via het hoofdkantoor van Shimano Europe in Nunspeet, tel. (NL-0341) 272233. De inschrijfkosten dienen voldaan te worden binnen twee weken na aanmelding op rekeningnummer 35.62.20.613 van Rabobank te Nunspeet, t.n.v. Shimano Europe Fishing Holding, o.v.v. Shimano Rapala Masters en uw telefonisch of per mail ontvangen inschrijfnummer. De inschrijving is definitief na bevestiging van ontvangst van het inschrijfgeld. Het complete reglement voor de SRM 2011 is terug te vinden op www.shimano.com