Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

Inschrijven NKS Wedstrijd Lek

« naar overzicht met uitslagen en wedstrijden

Inschrijven NKS Wedstrijd Lek

Meer informatie over de wedstrijd vind u onderaan deze pagina.

Datum & locatie

Deze wedstrijd vind plaats op 13-06-2010 te Lek .

Wedstrijd informatie

Traileren:
2 mogelijkheden: Men kan traileren op de helling aan de Lekdijk in het dorp Ameide en er is een trailerhelling op Camping de Koekoek. Dit is een prima helling maar wanneer de waterstand erg laag is alleen met goede trekauto of 4wd te doen. De camping is vanaf 6:30 uur open. Rijdt door het hek en rijdt linksaf het pad af naar achteren (ca. 1 km). De helling bevindt zich aan de rechterzijde van het pad.
Hou rekening met de campinggasten, rij rustig en let op de kinderen

Routebeschrijving:
Komend vanaf de A27: Vanaf het zuiden Gorinchem/Breda, neem afslag 25 Noordeloos. Sla linksaf de N214 en vervolgens rechtsaf de Parallelweg op richting Ameide. Blijf de borden Ameide volgen.

Komend vanaf de A27: Vanaf het noorden Utrecht: neem afslag 26 Lexmond en ga rechtsaf de oude Rijksweg op. Volg de borden naar Lexmond. Neem vervolgens de rotonde voor driekwart (Driemolensweg) en vervolge de weg (De Laak; Dorpsstraat) tot het oude dorp van Lexmond en draai de Lekdijk op (achtereenvolgens genaamd Lekdijk; Achthoven; Sluis; Lekdijk). Volg de dijk tot Ameide

Parcours:Van oost (stroomafwaarts) kilometerpaal 965 tot west (stroomopwaarts) naar kilometerpaal 959.

Extra info:

De Lek staat in dit gedeelte onder invloed van de getijden. Het kan gedurende de dag twee kanten op stromen afhankelijk van afvoer en waterstand. Let daarnaast op de scheepvaart. De Lek is druk bevaren rivier en de schepen varen soms veel sneller dan je denkt, houdt ze dus goed in de gaten.

Inschrijven en controle:

Bij de helling in het dorpje Ameide, inschrijving sluit om 08:20, schrijf je dus op tijd in.

Aanvang/einde wedstrijd:
De wedstrijd begint om 8:30 uur en eindigt 15:00 uur.

Prijsuitreiking:

In de kantine van Camping De Koekoek. De Camping ligt stroomafwaarts vanaf Ameide en is gelegen aan de Lek. Volg de Lekdijk richting het Oosten naar Tienhoven. De ingang van de camping ligt na 1,5 kilometer aan je rechterhand. Er is genoeg parkeergelegenheid op de camping.

Controleurs:

Kees Michielsen : 06-20992552
Boudewijn Vis: 06-51291707