Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS Regulier

NKS MDSI Zander Masters 18-2-2024 Gaat DOOR!

Beste Deelnemers & Belangstellende,   Aanstaande zondag is het zover de MDSI Zander Masters Hollandsdiep gaat DOOR! Er wordt een prachtige zuidenwind voorspeld, tussen de 3 en 5 BFT id (...)

NKS MDSI Zander Masters 18-2-2024

Beste Deelnemers & Belangstellende,   De wind lijkt aanstaande zondag de gunstigste kant uit te gaan. Dat zou betekenen als het zo blijft wel aanstaande zondag de allereerste MDSI Zander (...)

NKS Hareco Hengelsport Zander Masters Oude Maas

Beste Deelnemers & Belangstellende,   Helaas kunnen we de wedstrijd op de Oude Maas gepland voor 3-3-2024 en reservedatum 10-3-2024 niet vervissen op de Oude Maas.   We hebben de (...)

NKS MDSI Zander Masters Hollandsdiep 18-2-2024 gaat NIET DOOR!

Beste Deelnemers & Belangstellende,   We hebben vandaag lange tijd gewacht met een definitief besluit over de MDSI Zander Masters Hollandsdiep 18-2-2024.   De hoop was er dat de (...)

NKS MDSI Zander Masters 18-2-2024

Beste Deelnemers & Belangstellend,   Zoals het weer er voorlopig nog uitziet, kunnen we aanstaande zondag de allereerste MDSI Zander Masters gaan aanvangen. De 2e wedstrijd in de NKS Dutc (...)

NKS River7 Zander Masters Haringvliet 28-1-2024 gaat DOOR!

Beste Deelnemers & Belangstellende,   Aanstaande zondag zal de River7 Zander Masters Haringvliet de kick-off zijn van wederom een spannend seizoen. De windgoden zijn ons gunstig gezind me (...)

NKS River7 Zander Master Haringvliet gaat NIET door!

Beste Deelnemers & Belangstellende,   De weersvoorspelling voor aanstaande zondag is niet goed. Een windkracht 5-7 BFT heeft de organisatie doen besluiten de wedstrijd naar de reservedatu (...)

NKS Dutch Zander Masters Algemeen Klassement

Wat was het een spannende competitie NKS Dutch Zander Masters 2023. We bedoelen natuurlijk niet alleen het weer. Iedere week was het wel bibberen en beven of de wedstrijd door zou kunnen gaan. Windkra (...)

NKS Dutch Zander Masters Grand Final

Op zondag 3 december vond de laatste strijd plaats in de NKS Dutch Zander Masters 2023, namelijk de Grand Final. Een wedstrijd waar de top 12,5% van iedere voorronde zich kwalificeert door een finalet (...)

NKS Technautic Zander Masters Amer

Op zondag 26 november was het eindelijk zover. De langverwachte ontknoping van de NKS Dutch Zander Masters 2023. De Technautic Zander Masters Amer was het toneel waarop de top 10 van het klassement gi (...)

NKS Dutch Zander Masters Grand Final 03-12 Gaat Door!

Beste Deelnemers & Belangstellende,   De wedstrijd gaat aanstaande zondag door, op het fantastische Haringvliet!   Het Haringvliet is dus vanaf dit moment verboden gebied voor de (...)

NKS Dutch Zander Masters Grand Final 03-12-2023

Beste Deelnemers & Belangstellende,   De NKS Dutch Zander Masters Grand Final staat op het programma voor aanstaande zondag. Het weer ziet er vooralsnog gunstig uit om er een prachtige we (...)

NKS Technautic Zander Masters 26-11-2023 Gaat Door!

Beste Deelnemers & Belangstellende,   Het gaat dan eindelijk gebeuren, de lang verwachte ontknoping in de NKS Dutch Zander Masters 2023. De nieuwe Nederlands Kampioen Snoekbaarsvissen zal (...)

NKS Hengelsport Zaltbommel Zander Masters Lek Ameide

Er rest ons nog een verslag voor we hopelijk op 26 november de laatste klassementswedstrijd kunnen vissen. Een paar weken geleden vond de mogelijke beslissing in het Algemeen Klassement plaats tijdens (...)

NKS Dutch Zander Masters Kalender 2024

Beste Deelnemers & Belangstellende,   Gezien de weersomstandigheden duurt het seizoen 2023 dit keer wat langer dan gepland. Het nieuwe seizoen nadert zijn start dus we maken graag de kale (...)

NKS HSV Groot Rotterdam Zander Masters Lek

Op de eerste zondag van Oktober was het zover: de HSV Groot Rotterdam Lek Ameide. Het vertrek was vanuit de Stadscamping Schoonhoven waar al in alle vroegte Jan-luc de koffie had klaar staan voor de d (...)

NKS Technautic Zander Masters 5-11-2023 Gaat NIET door!

Beste Deelnemers & Belangstellende,   Het leek dat we een kleine ruimte kregen in de storm om de wedstrijd door te laten gaan. Deze kleine ruimte is er in de ochtenduren maar later op de (...)

NKS Technautic Zander Masters Amer 5-11

Beste Deelnemers,   Het weer blijft ons momenteel parten spelen, inmiddels is het een aardig hoofdpijndossier aan het worden is deze laatste wedstrijd van het seizoen.   Ook voor aan (...)

NKS Technautic Team

Nog enkele dagen tot hopelijk de ontknoping van het NKS Dutch Zander Masters 2023. Het is en blijft spannend over de gehele top 10 en nog net daarbuiten. Alleen de nummer 3 is zo goed als zeker van zi (...)

NKS Technautic Zander Masters Amer 29-10-2023 Gaat NIET door!

Beste Deelnemers,   De Technautic Zander Masters Amer zal NIET doorgaan aanstaande zondag.    De weersvoorspellingen zijn slecht voor aanstaande zondag. De wind die wordt opgege (...)

NKS mogelijke planning tot einde seizoen

Beste Deelnemers,   Het weer ziet er voorlopig nog niet al te best uit om aankomende zondag de Amer wedstrijd te kunnen vervissen.   Dit betekent dat we als organisatie wederom kun (...)

NKS Patriot Zander Masters IJssel

Een tijdje terug toen het nog ruim boven de 25 graden was en in plaats van de regenjas de zonnebrand geen overbodige luxe was aanboord viste de NKS karavaan de Predatorgear Zander Masters IJssel. Een (...)

NKS Hengelsport Zaltbommel Zander Masters 15-10-2023 Gaat Door!

Beste Deelnemers & Belangstellende,    Morgen is het zover: de voorlaatste wedstrijd in de strijd om het Nederlands Kampioenschap Snoekbaarsvissen 2022-2023. De Hengelsport Zaltbomme (...)

NKS Hengelsport Zaltbommel Zander Masters Lek Ameide 15-10

Aanstaande zondag is het zover de aller eerst Hengelsport Zaltbommel Zander Masters. Dit jaar stapten Cindy en haar team in bij het NKS. De aller eerste keer bij de organisatie in de achtertuin om een (...)

NKS HSV Groot Rotterdam Zander Masters Lek 1-10-23 gaat DOOR!

Beste Deelnemers & Belangstellende,   Aanstaande zondag 1-10-2023 gaat de HSV Groot Rotterdam Lek van start. Het beloofd een spannende pot te gaan worden met de strijd in het klassement d (...)

NKS Lek Groot Rotterdam 01-10-2023

Beste Deelnemers & Belangstellende, Even wat korte informatie over de aankomende wedstrijd de Lek Groot Rotterdam. Onze sponsor Groot Rotterdam doet sponsort deze wedstrijd met cash geld!  (...)

NKS Patriot Zander Masters IJssel 10-9-2023 Gaat door!

Beste Deelnemers & Belangstellende,   De NKS Patriot Zander Masters IJssel gaat morgen door!    Ze geven een pracht weer af met een windkracht 2-3 BFT en een stevig zonnetje (...)

NKS Patriot Zander Masters IJssel

Beste Deelnemers & Belangstellende,   Aanstaande zondag vindt de Patriot Zander Masters IJssel bij Kampen plaats. Een wedstrijd die bestempeld staat als moeilijk maar waar een echte strij (...)

Nieuwe sponsor voor Finale/Klassement Blokhutboot.nl

Beste Deelnemers & Belangstellende,   Velen van jullie zijn al in voorbereiding op die prachtige en spannende wedstrijd met als toneel de IJssel bij Kampen. Het klassement staat dicht bij (...)

NKS Hengelsport De Kock Zander Masters Hollandsdiep

Een tijdje geleden is de De Kock Hengelsport Zander Masters Hollandsdiep vervist. Als het Hollandsdiep ter sprake komt dan hebben we het vaak over pelagisch vissen. Tijdens deze wedstrijd was het niet (...)

NKS / HSV Groot Rotterdam Jeugdkampioenschap Roofvissen 2023

Op 8 juli vond het eerste Rotterdams JeugdKampioenschap Roofvissen plaats onder begeleiding van de NKS Dutch Zander Masters. Het werd een stralende dag met een groot aantal snoekbaarzen als resultaat. (...)

MAC Fishing/Dragon Zander Masters

Inmiddels is het al enige tijd geleden, door onder andere drukte is het verslag er bij ingeschoten, de komende dagen maken we een inhaalslag. Op 4 juni vond de Mac Fishing/Dragon Zander Masters Nieuwe (...)

NKS Hengelsport de Kock Zander Masters 25-6-2023 gaat door!

Beste Deelnemers & Belangstellende,   Aanstaande zondag zal de Hengelsport de Kock Zander Masters Hollandsdiep door gaan! Het weer is prachtig en de zonnebrand zal hard nodig zijn. Een zw (...)

NKS De Kock Hengelsport Zander Masters Hollandsdiep 25-6-2023

Belangstellende & Deelnemers,   Met slechts een paar dagen te gaan ziet het er allemaal prima uit voor de Hengelsport De Kock Zander Masters Hollandsdiep 25-6-2023. Met een stabile windkr (...)

NKS De Kock Hengelsport Zander Masters Hollandsdiep 25-6-2023

Beste Deelnemers & Belangstellende,   Aanstaande zondag zal, als het weer zo blijft, de Hengelsport De Kock Zander Masters van start gaan op het Hollandsdiep. Een water waar velen met ver (...)

NKS Mac Fishing/Dragon Zander Masters Lure Only 4-6-2033 Gaat door!

Beste Deelnemers & Belangstellende, De Mac Fishing/Dragon Zander Masters Nieuwe Merwede GAAT DOOR! Morgen is het zover de lure only wedstrijd in de NKS Dutch Zander Masters. Een mooie bries ui (...)

NKS Mac Fishing/Dragon Zander Masters Lure Only Nieuwe Merwede

Beste Deelnemers & Belangstellende, Team Mac Fishing/Dragon 1 is reeds aan jullie bekend gemaakt, de hoogste tijd voor team 2. Dit team staat te popelen om de onderlinge strijd te winnen van Ma (...)

NKS Mac Fishing/Dragon Zander Masters Lure Only Nieuwe Merwede

Beste Deelnemers & Belangstellende, Aanstaande zondag is het zover de Mac Fishing/Dragon Zander Masters Nieuwe Merwede Lure Only. De hoogste tijd om de cracks uit deze stal aan jullie voor te s (...)

NKS Mac Fishing/Dragon Zander Masters Lure Only Nieuwe Merwede

Beste Deelnemers & Belangstellende, Aanstaande zondag is het zover de heropening van de NKS Dutch Zander Masters Mac Fishing/Dragon Nieuwe Merwede Lure Only. Naast de extra moeilijkheidsgraad (...)

NKS Mac Fishing Zander Masters Nieuwe Merwede Lure Only

Beste Deelnemers & Belangstellende, De opening is achter de rug en velen van jullie hebben de eerste dagen benut om te trainen voor de Mac Fishing Zander Masters Nieuwe Merwede Lure Only. Aa (...)

NKS MAC Fishing Zander Masters Nieuwe Merwede LURE Only

Beste Deelnemers & Belangstellende, De geslotentijd is op de helft, we kunnen dus ons materiaal langzaam beginnen afstoffen en klaar zetten voor de opening van het roofvisseizoen. Ook het NKS (...)

NKS Navionics Zander Masters Hollandsdiep

Vorige week zondag vond dan eindelijk de Navionics Zander Masters Hollandsdiep plaats. Na diverse malen noodgedwongen te moeten afgelasten was het dan tijd voor de strijd. De 44 deelnemende teams ston (...)

NKS Navionics Zander Masters Hollandsdiep 05-03-2023 gaat door!

Na diverse male verschuiven vanwege het slechte weer is het dan zover de Navionics Zander Masters Hollandsdiep 05-03-2023 gaat door! Er staat een zwak tot matige Noord-West draaiend richting We (...)

Navionics Zander Masters Hollandsdiep 19-02-2023 gaat NIET door!

Beste Deelnemers & Belangstellende, De Navionics Zander Masters Hollandsdiep gaat NIET door. De weersverwachting leken een positieve ontwikkeling door te maken. De wind die wordt aangege (...)

Navionics Zander Masters Hollandsdiep

Aanstaande zondag is het zover de Navionics Zander Masters Hollandsdiep. Een altijd spannende wedstrijd waar alle technieken in de snoekbaarsvisserij samen komen. Van het old scool tot het pelagic sha (...)

Hareco Hengelsport Zander Masters Haringvliet

Afgelopen zondag was het dan zover de start van het NKS seizoen 2022-2023. Na diverse malen een afgelasting kon de Hareco Hengelsport Zander Masters doorgaan. De omstandigheden waren misschien niet de (...)

Hareco Hengelsport Zander Masters GAAT DOOR!

Beste Deelnemers en Belangstellende, De Hareco Hengelsport Zander Masters GAAT DOOR! De organisatie vergrote het parcours om wat meer uit de wind te kunnen vissen en in overleg is er besloten om mo (...)

Hareco Hengelsport Zander Masters Haringvliet

Het weer ziet er nog niet al te best uit voor aanstaande zondag. Er wordt een stabiele windkracht 4 voorspelt met stoten tot windkracht 6. Op dit moment is het nog te vroeg om er iets zinnigs over te (...)

Hareco Hengelsport Zander Masters Haringvliet

Het is bijna zover de Hareco Hengelsport Zander Masters Haringvliet staat gepland op 5 februari. Afgelopen zaterdag waren er vele matadoren te vinden op het Haringvliet die allen hun uiterste best dat (...)

NKS Navionics Zander Masters Afgelast!

Beste Deelnemers & Belangstellende, Het weer is iets waar menig toernooi organisator slapeloze nachten van krijgt. Ook bij de NKS organisatie zijn dit hoofdbrekers, met name over het her inplan (...)

NKS Navionics Zander Masters Hollandsdiep

Het is aftellen naar de start van de NKS Navionics Zander Masters Hollandsdiep. Aanstaande zondag 15-1-2023 mogen we weer los, tenminste als de weersgoden ons gunstig gezind zijn. De hoogste tijd op d (...)

NKS Dutch Zander Masters Fauna Hengelsport Lek Ameide is AFGELAST!

Beste Deelnemers & Belangstellende, Aanstaande zondag stond de NKS Dutch Zander Masters Fauna Hengelsport Lek Ameide op het programma. Deze wedstrijd is i.v.m. de weersomstandigheden Afgelast! (...)

NKS Dutch Zander Masters Fauna Hengelsport Lek Ameide is AFGELAST!

Heren en Dames, Helaas moeten wij het bericht van deze ochtend herzien. De wedstrijd op de Lek van aanstaande zondag IS AFGELAST! Wederom overleg met de betrokken instanties heeft in (...)

NKS Dutch Zander Masters 2022-2023 is open voor inschrijving

Beste Deelnemers & Belangstellende, De inschrijvingen voor de wedstrijd zijn open! Er is echter iets nieuws, direct na je inschrijving ontvangen je per mail een betaalverzoek van €70,00 (...)

NKS Dutch Zander Masters Grand Final

Zondag 23-10 is de finale van de NKS Dutch Zander Masters vervist op de Maas te Kerkdriel. Een prachtige omgeving om met de beste 12.5% van de competitie de finale in te gaan. Het werd een wedstrijd d (...)

NKS Dutch Zander Masters Grand Final Gaat door op de Maas, te Kerkdriel

Beste Deelnemers & Belangstellende, Het is zover de NKS Dutch Zander Masters Grand Final gaat aanstaande zondag van start. De laatste strijd in het seizoen 2021-2022 met de beste 12.5% van de N (...)

NKS Dutch Zander Masters Prijzentafel 2021-2022

De Prijzentafel Inmiddels heeft de organisatie verschillende vragen gekregen over de prijzentafel. Het is natuurlijk altijd fijn dat jullie nieuwsgierig zijn naar de te winnen prijzen. De sponsoren z (...)

NKS Dutch Zander Masters Green Deal

Beste Deelnemers & Belangstellende, De finale is in aantocht en daarmee het einde van de NKS Dutch Zander Masters 2021-2022. Een competitie die zich heeft gekend door mooie wedstrijden met vele (...)

NKS Hengelsport De Kock Zander Masters Hollandsdiep

Afgelopen zondag was het zover de Hengelsport De Kock Zander Masters Hollandsdiep. De wedstrijd van het jaar waar alles beslist werd. Het klassement in de top 10 nog eens op zijn kop werd gezet en er (...)

NKS Hengelsport De Kock Zander Masters Hollandsdiep

Beste Deelnemers en Belangstellende, Zondag 9-10-2022 staat de NKS Hengelsport De Kock Zander Masters Hollandsdiep op het programma. Een wedstrijd waar alles beslist wordt in de strijd om de laatst (...)

NKS Hengelsport De Kock Zander Masters Hollandsdiep

Hengelsport De Kock team 1 is inmiddels bekend, de hoogste tijd om door te gaan naar team 2. Ook voor het tweede team zijn er weer toppers van stal gehaald. Deze heren waren afgelopen wedstrijd &ldquo (...)

NKS Hengelsport De Kock Zander Masters Hollandsdiep

Beste Deelnemers & Belangstellende, Aanstaande zondag is het zover de ontknoping van de NKS Dutch Zander Masters 2021-2022.  Inmiddels is het 3 jaar geleden dat we de laatste kampioen hebben (...)

NKS Fauna Hengelsport Zander Masters Haringvliet

De voorlaatste wedstrijd van de NSK Dutch Zander Masters 2022 is afgelopen zondag vervist. De Fauna Hengelsport Zander Masters Haringvliet vond plaats onder perfecte omstandigheden. De deelnemers werd (...)

NKS Fauna Hengelsport Zander Masters Haringvliet Gaat Door!

Beste Deelnemers & Belangstellende, Aanstaande zondag is het zover de Fauna Hengelsport Zander Masters Haringvliet gaat door. Het beloofd een prachtige dag te worden met windkracht 1-3 BFT voor (...)

NKS HSV Gr. Rotterdam Zander Masters Lek

Zondag 4 september was het zover de aller eerste NKS HSV Groot Rotterdam Zander Masters Lek. Een nieuwe sponsor met direct daaraan gekoppeld een nieuw water, met name het water had een aantal vraagtek (...)

NKS Sponsornieuws De Kock Hengelsport is Back

Beste Deelnemers & Belangstellende, Zo richting het einde van het seizoen hebben we weer wat nieuws te melden bij jullie. Dit keer betreft het sponsornieuws. De afsluitende wedstrijd om de t (...)

NKS HSV Gr. Rotterdam Zander Masters Lek Gaat Door!

Beste Deelnemers & Belangstellende, Aanstaande zondag is het zover de weergoden zijn ons gunstig gezind. De NKS HSV Groot Rotterdam Lek gaat door. Vergeet je zonnebrand niet te smeren en we gaa (...)

NKS Gr. Rotterdam Zander Masters Lek

Beste Deelnemers, Aanstaande zondag geven ze tot op heden prachtig met 29 graden en weinig wind dus vergeet de zonnebrand niet. Voor we de wedstrijd kunnen aanvangen delen we nu alvast een aanta (...)

NKS Dutch Zander Masters update

Beste Deelnemers & Belangstellende, De organisatie van de NKS Dutch Zander Masters heeft een wijziging doorgevoerd in de kalender van dit jaar. De afsluitende wedstrijd op het Pannderdenschkana (...)

NKS Quantum Zander Masters HollandsDiep

Aller eerst onze excuses voor het late verslag. Door omstandigheden met werk, verhuizing en verbouwing is het er helaas wat later dan gepland, Het is inmiddels een aantal weken geleden dat de Quantum (...)

NKS Dutch Zander Masters update

Beste Deelnemers & Belangstellende, We krijgen een aantal vragen omtrent het verslag van de Quantum Zander Masters. Door prive omstandigheden komt dit helaas wat later online dan gepland, maar (...)

NKS Quantum Zander Masters HollandsDiep Gaat Door!

Aanstaande zondag is het zover de Quantum Zander Masters HollandsDiep gaat van start! Om 08.30 uur klinkt het startschot bij trailerhelling de Banaan. Een vol huis van 50 boten zullen opzoek gaan naar (...)

NKS Quantum Zander Masters HollandsDiep

Naar alle waarschijnlijkheid is het aanstaande zondag zover de Quantum Zander Masters HollandsDiep. Een 100% volle wedstrijd met allemaal toppers die instaat zijn om 7 dikke snoekbaarzen te vangen. He (...)

NKS Quantum Zander Masters HollandsDiep

Met nog enkele dagen te gaan lijken de weergoden ons gunstig gezind te gaan zijn. We weten het is nog vroeg om de vlag uit te hangen maar we hebben er goede hoop op dat de Quantum Zander Masters zonda (...)

NKS Quantum Zander Masters HollandsDiep

Nog een goede week en dan is het zover de Quantum Zander Masters HollandsDiep. Een wedstrijd waar alle disciplines van het snoekbaarsvissen worden ingezet. Het traditioneel vissen met de pen tot en me (...)

NKS Lund IJsselsport Zander Masters Nieuwe Merwede GAAT DOOR!

Aanstaande zondag 29 mei is het zover de herstart van de NKS Dutch Zander Masters Nieuwe Merwede. De NKS Lund IJsselsport Zander Masters Nieuwe Merwede gaat door! We gaan dus allemaal van start aan (...)

NKS Lund IJsselsport Zander Masters Nieuwe Merwede

Nog een paar dagen tot de NKS Lund IJsselsport Zander Masters Nieuwe Merwede. De hoogste tijd dus om een team Lund IJsselsport 2 aan jullie voor te stellen. Deze twee toppers behoren vooraf al tot de (...)

NKS Lund IJsselsport Zander Masters Nieuwe Merwede

Aanstaande zondag 29 mei begint de NKS Dutch Zander Masters wederom met de Lund IJsselsport Zander Masters Nieuwe Merwede. Een wedstrijd die altijd bol staat van de prachtige vangsten. De hoogste tijd (...)

NKS Lund IJsselsport Zander Masters Nieuwe Merwede

Beste Deelnemers & Belangstellende, De opening komt steeds dichterbij de hoogtste tijd om wat huishoudelijke mededelingen te doen in verband met het traileren en inschrijven. Traileren: Ond (...)

NKS Dutch Zander Masters Nieuws

Beste Deelnemers & Belangstellenden,   De geslotentijd ligt wederom bijna achter ons, we kunnen ons dus gaan opmaken voor de snoekbaarsjacht. De organisatie van de NKS Dutch Zander Master (...)

NKS Navionics Zander Masters Lek Ameide

  Beste Deelnemers & Belangstellende,   Morgen is het zover de herstart van de NKS Dutch Zander Masters 2021-2022 of anders genaamd de corona editie.   Op de valreep (...)

NKS Navionics Zander Masters Lek Ameide Gaat Door!

Beste Deelnemers & Belangstellende, Aanstaande zondag is het zover, de herstart van de NKS Dutch Zander Masters Corona editie. Als 3e wedstrijd om de titel Nederlands Kampioen Snoekbaarsvissen st (...)

NKS Fauna Hengelsport Zander Masters Haringvliet Afgelast!

Beste Deelnemers & Belangstellende,   Op het moment dat de Covid maatregelen worden opgeheven en het organiseren van toernooien weer makkelijker wordt krijgen we te maken met een ander ob (...)

NKS Navionics Zander Masters Lek gaat NIET door!

Zoals eerder deze week aangegeven zou de organisatie op vrijdag bekend gaan maken of de wedstrijd van aanstaande zondag door kan gaan.   Het weer voor aanstaande zondag is echter dramatisch t (...)

NKS Navionics Zander Masters Lek Ameide

  Er zijn nog een aantal dagen te gaan voor de herstart van het NKS seizoen. De Navionics Zander Masters staan voor de deur. Op dit moment zijn de weergoden ons nog niet gunstig gezind. Dit be (...)

NKS Navionics Zander Masters Lek

Beste Deelnemers & Belangstellende, De afgelopen weken stonden voor de organisatie in het teken van overleg en keuzes maken. Het inmiddels wel bekende virus heeft Nederland en Europa wederom in (...)

Navionics Zander Masters Lek Update

Beste Deelnemers & Belangstellende, De Navionics Zander Masters Lek staat 12-12-2021 onder voorbehoud van corona op het programma. Een wedstrijd waar we allemaal naar uitkijken. Echter als de c (...)

NKS Navionics Zander Masters Update

Beste Deelnemers & Belangstellende,   Over ongeveer 3 weken staat de volgende NKS wedstrijd gepland. De Navionics Zander Masters Lek.   We krijgen de laatste weken vragen van d (...)

NKS Perfect Catch Hengelsport Zander Masters Gaat NIET door!

Beste Deelnemers & Belangstellende, Helaas hebben we na vele positieve berichten minder nieuws met betrekking tot de Hengelsport Perfect Catch Zander Master PannerdenschKanaal. De weergoden ge (...)

NKS Perfect Catch Hengelsport Zander Masters

Als het weer meezit en met name de wind wat gaat afnemen dan is het aanstaande zondag eindelijk zover. We hebben er 1.5 jaar op moeten wachten maar de Perfect Catch Zander Masters staat voor de deur. (...)

NKS Perfect Catch Hengelsport Zander Masters

Beste Deelnemers & Belangstellende, Na een succesvolle Technautic Zander Masters Amer trekt de NKS karavaan in snel tempo door naar de volgende wedstrijd. Een wedstrijd voor de echte rivierviss (...)

NKS Technautic Zander Masters Amer gaat Door!

Beste Deelnemers & Belangstellenden, Het ziet er goed uit voor aanstaande zondag tijdens de NKS Technautic Zander Masters Amer. We kunnen jullie dan ook melden dat de Technautic Zander Maste (...)

NKS Technautic Zander Masters Amer

Beste Deelnemers en Belangstellende, Als de weergoden ons goed gezind blijven dan gaat de Technautic Zander Masters Amer aanstaande zondag van start. De hoogste tijd om het sterren duo van Technau (...)

NKS Technautic Zander Masters Amer

Beste Deelnemers & Belangstellende, Zoals eerder bekend gemaakt zijn er wat wijzigingen geweest in het traileren, inschrijflocatie en startlocatie. Om het voor iedereen helder en duidelijk te (...)

NKS Technautic Zander Masters Amer

Beste Deelnemers, Belangrijk trailernieuws. We moeten door omstandigheden schuiven en verdelen om de wedstrijd op de Amer door te kunnen laten gaan. Op dit moment zijn we nog druk opzoek naar ee (...)

NKS Westin Zander Masters HollandsDiep Lure Only gaat door!

Beste Deelnemers & Belangstellende, Aanstaande zondag is het zover de NKS Dutch Zander Masters gaan van start. Na meer dan 1.5 jaar zonder wedstrijden zijn de shads geprepareerd en gaat het dee (...)

NKS Westin Zander Masters HollandsDiep Lure Only

Beste Deelnemers & Belangstellende, De weergoden lijken ons nog steeds goed gemutst voor de start van de NKS Dutch Zander Masters 2021-2022. Het beloofd een schitterende dag te worden met een v (...)

NKS Westin Zander Masters Corona Update

Beste deelnemers & belangstellende, Als het weer zo blijft dan mogen we aanstaande zondag na lang wachten van start tijdens de Westin Zander Masters HollandsDiep Lure Only. Voor we van start ku (...)

NKS Westin Zander Masters HollandsDiep Lure Only

Nog een goede week en dan mogen we weer van start. Ook na een jaar afwezigheid zijn onze deelnemers het NKS nog niet vergeten, we starten op 5 september direct met een vol deelnemersveld. De hoogste t (...)

NKS Update

Beste Deelnemers & Belangstellende, Eindelijk is het zover, na maanden in de wachtstand te hebben gezeten door COVID-19 is er positief nieuws. De NKS Karavaan zal ingang getrokken worden met ee (...)

NKS Corona update

Inmiddels zijn we allemaal al meer dan een jaar in de ban van het covid-19 virus. Een jaar waarin we geen enkele wedstrijd hebben kunnen vissen, wel voldoende kunnen trainen. De overheid is langzaam b (...)

NKS Corona Update Seizoen 2020-2021

Beste Deelnemers & Belangstellenden, Het seizoen 2020-2021 zit ons niet mee. Waar eerder dit jaar het weer roet in het eten gooide kwam daarna de wereldwijde crisis in de vorm van COVID-19. Het (...)

NKS Corona Update Hengelsport Perfect Catch Pannerdenschkanaal

Beste Deelnemers & Belangstellende, Na lang thuis zitten en trainen voor de diverse wedstrijden is het tijd om jullie te voorzien van NKS nieuws met betrekking tot het corona-virus. Begin ok (...)

NKS Dutch Zander Masters 2020-2021

Beste Deelnemers & Belangstellende, Een aantal weken geleden kwam het verlossende nieuws dat we weer wedstrijden mogen gaan vissen. Zoals aan jullie bekend gemaakt was het een gepuzzel maar de (...)

NKS Corona update

Beste Deelnemers & Belangstellende, Er is groenlicht gegeven op het organiseren van wedstrijden, dit wil zeggen dat zoals het er nu voor uit ziet het NKS weer gaat starten in September. Gezi (...)

NKS Corona update

Beste Deelnemers & Belangstellende, Het coronavirus houdt Europa en Nederland voorlopig nog even in zijn greep. Inmiddels worden de strakke richtlijnen wat losser gelaten en krijgen we weer wat (...)

NKS Corona update

Beste Deelnemers & Belangstellende,            Het coronavirus raakt ons op dit moment allemaal in welke vorm dan ook. Wij wensen dan ook alle d (...)

NKS Navionics Zander Masters Lek

Beste Deelnemers & Belangstellende, Het coronavirus houdt Europa in de ban. Iets waar we als hengelsport inmiddels ook mee te maken. De overheid heeft de maatregelen aangescherpt en Sportvisser (...)

NKS Navionics Zander Masters Lek

Beste Deelnemers & Belangstellende, Aanstaande zondag staat de Navionics Zander Masters Lek op het programma. Een wedstrijd waar menig NKS visser naar uitkijkt na een lange pauze vanwege de div (...)

NKS Navionics Zander Masters Lek

Beste Deelnemers & Belangstellende, Aanstaande zondag staat de Navionics Zander Masters Lek op het programma. Een echte rivieren wedstrijd waar de Navionics kaarten goed van pas komen om de ide (...)

NKS Westin Zander Masters HolandsDiep Lure Only

Beste Deelnemers en Belangstellende, Helaas zijn de weersgoden de NKS Dutch Zander Masters niet gunstig gezind. Is het niet storm Chiara of Dennis dan is het wel oer Hollands slecht weer wat wordt (...)

NKS Westin Zander Masters HollandsDiep Lure Only

Beste Deelnemers & Belangstellende,   Aanstaande zondag staat de Westin Zander Masters HollandsDiep Lure Only op het programma.   De organisatie is echter genoodzaakt gezien de weeso (...)

NKS Westin Zander Masters HolandsDiep Lure Only

Nog een aantal dagen tot de Westin Zander Masters HollandsDiep Lure Only. Dit is tenminste de planning, want storm Dennis is in aantocht. Zoals de voorspellingen er nu uitzien dan zal deze aanstaande (...)

NKS Westin Zander Masters HolandsDiep Lure Only

De NKS karavaan maakt zich op voor de special van het jaar namelijk de Westin Zander Masters HollandsDiep Lure Only. Net als vorig jaar is deze wedstrijd volledig vol met 50 deelnemende teams en nog e (...)

NKS Fauna Hengelsport Zander Masters Haringvliet

Afgelopen zondag was het zover de eerste manche in de NKS Dutch Zander Masters werd gevist. Met het Haringvliet als wedstrijdtoneel, Fauna Hengelsport als sponsor en 46 enthousiaste deelnemende teams (...)

NKS Westin Zander Masters HollandsDiep Lure Only

Beste Deelnemers en belangstellende,   De opening van het nieuwe seizoen is net achter de rug met de Fauna Hengelsport Zander Masters.   Een spannende strijd was het, waar spoedig op roo (...)

NKS Fauna Hengelsport Zander Masters Haringvliet

Aanstaande zondag is het zover de Fauna Hengelsport Zander Masters Haringvliet Gaat Door. Een zuidenwind met een kracht van 3 stabiel met enige stoten naar 5 maakt het mooie omstandigheden om met 47 b (...)

NKS Dutch Zander Masters 2020

Beste Deelnemers & Belangstellende, De NKS karavaan is inmiddels een week opgang en de inschrijvingen stromen in een snel tempo binnen. De eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen zitten reeds (...)

NKS Dutch Zander Masters 2020

Beste Deelnemers & Belangstellende, Na een tijd van radiostilte is het zover, de NKS Karavaan komt weer in beweging. Via diverse wegen hebben wij al menig bericht mogen ontvangen van enthousias (...)

NKS Dutch Zander Masters 2019

Het is inmiddels een aantal weken geleden dat de prijzen in de NKS Dutch Zander Masters 2019 verdeeld zijn. De voorbereidingen op het nieuwe seizoen 2020 zijn in volle gang en aan de reactie te zien s (...)

NKS Grand Final 2019 Nieuwe Merwede

Afgelopen zondag was het zover de NKS Dutch Zander Masters Grand Final 2019. Het strijdtoneel bleef tot de zaterdag voorafgaand geheim zodat er geen enkele deelnemer voor kennis had over het water. We (...)

NKS Grand Final 2019 Nieuwe Merwede

Afgelopen vrijdag avond begon het feest in de besloten whatsapp groep van de NKS deelnemers. Waar is het?, met het bedoelen ze de Grand Final 2019. De afsluitende wedstrijd waar de beste 42 boten van (...)

NKS Technautic Zander Masters Amer

Afgelopen zondag was het zover de ontknoping in de NKS Dutch Zander Masters 2019. Technautic was de sponsor van judgementday. Een dag die er op papier fantastisch uit zag een stevig bries en goede van (...)

NKS Technautic Zander Masters Amer

Zondag is het zover de ontknoping, de kraker, judgementday hoe je het ook wil noemen de Technautic Zander Masters Amer staat bol van de spanning. Het klassement kan nog alle kanten op en meerdere team (...)

NKS Technautic Zander Masters Amer

De laatste dagen voor de final clash in de NKS Dutch Zander Masters 2019. De wind lijkt de goede richting qua kracht af te nemen tot een acceptabele 3-5 bft zzw. Het zal geen makkelijke strijd worden (...)

NKS Technautic Zander Masters Amer

De week voor judgementday is aangebroken. De laatste uren van het voor vissen zijn aangebroken en dan is het afwachten tot aanstaande zondag. De vangstberichten beloven een pittige wedstrijd, ze geven (...)

NKS IJsselsport Zander Masters IJssel

Afgelopen zondag was het zover de IJsselsport Zander Masters IJssel. Afgelopen editie staat bij menig NKS deelnemer nog in het geheugen gegrift, één van de slechtste wedstrijden uit de g (...)

NKS IJsselsport Zander Masters IJssel

Morgen is het zover de battle of the IJssel gaat door. Een wedstrijd waarin de belangen hoog zijn en de spanning in de top van het klassement voelbaar. De weersgoden zijn ons zeer gunstig gestemd zo h (...)

NKS IJsselsport Zander Masters IJssel

Er is witte rook vanuit IJsselsport. De ontbrekende schakel in IJsselsport team 1 is ingevuld. Het beloofd wat aanstaande zondag met dit top team. Wie zal “Koning IJssel” Frank bijstaan in (...)

NKS IJsselsport Zander Masters IJssel

Slecht enkele dagen te gaan voor de IJsselsport Zander Masters IJssel. Het weer beloofd schitterend te worden dit weekend en als de snoekbaarstrek op gang is gekomen betekend dat de ideale situatie vo (...)

NKS IJsselsport Zander Masters IJssel

Nog een aantal dagen en dan is het zover de mogelijk beslissende wedstrijd in de NKS Dutch Zander Masters 2019 namelijk de IJsselsport Zander Masters IJssel. Een wedstrijd waar de deelnemers strijden (...)

NKS Fauna Hengelsport Zander Masters Oude Maas

Afgelopen zondag was het zover de gevreesde Fauna Hengelsport Zander Masters Oude Maas. Een water met diverse moeilijkheidsgraden. De timing in de kalender voor een op het oog lastige wedstrijd kon (...)

NKS Fauna Hengelsport Zander Masters

Aanstaande zondag is het zover de NKS Fauna Zander Masters Oude Maas gaat door. De weersgoden zijn ons gunstig gezind. Een stevige bries 4 BFT en daarbij prachtig weer om onze geliefde snoekbaarzen aa (...)

NKS Fauna Hengelsport Zander Masters Oude Maas

Aanstaande zondag is het zover de NKS Fauna Zander Masters Oude Maas. Een wedstrijd die mogelijk de schifting in het klassement kan betekenen. De haken zijn dus geslepen, de dieptemeters op scherp afg (...)

NKS Fauna Hengelsport Zander Masters Oude Maas

De zomervakantie zit er weer bijna op, de hoogste tijd om de NKS Karavaan weer ingang te trekken. Met nog 3 wedstrijden te gaan is de spanning om te snijden, de cruciale fase van de NKS Dutch Zander M (...)

NKS Dragon Zander Masters Lek

Iets later dan dat de deelnemers en belangstellende van ons gewend zijn. Onze excuses voor het later plaatsen van het verslag. De Dragon Zander Masters Lek ligt nu een week achter ons, terugkijkend op (...)

NKS Dragon Zander Masters Lek

Aanstaande zondag is het zover na uitstel komt in dit geval geen afstel. De Dragon Zander Masters Lek gaat aanstaande zondag door. De weersgoden zijn ons gunstig gezind met een lekker tempratuur van b (...)

NKS Dragon Zander Masters Lek

Aankomende zondag is het zover de Dragon Zander Masters Lek. De weersgoden zijn ons zeer gunstig gezind, een lekker zonnetje en een verkoelende bries. De hoogste tijd om factor 50 in de vistas te stop (...)

NKS Dragon Zander Masters Lek

Aanstaande zondag is het zover de Dragon Zander Masters Lek, de 5e manche in de NKS Dutch Zander Masters. De weersgoden zijn ons gunstig gezind en het is iedereen aan te raden om voldoende zonnebrandc (...)

NKS Fauna Hengelsport Zander Masters HollandsDiep

Afgelopen zondag was het zover de Fauna Hengelsport Zander Masters HollandsDiep. Uit diverse delen van Europa zijn de snoekbaarscracks neer gestreken op het HollandsDiep. Een water met legio aan mogel (...)

NKS Dragon Zander Masters Lek

Nog een goede ander halve week en dan staat de 5e manche in de NKS Dutch Zander Masters op het programma. De trouwe sponsoren Dragon en verdeler Mac Fishing verzorgen de volledige prijzentafel tijdens (...)

NKS Fauna Hengelsport Zander Masters HollandsDiep

Aanstaande zondag is het zover de Fauna Hengelsport Zander Masters HollandsDiep. Het ziet er allemaal veel belovend uit op een enkel buitje na. De windt varieert van Zuid-West tussen de 2-(lichte)5 Bf (...)

NKS Fauna Hengelsport Zander Masters HollandsDiep

Nog een paar dagen en dan is het zover de Fauna Hengelsport Zander Masters. Een groot aantal cracks hebben zich voor deze manche in de NKS Dutch Zander Masters 2019 aangemeld met een grote diversiteit (...)

NKS Fauna Hengelsport Zander Masters HollandsDiep

Beste Deelnemers & Belangstellende, De Fauna Zander Masters HollandsDiep staat voor de deur, een wedstrijd waar menig NKS deelnemer altijd goede hoop op heeft. Iedere stijl van vissen kan door (...)

NKS Navionics Zander Masters Nieuwe Merwede

De zware periode voor elke roofvisser is achter de rug. Twee maanden lang hebben de NKSers naar het moment toegeleefd de herstart van de Dutch Zander Masters 2019. Het beloofde een ideale start te wor (...)

NKS Navionics Zander Masters Nieuwe Merwede

Beste Deelnemers & Belangstellende, Aanstaande zaterdag is het zover de Navionics Zander Masters Nieuwe Merwede gaat door! Wij wensen de Navionics teams en alle andere deelnemers veel plezie (...)

NKS Navionics Zander Masters Nieuwe Merwede

Met nog 2 dagen te gaan voor de Navionics Zander Masters Nieuwe Merwede is het de hoogste tijd om het tweede team aan jullie voor te stellen. Het houdt maar niet op met toppers vanuit het Navionics ka (...)

NKS Navionics Zander Masters Nieuwe Merwede

Met nog een aantal dagen te gaan voor de heropening van de Dutch Zander Masters 2019 is het de hoogste tijd om de Navionics strijders aan u voor te stellen. Dit jaar zet Navionics zwaar in tijdens de (...)

NKS Navionics Zander Masters Nieuwe Merwede

De geslotentijd zit er op en de sfeer onder de fanatieke NKSers en andere zit er reeds goed in. Allen staan we klaar voor een prachtige seizoensopening met de Navionics Zander Masters als wedstrijd. V (...)

NKS Navionics Zander Masters

De geslotentijd is inmiddels op de helft nog een paar weken en we kunnen weer op jacht op onze geliefde glasoog. Na een lastige eerste seizoenshelft met diverse uitgestelde wedstrijden zal ook de NKS (...)

NKS Dutch Zander Masters News

Beste Deelnemers & Belangstellende, Inmiddels zijn we reeds een goeie week onderweg in de gesloten tijd. Diverse teams zijn zich aan het opmaken voor de jaarlijkse buitenland trip, andere slijp (...)

NKS Dragon Zander Masters Lek

Beste Deelnemers & Belangstellende, Na meerdere malen overleg met de betrokken instanties komt er helaas geen duidelijkheid over de waterstand en maximaal toelaatbare stroomsnelheid op de Lek. (...)

NKS Dragon Zander Masters Lek

Beste Deelnemers & Belangstellende, Aanstaande zondag staat de Dragon Zander Masters Lek op het programma. Als we naar het weer kijken ziet alles er gunstig uit. Dit zou beteken dat we voor de (...)

NKS Fauna Zander Masters Oude Maas

Aanstaande zondag staat de Fauna Hengelsport Zander Masters Oude Maas op het programma. Als organisatie zijn wij helaas genoodzaakt vanwege de weersomstandigheden deze wedstrijd af te gelasten. (...)

NKS Dragon Zander Masters Lek

Over twee weken staat de uitdaging in de NKS Dutch Zander Masters 2019 op het programma, namelijk de Fauna Zander Masters Oude Maas. Een snel stromende rivier die altijd het uiterste vraagt van de dee (...)

NKS Westin Zander Masters HolandsDiep Lure Only

Afgelopen zondag heeft de special in de NKS Dutch Zander Masters 2019 plaats gevonden. En het was een kraker van een wedstrijd. In totaal ging het maximale aantal deelnemers om 8.30 uur van start gewa (...)

NKS Westin Zander Masters HollandsDiep Lure Only

Aanstaande zondag is het zover de Westin Zander Masters Lure Only gaat door. De weersgoden zijn ons gunstig gezind wat betekend dat we de special in de NKS Dutch Zander Masters van start kunnen laten (...)

NKS Westin Zander Masters HollandsDiep Lure Only

Ook dit jaar zal Westin twee teams afvaardigen voor de Westin Zander Masters. Het eerste team is reeds bekend Nick de Groot & Jeroen Eijssens zullen de vlag van Westin verdedigen en tevens de NKS (...)

NKS Westin Zander Masters HollandsDiep Lure Only

Als het weer zo blijft zoals verwacht zal aanstaande zondag de special in de NKS Dutch Zander Masters 2019 plaats vinden. Het strijdtoneel het HollandsDiep is er in ieder geval klaar voor en de snoekb (...)

NKS Westin Zander Masters HollandsDiep Lure Only

Beste Deelnemers & Belangstellende, Aanstaande zondag staat de special van de NKS Dutch Zander Masters namelijk de Westin Zander Masters HollandsDiep Lure Only. Westin heeft voor deze wedstr (...)

NKS Westin Zander Masters HollandsDiep Lure Only

De Westin Zander Masters HollandsDiep Lure Only is de eerste volgende wedstrijd in de NKS Dutch Zander Masters 2019. Op dit moment zit de special van 2019 125% vol. Het beloofd dus een pracht van een (...)

NKS Dutch Zander Masters Haringvliet

Afgelopen zondag was het zover de start van de NKS Dutch Zander Masters 2019 met als strijdtoneel het Haringvliet. De inschrijving zat ruim van te voren vol op 50 boten, helaas konden door omstandighe (...)

NKS Dutch Zander Masters Haringvliet

Beste Deelnemers & Belangstellende, Het lange wachten is beloond, aanstaande zondag zal de NKS Dutch Zander Masters karavaan vertrekken. De 1e wedstrijd in een competitie van in totaal 8 wedstr (...)

NKS Dutch Zander Masters Meetprocedure

Beste Deelnemers en Belangstellende, Het heeft er alle schijn van dat we na lang wachten aanstaande zondag kunnen starten met de NKS Dutch Zanders Masters met als strijdtoneel het Haringvliet. O (...)

NKS Westin Zander Masters HolandsDiep Lure Only

In navolging van de NKS Dutch Zander Masters Haringvliet is inmiddels de Westin Zander Masters HollandsDiep Lure Only ook vol! Het maximale aantal van 50 boten is bereikt. De special in de NKS Dutch Z (...)

NKS Westin Zander Masters HollandsDiep Lure Only

Een maand nog te gaan voor de special in de Dutch Zander Masters 2019, namelijk de Westin Zander Masters Lure Only. Wat een spektakelstuk lijkt het te gaan worden, inmiddels hebben 45 teams zich inges (...)

NKS Westin Zander Masters HolandsDiep

Helaas is er aanstaande zondag geen geweldige start van de NKS Dutch Zander Masters op het Haringvliet. De weersgoden spelen ons wederom parten. Inmiddels zijn de wedstrijden ingepland op de reserveda (...)

Afgelasting NKS Dutch Zander Masters Haringvliet

De weergoden zijn het de NKS Dutch Zander Masters helaas niet gunstig gezind. De organisatie is dan ook genoodzaakt te melden dat de NKS Dutch Zander Masters Haringvliet van aanstaande zondag 13-01-20 (...)

NKS Dutch Zander Masters Haringvliet

Aanstaande zondag is het hopelijk zo ver: de start van de NKS Dutch Zander Masters 2019. Na de afgelasting van de Fauna Hengelsport Zander Masters Lek kan de NKS karavaan dan van start. Het geliefde H (...)

NKS Dutch Zander Masters Haringvliet

Nog een goeie week en dan is het zover na uitstel van de eerste wedstrijd zal op het Haringvliet de Dutch Zander Masters 2019 losbarsten. Met bijna 80% vol beloofd het een mooie opening te worden, als (...)

NKS Dutch Zander Masters News

Helaas was de harde wind spelbreker om op 9 december het nieuwe seizoen van de Dutch Zander Masters op de Lek te starten. Het geeft alle deelnemers de tijd om zich extra op te laden voor het seizoen 2 (...)

NKS Fauna Hengelsport Zander Masters Lek

Beste Deelnemers en Belangstellende, Helaas moeten we jullie meedelen dat de wedstrijd om de lek is afgelast! De diverse weerpagina's waar de NKS Dutch Zander Masters gebruik van maakt en (...)

NKS Fauna Hengelsport Zander Masters Lek

Beste Deelnemers & Belangstellende, Nog een aantal dagen en dan is het zover de eerste wedstrijd in de NKS Dutch Zander Masters 2019. Het strijdtoneel voor deze wedstrijd is de Lek. Het water w (...)

NKS Dutch Zander Masters 2019

Een kleine week nog en dan gaat de NKS Dutch Zander Masters 2019 van start met als eerste wedstrijd de Lek. Een water waar menig verrassing reeds is gevangen zo staat het NKS record van grootste snoek (...)

NKS Dutch Zander Masters Grand Final

Vorige week zondag vond de Grand Final van de NKS Dutch Zander Masters 2018 plaats. Een wedstrijd waar de crème de la crème zich nog een keer met elkaar zou meten. De NKS Grand Final is (...)

Finale Dutch Zander Masters

Beste Deelnemers het is zo ver!!!!!   Finale Dutch Zander Masters 2018 word gehouden op zondag 4 November Op het Finale water van dit jaar  Hollands Diep!!!!!! Vanaf NU is dit water verb (...)

Finale Dutch zander Masters

Beste deelnemers, Helaas is de combinatie windrichting en windkracht te hard om morgen de finale te kunnen vissen op het daar voor geselecteerde water. De eerst volgende datum waar de finale op ge (...)

NKS Zunnebeld Zander Masters Gaat Door!!!

De old skool wedstrijd Hollands Diep met als sponsor Zunnebeld gaat door!!! We krijgen morgen prachtig weer dus kunnen de bijna 30 ingeschreven boten er morgen op de klassieke manier tegen aan. We (...)

NKS ZUNNEBELD ZANDER MASTERS

Aankomende zondag zal de Zunnebeld Zander Masters pennen worden gevist op het Hollands Diep. Tot nu toe 29 teams zullen aan de start verschijnen om op de klassieke manier de snoekbaars te belagen (...)

NKS IJSSELSPORT ZANDER MASTERS

  Afgelopen zondag was het weer zover de een na laatste wedstrijd in de 2018 Dutch Zander Masters Series. De wedstrijd die op naam werd gezet door IJsselsport/Lund en de boeken in zal gaan al (...)

ijsselsport zander masters gaat door!!

NKS IJSSELSPORT ZANDER MASTERS GAAT DOOR   Beste Deelnemers en geïnteresseerden De NKS IJSSELSPORT ZANDER MASTERS GAAT DOOR!!! Morgen zullen op het parcours van de IJssel in totaal 47 te (...)

NKS IJsselsport Zander Masters IJssel

Met nog enkele dagen te gaan tot de IJsselsport Zander Masters IJssel, hebben we nog één verrassing voor jullie. IJsselsport zet namelijk de joker in, dit in de vorm van een extra team. (...)

NKS IJsselsport Zander Masters IJssel

Team IJsselsport 1 is inmiddels reeds bekend en het zijn zeer zeker ook niet de minste roofvissers. Tijd om jullie mee te nemen naar team IJsselsport 2. Een team dat bekend is met wedstrijdvissen en d (...)

NKS IJsselsport Zander Masters IJssel

Aanstaande zondag is het zover de IJsselsport Zander Masters IJssel een wedstrijd die op het scherpst van de snede gevist zal worden. Het is de voorlaatste kans om in bezit te komen van een finale tic (...)

NKS IJsselsport Zander Masters IJssel

Met nog een aantal dagen te gaan is de inschrijving voor de NKS IJsselsport Zander Masters IJssel bijna vol. Er zijn nog 8 plaatsen te vergeven en vol=vol! Het is voor de deelnemers de voorlaatste k (...)

NKS IJsselsport Zander Masters IJssel

De NKS Dutch Zander Masters karavaan dendert voort en het einde van het seizoen nadert met rasse schreden. De haken worden nog scherper geslepen want iedere millimeter is er momenteel éé (...)

NKS Minn Kota Zander Masters Volkerak Pennen

Afgelopen zondag is de Minn Kota Zander Masters Volkerak Pennen vervist, de 5e wedstrijd in de strijd om het Nederlands Kampioenschap Snoekbaarsvissen. Een wedstrijd waar met gemengde gevoelens naar u (...)

Minn Kota Zander Masters Volkerak Pennen

Beste Deelnemers en Belangstellende, Aanstaande zondag is het zover de Minn Kota Zander Masters Volkerak Pennen gaat DOOR! Het beloofd een spannende old skool strijd te worden. De windverwachting z (...)

NKS Minn Kota Zander Masters Volkerak Pennen

Aanstaande zondag staat de Minn Kota Zander Masters Volkerak op het programma. De 5e wedstrijd in de strijd om de Dutch Zander Masters 2018. Het Volkerak is een water dat zicht uitstekend leent om het (...)

NKS Minn Kota Zander Masters Volkerak Pennen

De ontknoping van de NKS Dutch Zander Masters 2018 nadert. Nog drie wedstrijden en dan is de nieuwe Nederlands Kampioen Snoekbaarsvissen een feit. Een kampioen die de geschiedenisboeken in gaat als 1e (...)

NKS Humminbird Zander Masters Gooimeer Pennen

Afgelopen zondag vond de Humminbird Zander Masters Gooimeer Pennen plaats. Een wedstrijd waar het draaide om Old Skool de snoekbaarzen aan de tand te voelen. Het vissen met de pen en het sleepje breng (...)

NKS Humminbird Zander Masters Gooimeer Pennen

Beste Deelnemers, De Humminbird Zander Masters Gooimeer Pennen gaat door! Het beloofd een prachtige dag te worden met zon en een matige wind van 2-4 bft! Neem je zonnebrand mee! Onderstaande (...)

NKS Humminbird Zander Masters Gooimeer Pennen

Beste Deelnemers, Aanstaande zondag staat de Humminbird Zander Masters Gooimeer Pennen op het programma. Het weer ziet er super uit. De hoogste tijd op jullie nog even te reminden over de regels d (...)

NKS Humminbird Zander Masters Gooimeer Pennen

Aanstaande zondag staat de eerste penwedstrijd in de NKS Dutch Zander Masters 2018 op het programma, namelijk de Humminbird Zander Masters Gooimeer Pennen. De weersgoden zijn ons in elk geval al posit (...)

NKS Dragon Zander Masters Nieuwe Merwede

Afgelopen zondag was het zover de herstart van de NKS Zander Masters 2018, met als strijdtoneel de Nieuwe Merwede. Met Dragon als sponsor voor deze herstart stond er een prachtige prijzentafel klaar o (...)

NKS Humminbird Zander Masters Gooimeer Pennen

De 3e wedstrijd in de strijd om de NKS Dutch Zander Masters zit er weer op. Een spannende strijd die op mm beslist werd. De tijd om weer vooruit te kijken is dus gekomen, en vooruitkijken kunnen we al (...)

NKS Dragon Zander Masters Nieuwe Merwede Gaat Door!

Beste Deelnemers, Aanstaande zondag is het zover de heropening van het roofvisseizoen. De weersgoden zijn ons gunstig gezind met een matige Oosten wind 3-5Bft en een dag vol zon kunnen de haken (...)

NKS Dragon Zander Masters Nieuwe Merwede Traileren!

Beste Deelnemers, Aanstaande zondag is het zover de NKS Dragon Zander Masters Nieuwe Merwede. Voorlopig zijn de weergoden ons gunstig gezind en mogen we als kleine tip meegeven dat je de zonnebrand (...)

NKS Dragon Zander Masters Nieuwe Merwede

Het aftellen is nu echt begonnen naar de Dragon Zander Masters Nieuwe Merwede. De hoogste tijd dus om het tweede Dragon team aan u te presenteren. Rond dit team hangt een kleine mysterie, welke dat is (...)

NKS Dragon Zander Masters Nieuwe Merwede

Over een aantal dagen staat de NKS Dragon Zander Masters Nieuwe Merwede op het programma. Een wedstrijd waarvan niemand weet hoe deze zal gaan lopen, gezien het de heropening van het seizoen betreft e (...)

NKS Dragon Zander Masters Nieuwe Merwede

Het gesloten seizoen is begonnen aan zijn laatste weken, dus de haken kunnen geslepen worden. De derde wedstrijd in de NKS Dutch Zander Masters staat op het punt van beginnen, met als strijdtoneel de (...)

NKS Westin Zander Masters HollandDiep Share & Like

Helaas kon afgelopen zondag de Westin Zander Masters HollandsDiep vanwege de te harde wind geen doorgang ondervinden. Dit neemt natuurlijk niet weg dat acties niet door kunnen lopen... Een goede we (...)

NKS Westin Zander Masters HollandsDiep gaat NIET door!

Beste deelnemers, Helaas moeten we met pijn in ons vissers hart constateren dat de weersomstandigheden voor aankomende zondag, dusdanig slecht zijn dat we de wedstrijd helaas moeten aflassen . Me (...)

NKS Westin Zander Masters HollandsDiep

Een aantal dagen voor de wedstrijd is een ideale gelegenheid om het tweede team van Westin bekend te maken dat deelneemt aan de Westin Zander Masters HollandsDiep. Team Westin2 Het HollandsDiep i (...)

NKS Westin Zander Masters HollandsDiep

Aanstaande zondag is het zover mits de weergoden het toelaten zal de Westin Dutch Zander Masters HollandsDiep plaats vinden. Inmiddels is de prijzentafel live bekend gemaakt en tevens nog een tweetal (...)

NKS Westin Zander Masters HollandsDiep

NKS Westin Zander Masters HollandsDiep Ongeveer een week voor de Westin Zander Masters HollandsDiep gaat het hard met de inschrijvingen. Op dit moment hebben 47 deelnemende teams zich ingeschreven om (...)

NKS Westin Zander Masters HollandsDiep

Afgelopen zondag kon de Zunnebeld Zander Masters HollandsDiep Pennen helaas geen doorgang onder vinden door de ijzige omstandigheden en de lage waterstand. Veel tijd om te treuren is er niet want 18 m (...)

NKS Zunnebeld Zander Masters HollandsDiep Pennen GAAT NIET DOOR!

De Zunnebeld Zander Mastes HollandsDiep Pennen gaat helaas NIET DOOR! Het weer leek ons mee te gaan zitten met een 2-4 BFT maar door de lage waterstand (Numansdorp) en de ijsvorming (Willemstad)in (...)

Sponsoren Nieuws Zunnebeld Zander Masters HollandsDiep Pennen

  21% SUPER SALE DAGEN zijn begonnen!   Eindelijk is het zover! De Super Sale Dagen zijn begonnen. 4 Dagen lang profiteer je van 21% directe korting over je hele bestelling. Zo (...)

Sponsoren Nieuws NKS Zunnebeld Zander Masters HollandsDiep Pennen

Over een aantal dagen is het zover de ijzig koude Zunnebeld Masters HollandsDiep Pennen. Een wedstrijd in de NKS Dutch Zander Masters waar het gaat om echt Old Skool vissen met de pen en het sleepje. (...)

NKS Navionics Zander Masters Oude Maas

Afgelopen zondag was het zover de alom gevreesde Navionics Zander Masters Oude Maas. Een wedstrijd die bol stond van de spanning. De vangstberichten waren matig en 1 snoekbaars zou wel eens voldoende (...)

Sponsoren Nieuws Zunnebeld Zander Masters

    21% SUPER SALE DAGEN bij Zunnebeld!   1 t/m 4 Maart 2018 is het weer zover. De 21% kortingsdagen bij Zunnebeld. Een spektakel dat in de loop der jaren is uitgeroeid tot e (...)

Zunnebeld Zander Masters HollandsDiep Pennen

Afgelopen zondag is de tweede wedstrijd in de NKS Dutch Zander Masters vervist, namelijk de Navionics Zander Masters Oude Maas. Tijd om snel vooruit te kijken naar de volgende wedstrijd. De eerste pen (...)

NKS Navionics Zander Masters Oude Maas Gaat Door!

Beste Deelnemers, De NKS Navionics Zander Masters Oude Maas GAAT DOOR! Aanstaande zondag zal de 2e wedstrijd in de strijd om de NKS Dutch Zander Masters doorgaan, met als strijdtoneel de Oude (...)

NKS Navionics Zander Masters Oude Maas

Aanstaande zondag zal de tweede wedstrijd in de serie `NKS Dutch Zander Masters worden gevist! Deze wedstrijd zal plaatsen vinden op de Oude Maas met als sponsor Navionics. De Oude Maas bij Barendrech (...)

NKS Fauna Hengelsport Zander Masters Haringvliet

Afgelopen zondag was het zover de eerste manche in de NKS Dutch Zander Masters 2018. Een wedstrijd waar velen met angst en beven naar uitkeken gezien de matige vangsten tijdens het voor vissen en de w (...)

Navionics Zander Masters Oude Maas

De NKS Dutch Zander Masters 2018 zijn afgelopen zondag succesvol gestart met de eerste wedstrijd in een serie van acht. Nu de eerste manche erop zit is het tijd om vooruit te kijken naar de volgende w (...)

NKS Fauna Hengelsport Zander Masters Haringvliet GAAT DOOR!

Beste Deelnemers, Aanstaande zondag is het zover de eerste wedstrijd in de NKS Dutch Zander Masters 2018. De Fauna Hengelsport Zander Masters Haringvliet gaat door! Ze geven voor aanstaande zond (...)

Parcours Fauna Hengelsport Zander Masters Haringvliet

Beste Deelnemers, Inmiddels hebben we de diverse betrokken instanties gesproken, graag delen we deze informatie met jullie, zodat er deze week nog volop getraind kan worden op het wedstrijdparcours (...)

Belangrijk Nieuws Fauna Hengelsport Zander Masters 2018

Beste Deelnemers, Zoals een aantal deelnemers reeds hebben geconstateerd is de Haringvlietbrug op de dag van de NKS Fauna Hengelsport Zander Masters 2018 volledig afgesloten. De afsluiting geld (...)

Fauna Hengelsport Zander Masters Haringvliet

Beste Deelnemers, Inmiddels is de inschrijving van de 1e wedstrijd van de NKS Dutch Zander Masters 2018 OPEN! We zijn dan ook verheugd dat de inschrijvingen voor deze wedstrijd hard binnen kom (...)

Nieuwe opzet NKS

Beste NKSers, De algemene ledenvergadering is geweest en het jaar 2017 zit er op.  We kunnen terugkijken op een geslaagd NKS seizoen 2017 met spannende en gezellige wedstrijden.  Met (...)

NKS Lund Challenge 2017 Prijsuitreiking

Aan alle mooie dingen komt een einde zo ook aan de NKS Lund Challenge 2017. Een seizoen wat bol stond van de spanning. Gaat de wedstrijd door of niet door, wordt er vis gevangen op het wedstrijdwater, (...)

ALV NKS op 29 november te Bilthoven

Op woensdag 29 november houden we onze ALV bij Sport Visserij Nederland  op de Leyenseweg 115 te Bilthoven. Aanvang 20:00   Er hebben zich geen nieuwe aspirant bestuursleden voor onze v (...)

NKS Humminbird-Minn Kota Finale 2017

Aan bijna een maand vol speculatie over het mogelijke finale water kwam afgelopen zaterdag een einde. De Humminbird-Minn Kota finale 2017 zou gevist worden over de grens. In België om precies te (...)

NKS Humminbird- Minn Kota Finale gaat Internationaal

Aanstaande zondag 12 november 2017 zal om 8.30 uur het laatste startschot gegeven worden voor het NKS seizoen 2017. Waar het al maanden rond gaat van de geruchten over de locatie, zaten we er allema (...)

Sponsornieuws: Zunnebeld Kortingsdagen

Eindelijk is het weer zo ver. De beroemde kortingsdagen bij Hengelsport Zunnebeld zijn begonnen. Dit betekend dat je 4 dagen lang kunt profiteren van 21% korting op alles!*. Deze korting geldt niet al (...)

NKS IJssel. De ontknoping

NKS Lundchallenge. De ontknoping op de IJssel.   Wat was er veel vis gevangen voorafgaand aan de wedstrijd op de IJssel. 50 vissen was de normaalste zaak van de wereld. De verwachtingen waren (...)

Sponsorennieuws Zunnebeld Kortingsactie!

De temperaturen dalen en de beste tijd van het jaar staat voor de deur. De tijd dat vissen hun reserves aanvullen om ’s winters zo min mogelijk te hoeven doen. Met andere woorden, het wordt een (...)

Wedstrijd 7. Het Lauwersmeer

Wedstrijd nummer 7  Het Lauwersmeer.   De verwachtingen waren niet al te hoog gespannen. Het lauwermeer gaat al jaren langzaam achteruit wat betreft het snoekbaarsbestand. Van lokale visse (...)

NKS Lund Challenge het Lauwersmeer

De weerscommissie heeeft gesproken end eqwedstrijd gaat aanstaande zondag 1 oktober door!! veel succes allen!! het Bestuur

NKS Lund Challenge de IJssel - Inschrijving en bootcontrole in de Haatlandhaven

De inschrijving en bootcontrole wordt  zondag 24 september voor het  NKS de IJssel aan de trailerhelling van de Haatlandhaven gedaan. Het wordt schitterend weer aanstaande zondag. Denk er (...)

NKS Lund Challenge 2017 Nieuwe Merwede

De Nieuwe Merwede was afgelopen zondag het toneel voor de 6e wedstrijd in de NKS Lund Challenge. Van oudsher is dit water één van de favoriete wateren bij de deelnemers. Waarom? Er wordt (...)

NKS Lund Challenge 2017 Lek

Afgelopen zondag was het zover de herstart in de NKS Lund Challenge 2017, met als strijdtoneel de Lek. Een water waar iedereen met angst en beven naar toeleeft. De resultaten uit het verleden wijzen d (...)

NKS Lund Challenge 2017 Amer

Na twee maanden van absolute rust en het bijschaven van de materialen was het dan zover. Het circus rondom de NKS Lund Challenge 2017 kon zaterdag 27 mei wederom van start. Dit keer met als strijdtone (...)

Hollands Diep

Derde wedstrijd NKS 2017   12 februari zou de strijd op het Hollands Diep gestreden  worden. Helaas kon er door het slechte weer niet gevist worden. Veel vissers die zich al weken voorbere (...)

Uitreiking eerste prijs finale

Prijsuitreiking Minn Kota Hummingbird NKS finale 2016   Eindelijk was het zo ver. De prijsuitreiking van de NKS Hummingbird Minn kota finale. Het bestuur en de prijswinnaars Nico en Gert jan v (...)

NKS Hollands Diep en NKS Rivieren Nieuwe Maas gaan door.

Deze keer was het een gemakkelijk besluit voor de weercommissie, met de huidige weervoorspelling van een lichte bewolking en NW 3 - 4 bft. is het prima visweer. Zowel de wedstrijd van de NKS Lund (...)

NKS Lund Challenge 2017 Oude Maas

Zondag 12 maart was het zover de 2e wedstrijd in de NKS Lund Challenge 2017. De strijd om het Nederlands Kampioenschap Snoekbaarsvissen kende zijn eerste moeilijke wedstrijd. De sterke stroming, helde (...)

NKS Oude Maas

Het zal niemand verbazen dat we morgen kunnen starten. Morgen gebruiken we weer het app systeem, dus zorg voor een volle batterij in je smartphone. Ook hebben we vanaf morgen een Controle/ Mediaboot (...)

Gezocht deelnemers snoekbaars onderzoek op 10 Maart!

Laatste visdag snoekbaarsonderzoek a.s vrijdag 10 maart op het Hollandsch Diep.   Sportvisserij Nederland voert op dit moment een onderzoek uit naar de migratiemogelijkheden van snoekbaars (...)

Sponsorennieuws 21% korting bij Zunnebeld

21% KORTING op ALLES!   Je hebt er even op moeten wachten, maar eindelijk is het dan zover! Vanaf vandaag profiteer je 4 dagen lang van 21% korting op ons gehele assortiment. Je leest het goed, (...)

Gezocht deelnemers snoekbaars onderzoek op 26 Februari!

Visdag snoekbaarsonderzoek a.s zondag 26 februari op het Hollandsch Diep.   Sportvisserij Nederland voert op dit moment een onderzoek uit naar de migratiemogelijkheden van snoekbaars bi (...)

NKS Lund Challenge Hollands Diep 12 februari gaat NIET door

de wedstrijd wordt afgelast als gevolg van de slechte weersvoospelling. We gaan hem nu op de reserve datum 26 maart vissen het Bestuur

VISMA nieuw stijl 3, 4 én 5 maart 2017 – Ahoy Rotterdam

  De 49ste  editie van VISMA/Ahoy die dit jaar op 3, 4 en 5 maart as. wordt gehouden in de vertrouwde hallen van Ahoy Rotterdam staat bol van beleving voor alle disciplines binnen de spor (...)

NKS Lund Challenge 2017 Haringvliet

Afgelopen zondag was het zover de eerste wedstrijd in de NKS Lund Challenge 2017 nieuwe stijl. De spanning was op de gezichten van de deelnemers af te lezen. Diverse redenen maakten het een spannende (...)

NKS Q-Fishing River Masters 2017

    Op 19 maart 2017 begint het NKS weer met de River Masters.   Nadat de 2016 editie naar grote tevredenheid van de deelnemers werd afgesloten zijn we druk op zoek gegaan naar (...)

We gaan vissen!

De weerscommissie heeft gesproken:  We gaan vissen.!!  Zorg voor €40,- contant voor de borg van de meetplank en een opgeladen telefoon Tight lines, NKS bestuur

NKS gaat Digitaal

Beste vissers, NKS gaat Digitaal!!!! Bij de komende wedstrijd op Haringvliet gaan we de vissen digitaal ter meting aanbieden. Hoe gaat dat in zijn werk?   De botencontrole bij de helling (...)

NKS Lund Challenge 2017

Inschrijving NKS Lund Challenge 2017 VOLLEDIG OPEN! Het oudste roofviskampioenschap van Nederland staat op het punt weer te beginnen. Het NK Snoekbaarsvissen zal 29 januari starten op het Haringvli (...)

Sponsorennieuws Navionics gaat NKS breed!

Navionics is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse visboot. Ieder jaar komen er nieuwe tools en tricks die visser kan gebruiken zijn hobby te perfectioneren. Alles gebasseerd op een vei (...)

NKS gaat naar het digitaal aanbieden van de vis ter meting

Beste Vissers,   In de ALV is besloten dat we naar een andere methode moeten wat betreft het meten van de vis. Dit vanuit druk van vergunningverlenende instanties en natuurlijk ook vanuit (...)

Wedstrijdwateren Regulier en Rivieren 2017.

Beste deelnemers,   Na goed overleg heeft de wedstrijdcommissie de volgende wateren uitgezocht. Regulier 29 jan.     Haringvliet 12 feb.   &nb (...)

NKS Hummingbird/Minnkota Finale 2016 Andelse Maas

Het is inmiddels een aantal weken geleden dat de NKS Hummingbird/Minnkota finale vervist is. Als we even teruggaan in de tijd naar 12 november, de dag dat de spanning begon. De website van het NKS is (...)

Sponsorennieus Navionics

Onze sponsor Navionics die bekend is van zijn kaarten die we allen gebruiken om onze diepte lijnen te zoeken, waypoints te plotten en tegenwoordig het water al te bestuderen vanaf de Ipad of Tabelt me (...)

Data NKS Rivieren en Regulier bekend - Inschrijving is geopend

Beste vissers,   De wedstrijdkalender 2017 voor het NKS Rivieren en het NKS Regulier is bekend.   De data zijn zo gekozen dat de die-hards onder ons aan beide (...)

Belangrijkste besluiten van de ALV 2016

Beste leden en geïnteresseerden, afgelopen dinsdag avond heeft de ALV weer plaats gevonden bij Sportvisserij Nederland. Hierbij even de belangrijkste punten: Het bestuur is herkoze (...)

De Humminbird / Minn kota finale

De NKS Finale. Na vele speculaties is het finale water bekend. De Humminbird/Minn-Kota Finale 2016 gaat gevist worden op de Andelse Maas.   Adres: Camping de Rietschoof, Maasdijk 15,  (...)

NKS Prijzentafels Lund Challenge 2016 & Hummingbird/Minnkota Finale

Aanstaande zondag 13 november is het zover de jaarlijkse afsluiting van het NKS Seizoen 2016. Er zal dan nog één keer gestreden worden tijdens de Hummingbird/Minnkota Finale. De h (...)

Algemene Leden Vergadering

de Algemene Leden Vergadering vindt plaats op 15 november bij: Sport Visserij Nederland Leyenseweg 115 3721 BC   Bilthoven de leden krijgen nog een uitnodiging met aanvangsttijd, agenda (...)

NKS Lund Challenge Amer

Afgelopen zondag was het dan zover de climax in de Lund Challenge 2016 op de Amer. Een wedstrijd die bol stond van de spanning zowel in de top van het klassement als de strijd om de finaleplaatsen sto (...)

NKS Lund Challenge de Amer

de wedstrijd gaat door. kijk nog even op het nieuws bericht van eerder deze week de informatie over het traileren  http://www.nksnoekbaarsvissen.nl/15/nieuwsarchief/392/nks-lund-challenge-d (...)

NKS Lund Challenge IJssel & Maas

Het is al een tijd geleden dat de NKS Lund Challenge slag om de IJssel uit gevochten heeft. Een water dat door menig NKS’er gevreesd wordt omdat het er erg taai kan zijn. Dit jaar leken alle voo (...)

NKS Sponsorennieuws Op bezoek bij VanClaes

Rijdend langs de Oude Rijn tussen Alphen a/d Rijn en Koudekerk zie je de vlaggen van Vanclaes al wapperen. Een kleine vier jaar geleden is Stian Duijvelaar hier begonnen om zeer unieke trailers te bo (...)

NKS Lund Challenge de Amer

Beste leden, de laatste wedstrijd voor de Lund Challenge staat voor de deur. De ontknoping nadert: "wie wordt er kampioen?" en "wie zien we terug in de finale?".   Zoa (...)

Traileren in Kerkdriel en niet in Heerewaarden

Heren, Helaas is er een foutje geslopen in de tekst bij de informatie kaart. Op de kaart staat de trailerhelling in Kerkdriel aan de Zandstraat 4. Dit is de juiste plek om te traileren. De Helling (...)

NKS Lund Challenge Lauwersmeer

De zesde wedstrijd in de strijd om de NKS Lund Challenge 2016 stond afgelopen zondag op het programma. Het jaarlijkse uitje naar het Lauwersmeer, een prachtig wedstrijd water met een schitterende natu (...)

NKS Regulier - De Maas gaat door

Jaja zondag mogen we weer. Iedereen veel succes gewenst. Tight lines!!! NKS bestuur

Sponsorennieuws Zunnebeld Herfstactie

21% KORTING op ALLES! tijdens onze Herfst Deals   Misschien wel de meest spraakmakende campagne van het jaar! 4 dagen lang profiteren sportvissers van heinde en verre van onze Herfst Deals. Wi (...)

Verslag NKS Q-Fishing River Masters Nieuwe Merwede “De ontknoping”.

Zondag 25 september 2016 was het dan zover, de laatste wedstrijd en de ontknoping van de NKS Q-Fishing River Masters, met de Nieuwe Merwede als strijdtoneel. Wie worden de NKS Q-Fishing River Mas (...)

NKS Regulier - het Lauwersmeer en NKS Rivieren - de Nieuwe Merwede gaan door

    een ieder heeft met argusogen de weersvoorspelling deze week gevolgd. Aan het begin van de week nog Bft 5-6 voorspeld en was het onzeker of de wedstrijden zouden doorgaan. &n (...)

Sponsorennieuws Zunnebeld Herfstactie

21% Herfst DEAL   De herfst komt er weer aan. Voor ‘ons vis-liefhebbers’ is dit misschien wel de mooiste tijd van het jaar. De vissen krijgen het in hun bol wat in de meeste gevalle (...)

NKS Lund challenge volledige uitslag de IJssel met inbegrip van niet-competitievissers

  1. Jan Baar & Daan de Rijk 25 7 4159             2. Jakob Veenema &a (...)

NKS Lund challenge volledige uitslag de Nieuwe Merwede met inbegrip van niet-competitievissers

  1. Hendry Vis & Gerald Vierhout 1 7 4173             2. Herman Schuurman (...)

NKS Lund Challenge volledige uitslag het Hollands Diep met inbegrip van niet - competitie vissers

  1. Koen Vervloesem & Yente Herbots 38 7 4988             2. Johan Vos &a (...)

NKS Lund Challenge volledige uitslag de Lek met inbegrip van niet - competitie vissers

  1. Beert Hup & Gerjan Hoekert * 18 7 3336             2. Ron Heijne (...)

NKS Lund challenge volledige uitslag Haringvliet met inbegrip van niet-competitievissers

1. Jakob Veenema & Lieuwe Brink 30 7 4491             2. Jaap Uithol & Jan U (...)

NKS Jeugddag 2016

De NKS jeugddag een traditie die dreigde te verdwijnen met het stoppen van de Fair. Eeuwig zonde want de jeugd is de toekomst zowel voor het NKS als voor de hengelsport. In samenwerking met de sponsor (...)

Verslag NKS Jeugddag - Wedstrijd IJssel

Door computerproblemen bij onze vaste auteur zijn de verslagen van de NKS Jeugd-dag en van de wedstrijd op de IJssel vertraagd.   De verslagen worden zo spoedig mogelijk geplaatst. & (...)

Buitengewone leden vergadering 14 september gaat niet door

Goede dag leden,   de vergadering van 14 september gaat NIET door. Dit in verband met een te laag aantal aanmeldingen. Misschien heeft het te maken met het mooie weer of zijn de plann (...)

NKS Lund Challenge de IJssel

Zoals u allen wel zou verwachten gaat de wedstrijd aanstaande zondag door!!   Let op dat:   - het aantal beaasde hengels niet meer dan twee mag bedragen. - het warm weer wordt (...)

Sponsorennieuws Westin Productreview

Westin is binnen het NKS circuit een gerenomeerd merk, waarvan hengels een shads veelvuldig gebruikt worden. Westin is tevens al jaren een trouwe Sponsor van het NKS, vandaar ook dat we uit de uitgebr (...)

NKS IJssel Afgelast

Na weken van uitstekend weer vormt een depressie morgen voor iets te veel wind. De weermannen hebben dan ook een lastige beslissing moeten nemen. Toch is er voor gekozen om de wedstrijd van morgen ui (...)

NKS Lund Challenge de IJssel

Beslissing tot doorgang wordt uitgesteld tot morgen 12:00 uur houdt de berichtgeving op deze site in de gaten. er wordt morgen geen E-mail verstuurd, wel een whatt's app bericht. thight lin (...)

Sponsorennieuws Hengelsport de Fuik Bestaat 50 jaar

Onze trouwe sponsor van de grootste snoek bestaat dit jaar 50 jaar en dat moet gevierd worden bij Hengelsport De Fuik. Op 23 Augustus bestaat deze prachtige winkel met een uitgebreid assortiment vo (...)

Inschrijving NKS Jeugddag Mecury Days te Tolkamer

Het jaarlijkse evenement  voor de jeugdige roofvissers staat weer op het programma. Dit jaar niet zoals we gewent zijn op de Fair maar op de Mecury Days 2016 te Tolkamer. De trouwe sponsor (...)

NKS Jeugddag 10 September 2016 Mercury Days

Beste Leden, Het roofvissen is onder de Jeugd in Nederland aan een grote op mars bezig. Het NKS wil hier ook dit jaar zijn steentje aan bijdragen in de vorm van de NKS Jeugddag. In samenwe (...)

NKS Lund Challenge 2016 Nieuwe Merwede

In de strijd om de NKS Lund Challenge stond de alom geliefde Nieuwe Merwede op het programma. Een wedstrijd waar velen van de deelnemers reikhalzend naar uitkijken, met name op de vele snoekbaarzen di (...)

NKS Lund Challenge 2016 HollandsDiep

Na de verplichte pauze stonden alle NKS Matadoren te popelen om de shads, fireball, dropshot weer te kunnen inzetten om de glasoog te belagen. Voor het eerst in de NKS Lund Challenge stond het Holland (...)

NKS Lund Challenge Hollands Diep

De wedstrijd aan staande zaterdag gaat door!!!   De wind houdt zich eindelijk afzijdig. Mogelijk dat er een onweersbui tot ontwikkeling komt in de loop van de dag die nog roet in het water k (...)

Wijziging opzet NKS Rivier

 Beste vissers,   Helaas verlopen de aanmeldingen voor het NKS Rivier 2016 niet zoals verwacht. We hebben er alles aangedaan om deze competitie te laten slagen: een artikel op de (...)

NKS Lund Challenge Lek

De gevreesde wedstrijd op de Lek stond afgelopen zondag op het programma van de NKS Lund Challenge 2016. Het is een water wat het klassement altijd opnieuw door elkaar schud.  Door de weken lange (...)

NKS Lund Challenge de Lek

De weerscommissie voorziet geen problemen: het wordt Lek(ker) weer om te vissen!! De wedstrijd aanstaande zondag 20 maart gaat door. Veel succes en thight lines!!! de Weerscommissie

NKS Lund Challenge Haringvliet

Na een aantal weke van uitstellen en verschuiven was het afgelopen zondag dan zover. De NKS Lund Challenge 2016 kon van start gaan op het altijd visrijke Haringvliet. De weergoden waren de organisatie (...)

NKS Lund Challenge Haringvliet

de weerscomissie heeft gesproken: gaan naar het Haringvliet!!! we vissen het parcours bij de brug zoals aangegeven op de site. maximaal 2 vissen in de bun en vissen van 70 cm + direct aanbieden. (...)

NKS Lund Challenge

De weerscommissie heeft de beslissing waar we aanstaande zondag  gaan vissen uitgesteld naar zaterdag middag 12 uur. Dat we gaan vissen is wel zeker, we willen graag naar het Haringvliet maar (...)

Sponsornieuws!!

Technautic heeft zich ook voor het seizoen 2016 als sponsorpartner aan het NKS verbonden. Technautic wil middels titelsponsoring van de NKS Finale 2016 de merken Humminbird en Minn Kota onde (...)

Verloop wedstrijden NKS Lund Challenge

Beste Deelnemers, De wedstrijdcommissie heeft besloten om de wedstrijden Maas, Haringvliet en Lek in onderstaande volgorde te vissen: 13-03-2016  Haringvliet met (bij slecht weer) uitwij (...)

NKS komt naar de VISMA

De grootste hengelsportbeurs van Nederland staat weer voor de deur namelijk de Visma 2016. Op 4,5,6 maart zal de beurs de deuren openen voor het grote publiek.  Dit jaar zal het NKS voor het (...)

NKS Lund Challenge Haringvliet afgelast!!!!

de windverwachting is verandert en nu wordt er in tegenstelling tot gisteren veel meer wind voorspeld. nu zelfs Bft 5 - vlagen 7. dit is te veel om veilig te kunnen vissen. de wedstrijd wordt d (...)

NKS Lund Challenge Haringvliet update

Beste deelnemers, I.v.m. met het welzijn van de snoekbaarzen mogen de deelnemende teams morgen maximaal 2 snoekbaarzen in de bun hebben / ter meting aanbieden.  We willen jullie vragen om (...)

NKS Lund Challenge Haringvliet

Beste Leden, de voorspellingen aan het begin van de week waren niet goed, maar gedurende de week werden die telkens beter. ze zijn nu zo goed dat we besloten hebben dat we gaan vissen!! Aan (...)

Sponsornieuws NKS Regulier

Sponsornieuws! We zijn verheugd dat we kunnen melden dat Vanclaes ook dit seizoen weer aanwezig is als een van de hoofdsponsors van het NKS Regulier 2016. Vanclaes sponsort voor de hoofdpr (...)

NKS Lund Challenge Haringvliet / Lek

Heren en dame, Alle deelnemers zullen inmiddels wel staan te trappelen om te beginnen aan de Lund Challenge 2016, de voorspellingen voor volgende week zijn helaas opnieuw niet echt goed (...)

NKS Lund Challenge Haringvliet

Heren,   Helaas zijn de weergoden ons niet goed gezind. Voor aanstaande zondag wordt er veel te veel wind voorspeld. De wedstrijd gaat dan ook niet door. &n (...)

NKS Lund Challenge Haringvliet en Lek

Beste leden,   Ons is ter ore gekomen dat het waterpeil op de Lek zeer hoog staat. Zo hoog dat de parkeerplaats bij de trailerhelling bij vloed onder water staat. Daarbij staan de sluizen ope (...)

NKS Haringvliet weer afgelast.

De weergoden zijn ons niet gunstig gestemd. De NKS weermannen hebben helaas moeten besluiten om het NKS haringvliet aftelassen. Kan jullie nu aanraden om iets leuks voor jullie vrouwen en / of vriend (...)

NKS Lund Challenge Haringvliet

De windvoorspelling wijzigt nog steeds en geeft geen eenduidig beeld voor zondag. We stellen daarom de beslissing tot doorgaan uit tot morgen middag 12:00 het Bestuur.  

Inschrijving Haringvliet verlengd tot 8 Februari

Helaas is de wedstrijd op het Haringvliet verzet naar 14 februari, maar dat biedt ook weer mogelijkheden voor vissers die op 31 januari andere plannen hadden. Wil je 14 februari de wedstrijd op h (...)

NKS Regulier Haringvliet uitgesteld

Helaas heeft de weerscommissie moeten besluiten de wedstrijd van 31 januari op het Haringvliet uit te stellen naar 14 februari. De wind komt uit een te ongunstige hoek en is daarbij te ha (...)

NKS Regulier staat op het punt van beginnen.

Heren,   De datum van de eerste wedstrijd komt dichterbij en de spanning stijgt. We hebben nu bijna de inschrijving voor het NKS regulier rond en we zijn uit gekomen op 43 boten. De vraag is (...)

Pennen gaat door!

De wedstrijd gaat door morgen! Het weer wordt goed, weinig wind en een zonnetje. Dit belooft een mooie wedstrijd te worden. We zien alle deelnemers morgenvroeg bij de Jachtclub Haarlem Adres: Moo (...)

Deelnemers lijst 2016

Het NKS regulier en rivieren zit nog niet vol. Het is nog steeds mogelijk om in te schrijven! Voor het regulier is dit nog mogelijk tot de 25e van januari, voor de Rivieren is inschrijven nog mogelijk (...)

Uli Spielberg. maakt goede reclame voor NKS

Heren, Uli Kosters heeft weer een fantastische video gemaakt van het afgelopen seizoen. Hierbij worden ook alle sponsoren goed in beeld gebracht. betere reclame kunnen we niet maken. Bekijk de video (...)

wedstrijdkalender 2016 NKS Regulier

Het bestuur heeft onder voorbehoud van vergunning verlening de volgende wateren voor het seizoen 2016 uitgezocht. Vaststelling parcours Haringvliet en Maas na overleg bestuur begin januari. Uiteraar (...)

Uitnodiging Vanclaes

Deze week wordt de boot van Uli Kosters en Frank Wesker op de door hun gewonnen trailer afgesteld. Stian Duijvelaar, eigenaar van Vanclaes nodigt ons vrijdag aanstaande allemaal uit voor een hapj (...)

Inschrijving NKS regulier en NKS rivier

U kunt zich weer inschrijven voor beide competities. Stuur daarvoor een mailtje naar: nksnoekbaars@gmail.com of info@nksnoekbaarsvissen.nl Geef aan welk koppel je vist (beide nam (...)

Gewijzigde datum LEDENVERGADERING 15 december

Beste leden, de jaarlijkse ledenvergadering zal plaatsvinden op 15 decemeber as. Alle leden zijn welkom vanaf 19.00. Zoals elk jaar zal dit plaatsvinden in Bilthoven bij Sportvisserij Nederland: (...)

Vanclaes Masters 2015. The final battle.

Vanclaes Masters 2015. The final battle.   De voorbereiding. Zaterdag middag klokslag 12 uur. De site loopt bijna vast. Alle finale deelnemers kijken via telefoon, Laptop of tablet waar ze hee (...)

Finale Vanclaes masters: Kraaijenbergse Plassen

Het is zover, Morgen de Vanclaes masters op de Kraaijenbergse Plassen. traileren doen we op Camping 't Loo Hardweg10 in Linden. Vanaf 06.00 uur kunnen we hier terecht. Door de slagbomen na 150 m (...)

It giet oan

De weersverwachting voor zondag ziet er gunstig uit. Hou de site morgen in de gaten. Om 12 uur wordt bekend gemaakt waar de finale is. Slijp de haken en bereid je voor op de wedstrijd van het jaar. (...)

Punten voor Ledenvergadering

Wij hebben via de mail gevraagd of mensen zijn die nog agenda punten hebben voor de aankomende ledenvergadering. Nu blijkt dat er mensen zijn die op de mailinglijst staan dit niet gehad hebben. g (...)

NKS finale week uitgesteld

De slechte weersverwachtingen houden maar aan. Windguru-pro heeft het nog steeds over windkracht 7 met stoten naar 9. In overleg met de NKS weermannen en de organisator is besloten om nu al de beslisi (...)

Finale misschien naar volgende week

Al de hele week volgt het bestuur de wind en weersites op het internet. Erg hoopvol ziet het er nog niet uit. Terwijl ik dit schrijf op 11 november om 22.30 uur heb ik weer even gecheckt. Windguru pro (...)

Prijsuitreiking Top 3 NKS Lund Challenge 2015

Beste deelnemers, Het klassment van de NKS Lund Challenge is al een aantal weken opgemaakt en de winnaars zijn bekend. Aanstaande zondag op de Hengel en Botenbeurs in Utrecht zullen de prijzen aan (...)

Uli und Wessi,

Uli und Wessi,   Twee van onze beste ambassadeurs van het NKS hebben de laatste twee wedstrijden niet mee gevist. Met dit schrijven willen wij helderheid verschaffen wat er precies gebeurd is. (...)

NKS Lund Challenge The Final Battles

De NKS Lund Challenge 2015 is ten einde gekomen na twee spannende wedstrijden. Twee wedstrijden waar voor vele deelnemers nog veel op het spel stond. Het waren tevens twee wedstrijden waar de NKS mata (...)

NKS Lund Challenge Amer GAAT DOOR!

Beste NKS deelnemers, De wedstrijd op de Amer van aanstaande zondag 11-10-2015 GAAT DOOR! In overleg met de weerscommissie en geen veranderingen in de voorspellingen op Windguru PRO heeft het be (...)

NKS Lund Challenge Amer 11-10-2015

Beste NKS deelnemers, De wedstrijd op de Amer van aanstaande zondag gaat door! Al geruime tijd word er op Windguru Pro windkracht 4-5 oost voorspeld. Het bestuur heeft in overleg met de weerscom (...)

Willem Stolk & Jochem Myjer Nederlands kampioen

Op zondag 4 oktober moest het allemaal gaan gebeuren op de Waal... Iedereen was er vroeg bij en al rap was het druk aan de trailerhelling. De heren Myjer en Stolk hadden weer eens geslapen in hun (...)

NKS Lund Challenge Lauwersmeer

Een periode van rust is weer voorbij, op het Lauwersmeer konden de NKS matdoren hun shads weer nat maken in de 6e strijd in om de NKS Lund Challenge. Het Lauwersmeer is een water waar menig visser het (...)

NKS Rivieren spannend!

Met de extreem lage waterstand was het lastig traileren in Hellouw. Iedereen was ruim op tijd en het startschot klonk om 07.30 uur, waarna de boten richting de horizon vertrokken. Een prachtige d (...)

NKS Rivieren kick off

Op de Oude Maas moest het allemaal gaan gebeuren. De eerste wedstrijd uit de serie NKS Rivieren 2015. Tot op de tand bewapend en tot op het bot gemotiveerd arriveerde de stoet bij de Jachthaven v (...)

wedstrijd 7 op de Nederrijn

We gaan de zevende wedstrijd vissen op de Nederrijn. Het parkoers is van kilometerpaal 908 tot aan 916. details volgen zo spoedig mogelijk op de wedstrijd kalender. Inschrijving voor het Lauwersmee (...)

NKS Lund Challenge Nieuwe Merwede

Na een lastige en zware strijd op de IJssel , stond de volgende  wedstrijd al weer voor de deur. Het strijdtoneel van de vijfde wedstrijd in de NKS Lund Challenge was de Nieuwe Merwede. Een water (...)

NKS regulier Nieuwe Merwede

de volgende boten worden verzocht op de Oostdijk te traileren: boot nummer 2, 3, 8, 9, 12, 16, 17, 22, 25, 33, 35, 36, 36, 38, 40, 42, 46, 49 en controle boten lage zwaluwe 6, 7, 11, 19, 27, 30, (...)

NKS Lund Challenge 2015 IJssel

Het gesloten seizoen ligt achter ons en de haken zijn weer geslepen om in de tweede helft van de NKS Lund Challenge de strijd met elkaar aan te gaan. Dit jaar word er door het NKS afgeweken van de jar (...)

Winkelierscompetitie gaat helaas niet door

Het NKS bestuur heeft helaas moeten besluiten om het 'NKS winkelier' niet te vissen. Te weinig mankracht en te veel onzekerheden hebben tot dit besluit geleid. We willen de winkeli (...)

Gesloten tijd is er niet voor niets.

Bewust vissen op snoekbaars in de gesloten tijd.   De gesloten tijd op snoek en snoekbaars is er niet voor niets. In deze periode is het de bedoeling  dat deze soorten ongestoord kunnen p (...)

Vanclaes sponsor finale 2015

We hebben een nieuwe sponsor. De firma Vanclaes boottrailers uit Alphen a/d Rijn. Gisteren zijn  de onderhandelingen afgerond. Vanclaes gaat de finale sponsoren met hun topmodel boottrailer. De (...)

NKS Lund Challenge 2015 Haringvliet

Na een prachtige wedstrijd in de NKS Lund Challenge op de Lek moesten de matadoren de haken al snel opnieuw  slijpen. De derde en laatste wedstrijd voor de gesloten tijd stond afgelopen zondag op (...)

NKS Regulier Haringvliet 15 - 03

De wedstrijd gaat door!!!! Wij wensen een ieder veel succes. het Bestuur

NKS Lund Challenge 2015 Lek

Na een onstuimige week, met veel wind en regen kon de tweede wedstrijd in de strijd om de NKS Lund Challenge 2015 afgelopen zondag doorgang ondervinden. Een wedstrijd waar iedere visser wel een mening (...)

Nuldernauw wordt Haringvliet.

De derde wedstrijd op het Nuldernauw gaat gevist worden op het Haringvliet. De vergunning kwam niet optijd rond. We hebben nu gekozen voor het Haringvliet. De wedstrijd later dit jaar (...)

Afgelast NKS de Lek!

Beste NKS Deelnemers, De wedstrijd van aankomende zondag op de Lek, gaat NIET door. Het NKS Bestuur heeft Windguru PRO geraadpleegd, waar een windvoorspelling van 5 -8 BFT uit het Westen wordt a (...)

Sponsoren Nieuws

Beste NKS Matadoren, Het NKS is blij jullie te mogen melden dat er drie nieuwe sponsoren zijn voor de 8 wedstrijden van het NKS Regulier. Hengelsport de Fuik uit Leeuwarden zal tijdens de 8 weds (...)

Wedstrijd op de Lek

Beste NKS Deelnemers, De wedstrijd op de Lek gaat plaats vinden bij Ameide.  Het parcours ligt tussen Tienhoven (KM paal 964) en Lexmond (KM 956). Gelieve jullie weer (...)

NKS Lund Challenge HollandsDiep

Na een pauze van ruim 2 maanden en het bekend maken van de nieuwe opzet kon de Lund Challenge 2015 afgelopen zondag van start. Het strijdtoneel was traditie getrouw het HollandsDiep, een water wat bek (...)

wedstrijd Hollands diep

beste sportvissers, de wedstrijd op het Hollands diep op 8 februari gaat gewoon door. alle wijzigingen zijn bij de deelnemers bekend. veel succes morgen. bestuur NKS.

Nog drie plaatsen open.

Het deelnemersveld voor het NKS regulier zat vol met 50 deelnemers. Helaas zijn er om verschillende redenen 3 boten die zich hebben terug getrokken. Wij geven iedereen nu de kans om zich in te schrij (...)

Deelnemers N.K.S. Regulier

Ondertaande deelnemers kunnen zich nu inschrijven voor het NKS regulier. Deelname is pas geldig als er betaald is. Bij betaling bootnr. opgeven volgens deze lijst. LET OP: Alles in een keer betalen (...)

sponsoren dag 1 februari afgelast

beste NKS-ers, De dag die we voor onze sponsoren hadden willen verzorgen gaat helaas niet door in verband met een te geringe deelname (slechts 7 personen). We willen de dag voor onze sponsoren nu ga (...)

aanmelden NKS regulier

Opgeven NKS Regulier.   Hieronder treft  U de lijst aan die de volgorde van deelneming bepalen. De Eerste lijst zijn de 50 deelnemers die in de eerste plaats alles gevist hebben. Aangevu (...)

NKS Rivieren 2015

Beste rivieren liefhebbers, Het is bijna zover... ook het komende jaar gaan we weer van start op echte snelstromers. Het zal wederom een spannend jaar worden. Wie vangt de vijf grootste steke (...)

Opzet nieuwe competities en inschrijven 2015

Het bestuur wenst iedereen een gezond, gelukkig en visrijk 2015. Het NKS zal de competitie opsplitsen en wel in NKS Regulier (A) en NKS Winkeliers (B). Hiertoe is besloten tijdens de ledenvergaderi (...)

NKS Pennen

Beste deelnemers, de Lithse Ham zal op zaterdag 17 januari het water zijn waar jullie de pennen te water kunnen laten. Traileren bij de helling in Kerkdriel. Aanvang wedstrijd: 08.30 - visse (...)

NKS Ledenvergadering

Beste leden, de ledenvergadering zal wederom in Bilthoven plaatsvinden op 16-12-2014. Van 19.30 tot 21.00. Graag van tevoren opgeven via bestuur@nksnoekbaarsvissen.nl i.v.m. reserveren vergader (...)

Kalender 2015

De data voor het seizoen 2015 zijn samengesteld. We hebben zoveel mogelijk met andere aktiviteiten rekening gehouden. Het is helaas niet mogelijk om met alles rekening te houden. deze kalender staat n (...)

NKS Alumacraft Masters 2014

Aan een aantal weken van speculeren kwam zaterdag 8 november een eind. De Amer zou het strijdtoneel worden van de spectaculaire afsluiting van het NKS seizoen 2014. Een water met uiteenlopende mogelij (...)

NKS Pennen gaat door!! Geef je snel op...

Beste leden, omdat de Old Scool liefhebbers toch graag een NKS Pennen willen vissen, is er besloten dit te doen op zaterdag 17 januari 2015.  Geef je snel op via bestuur@nksnoekbaar (...)

NKS Badges...

Beste leden, dit jaar zijn er geen badges gemaakt, maar omdat er toch behoefte aan is, zal dit alsnog gebeuren. Stuur een email naar bestuur@nksnoekbaarsvissen.nl met naam en adres en we zullen dit (...)

Inschrijven finale 2014.   Beste finale tickethouders,   De inschrijvingen voor de finale zijn geopend, dus schrijf je nu in als je in bezit bent van een ticket. Mocht je zelf o (...)

NKS Lund Challenge Volkerak

Afgelopen zondag vond het sluitstuk in de NKS Lund Challenge 2014 plaats, met als strijdtoneel het legendarisch Volkerak. Het water is bekend om zijn grote baarzen, snoeken en zeer zeker ook recordsno (...)

Beperkte mogelijkheden trailerhelling Ooltgensplaat

Zaterdag avond is op het terrein van de trailerhelling bij Oolgensplaat een tentfeest. Dit houd in dat er beperkte mogelijkheden zijn om hier met veel boten te traileren. Grote boten kunnen hier ech (...)

wedstrijd Volkerak zondag 26-10-2014

beste deelnemers, indien de weergoden ons komende zondag beter gezind zijn dan zal de wedstrijd zondag gewoon van start gaan. de deelnemers schrijven zich weer in bij de steiger van de jachtsluis zoa (...)

NKS Volkerak

Beste deelnemers,   Omdat zich tijdens de wedstrijd op het Volkerak (19-20-2014) een te hoge golfslag en te harde windkracht ontwikkelde, is de wedstrijd vroegtijdig beëindigd. Hierover (...)

Willem Stolk & Chris van Wolferen opnieuw NL Kampioen

Wederom Nederlands kampioenen: Willem Stolk en Chris van Wolferen winnen NKS Rivieren. De derde wedstrijd in de serie van het NKS Rivieren was spannend tot de laatste minuut. Immers, (...)

Veel wind Volkerak

Er wordt veel wind voorspelt voor de laatste wedstrijd van aankomende zondag op het Volkerak. We willen nu nog niet aflassen omdat het erom spant of het wel of niet doorgaat. Windguru Pro geeft aan (...)

NKS Lund Challenge 2014 Haringvliet

De zevende wedstrijd in de strijd om de NKS Lund Challenge 2014 was afgelopen zondag een feit. Zo'n zevende wedstrijd in deze competitie staat altijd bol van de spanning, het klassement kan beslis (...)

NKS Lund Challenge 2014 Nieuwe Merwede

Inmiddels is het een aantal dagen geleden dat de 6e wedstrijd in de strijd om de Lund Challenge 2014 is vervist, de Nieuwe Merwede was deze keer het strijdtoneel. Een wedstrijd die bol stond van de sp (...)

Extra info wedstrijd Nieuwe Merwede

beste deelnemers, wij hopen dat jullie echt gespreid gaan traileren zoals afgesproken. ben je nergens ingedeeld neem dan de helling op de Baanhoekweg in Dordrecht dit is een geweldige grote helling m (...)

Waar MOET je zondag traileren.

Er is geen helling voor de Nieuwe Merwede waar genoeg parkeerplaats is om iedereen te laten traileren. We hebben daarom de boten verdeeld over verschillende hellingen. De bij mij op gegeven sleutelho (...)

Nieuwe sponsor......Mac Fishing

Wij zijn er trots op dat wij Mac Fishing tot onze sponsoren mogen rekenen. St Croix wordt nu geimporteerd door Mac Fishing van Wim van Vliet, een van de Vlieto's. De oude inporteur had met ons (...)

Dikke vissen tijdens NKS Rivieren...

De tweede wedstrijd van de serie van drie stond gepland op de Merwede. Vorig jaar werd hier de finale gevist met een enorme wind, volgens de meeste deelnemers de beste finale ooit. Nu w (...)

LET OP!!!! Traileren Nieuwe Merwede

Bij de wedstrijd op de Nieuwe Merwede kunnen we niet meer traileren bij WS de Kil. Hierdoor moeten we gebruik gaan maken van de overige hellingen. Bij deze hellingen is er maar plaats voor een beper (...)

NKS Lund Challenge Afgedamde Maas

Het is alweer een week geleden dat de vijfde wedstrijd in de NKS Lund Challenge 2014 is vervist. Een water waar iedere deelnemer een haat liefdes verhouding mee heeft, namelijk de Afgedamde Maas. Een (...)

NKS Rivieren van start...

Het NKS rivieren ging dit jaar van start op de Waal bij hellouw. Na een lange periode van regen stond het water hoger dan normaal en de watertemperatuur lag rond de 18°C. Op zich omstandigheden di (...)

Parcour Afgedamde Maas

In afwijking met andere jaren hebben wij een ander parcours. We vissen niet meer het gedeelte van het Heusdensch-kanaal. Dus op de driesprong niet meer naar rechts. Het parcours loopt nu vanaf het ve (...)

NKS Rivieren 2014 met uniek LIMS!!

Beste rivieren liefhebbers, ook in 2014 zullen we een serie van drie wedstrijden vissen op de snelstromers van ons land. De 5 grootste snoekbaarzen tellen voor de uiteindelijke klassering.&nbs (...)

Wedstrijd Merwede verplaatst: let op!!

Beste deelnemers, de geplande datum van het NKS Regulier is verplaatst naar 28-09-2014. De betreffende haven, helling en restaurant waren i.v.m. een activiteit niet beschikbaar.   M (...)

Oproep!

Beste NKS leden,   Fernand Sannen heeft tijdens de laatste wedstrijd op de IJssel zijn Reel ST.CROIX legend elite met een Viento reel verloren. De hengel is in het water gevallen! Hoewe (...)

De IJssel 2014

In verband met de wedstrijd Nederland - Mexico die om 18.00 begin, is er na overleg besloten de wedstrijd om 08.00 te starten. DUS EEN HALF UUR EERDER DAN NORMAAl EN TOT: 14.30 UUR De prijsuitre (...)

NKS Rivieren 2014

Beste rivieren liefhebbers, ook in 2014 zullen we een serie van drie wedstrijden vissen op de snelstromers van ons land. De 5 grootste snoekbaarzen tellen voor de uiteindelijke klassering. Het (...)

Voorvissen IJssel let op!

Beste Leden, voor het voorvissen op de IJssel is een dagvergunning vereist van H.S.V. Ons Vermaak. Deze dagvergunning is te bestellen bij de verkooppunten welke vermeld staan op de websit (...)

NKS Lund Challenge 2014 Lauwersmeer

Na een pauze van ruim twee maanden konden de matadoren zich opmaken voor de strijd in de klassieker van de NKS Lund Challenge het Lauwersmeer. Een water waar iedere deelnemer wel zijn eigen mening ove (...)

NKS gaat verder op het Lauwersmeer

Beste sportvissers, De reguliere stop van het roofvis-seizoen zit er weer bijna op en de meeste van ons staan dan ook alweer te popelen om het water op te gaan. Sinds enkele jaren is het tradi (...)

stop leegvissen Haringvliet

Beste leden, jammer genoeg is de onttrekking van schubvis voor beroepsvissers nog steeds aan de orde. Dit gebeurd echter op onverantwoordelijke wijze, want te veel schubvis wordt onttrokken zodat e (...)

NKS Lund Challenge 2014

Na de prachtige wedstrijd op het HollandsDiep, waar meer dan 500 maatse vissen ter meting zijn aangeboden stond de 2e strijd om de NKS Lund Challenge 2014 alweer op het programma. Het beloofde een com (...)

NKS Lund Challenge 2014 HollandsDiep

Na een aantal weken van uitstel door het slechte weer en de vakantieperiode, kon afgelopen zondag de Lund Challenge 2014 eindelijk van start. Een rustige kabbel, een lekker zonnetje en wisselende (...)

Hollands Diep 9-3-2014 gaat door!

Beste deelnemers, In verband met het grote aantal deelenemers voor deze wedstijd hebben we een verzoek: om zo goed en snel mogelijk te kunnen traileren en om op tijd te beginnen, gebruiken we (...)

Inschrijving gesloten Hollands Diep 9-3-2014

Helaas moeten we de inschrijvingen voor de wedstrijd van a.s. zondag 9 maart op het Hollands Diep gaan sluiten, we zitten aan het maximum aantal boten die mee kunnen doen. We gaan voor iedereen d (...)

Inschrijven 9 maart Hollands Diep

Beste deelnemers, wie zich al heeft ingeschreven voor de wedstrijd hoeft dat niet nog een keer te doen. Alleen als jullie niet meedoen, dan graag even afmelden via: tjvdploeg@home.nl  

Wedstrijd Hollands Diep 23-2 afgelast

Helaas hebben we besloten om de wedstrijd van aankomende zondag op het Hollands Diep af te lassen. Door de zuid/zuidwestenwind kracht 4 tot 7 bft. hebben we alleen de mogelijkheid om onder de kan (...)

Nieuwe startprocedure NKS regulier

We starten dit seizoen niet meer op de traditionele manier! Op de ledenvergadering is besloten dat de oude manier van starten niet meer kan. De start van de wedstrijd vind nu plaats centraal (...)

NKS Ledenvergadering 2014

De jaarlijkse ledenvergadering werd weer gehouden in Bilthoven bij Sportvisserij Nederland, die de ruimte en koffie beschikbaar stelde. Dank names alle leden hiervoor. Het bestuur had een presentat (...)

inschrijving Hollands diep geopend

beste deelnemers aan het NKS, de inschrijving voor de eerste wedstrijd op het Hollands diep  is geopend. LET OP: graag het boot nummer invullen bij inschrijving je bootnummer is dat nummer waar (...)

Prijswinnaars NKS Finale 2013

Hier de prijs winnaars van de finale 2013 luc en jeremy Ze hebben hun prijs,een prachtige Alumacraft Escape opgehaald bij Alumacraft dealer Het Noorden Watersport gevestigd in Grootebroek Nog (...)

Algemene Ledenvergadering 19-2-2014

Beste leden, De vergunningen voor het NKS regulier zijn zo goed als geregeld voor het seizoen 2014. Voor NKS Rivier zijn deze in aanvraag (september/oktober). Het NKS OldSkool zal in nove (...)

Raymarine sponsort NKS!

Dit bedrijf is de leverancier van de dieptemeter: Dragonfly. Raymarine zal onder andere het buffet van de NKS FINALE 2014 sponseren.  

Voorlopige data seizoen 2014. Let op, gewijzigd!

De uitwijkdatum voor wedstrijd 3 wordt 14-06-2014 en Datum voor wedstrijd 4 wordt 29-06-2014 met uitwijkdatum 06-07 2014 Datum                   Uit (...)

NKS Alumacraft Masters 2013 Hollands Diep

Wederom is er een seizoen voorbij gevlogen en staan de winnaars al in de geschiedenisboeken. Er restte dan ook nog één speciale wedstrijd voor de Masters uit de diciplines NKS Regulier & (...)

NKS Finale op het Hollands Diep

De NKS finale 2013 vindt plaats op het Hollands Diep ! Voor hen die van ver moeten komen zijn er enkele opties waar je accomodatie kunt boeken: Recreatiepark Bovensluis Oostdijk 22 4797 SC Wil (...)

NKS Finaleprijs

Ook dit jaar stelt Alumacraft weer een mooie boot ter beschikking in de vorm van een alumacraft escape tiller.met een mooie trailer van het merk KALF Op 1 December is 'ie te winnen !

Lowrance sponsort NKS!

Vandaag zijn er tijdens de beurs in Urecht afspraken gemaakt over de sponsoring van het NKS door Holland / Nautic / LOWRANCE. Wat en hoe precies volgt z.s.m. maar dat het meer is dan alleen mat (...)

Let op: NKS Finale 1 december 2013

Beste leden, het NKS bestuur heeft de datum van aankomende beurs in Utrecht over het hoofd gezien tijdens het plannen van de wedstrijd kalender 2013. Een fout die we als bestuur toegeven. (...)

Willem Stolk & Chris v Wolferen NL Kampioen 2013

Extreme Rivieren Experience   Het weer speelt altijd een belangrijke rol tijdens het vissen. Dit keer zouden de deelnemers van het NKS rivieren een heuse titanenstrijd moeten gaan leveren, want (...)

NKS Regulier Afgelast!

Beste deelnemers, helaas laten de omstandigheden het niet toe om morgen op een groot water, zoals het Volkerak of Haringvliet, de wedstrijd te gaan vissen. De wedstrijdcommissie heeft dit na l (...)

Latest news 27 oktober!

Beste NKS (regulier) deelnemers, zoals jullie inmiddels allemaal wel hebben gezien zijn de voorspellingen niet al te best. Maar, we hebben ook geleerd van afgelopen zondag! Toen hadden we uite (...)

Let op: wintertijd zaterdag 26 okt.

Beste deelnemers, let op de wintertijd die ingaat op zaterdag de 26e okt. Dat de weergoden ons goed gezind zijn... NKS Bestuur

Laatste wedstrijd NKS Rivieren...

Op de Nieuwe Merwede zal de strijd om de titel Nederlands Kampioen Rivieren 2013 worden beslist. De top drie zit dicht bij elkaar en er kan nog van alles gebeuren. Tijdens het voorvissen was het moeil (...)

Inschrijven Volkerak/Haringvliet 27 oktober

Beste sportvisvrienden, de inschrijvingen van het Volkerak blijven staan, degenen die hebben ingeschreven hoeven dit dus niet opnieuw te doen. Indien jullie verhinderd zijn of toch mee willen doen dan (...)

Volkerak 20 oktober 2013 afgelast

Tot onze spijt moeten we de wedstrijd voor morgen op het Volkerak aflassen i.v.b. met de voorspelde harde zuid/zuidwester-wind. We denken dat we te veel problemen krijgen op het water en met het (...)

Wedstrijd Volkerak 20 okt

Voor de wedstrijd op het Volkerak a.s. 20 oktober nemen we op zaterdag 19 oktober om 12.00 uur de beslissing om deze wedstrijd door te laten danwel te verplaatsen naar 27 oktober. Vanwege de windvoors (...)

NKS Lund Challenge Hollands Diep 2013

Het beloofde een schitterende dag te worden tijdens de 7e wedstrijd in de strijd om de Lund Challenge 2013. De weersvoorspellingen gaven een lichte bries met een overvloed aan zon, dit gekoppeld aan r (...)

NKS Rivieren Oude Maas

Alumacraft Masters Finaleticket! Na de spannende strijd die werd gestreden op de Waal was het nu tijd voor de Oude Maas. De Oude Maas kan een taai water zijn er erg gevoelig voor getijden. Staat het (...)

Extra info Hollands Diep 6 oktober 2013

Het inschrijven en de bootcontrole vind plaats bij de trailerhelling bij de Hollands Diep/Haringvliet-brug bij Numansdorp. Men kan ook traileren in de haven van Willemstad. De prijsuitreikin (...)

NKS Rivieren Oude Maas

Aankomende zondag aan de Lindtsedijk te Zwijndrecht traileren. Aanvang wedstrijd 07.30 t/m 14.00 Parcours wordt aan de waterkant toegelicht. Tussentijdse meting 11.00 Mooie visserij! De visseri (...)

Info Hollands Diep a.s. 6 oktober

Beste roofvisvrienden, A.s. zondag 6 oktober zal de voorlaatste wedstrijd van het reguliere NKS plaatsvinden op het Hollands Diep. De start verloopt weer vanachter de controleboten wat de afge (...)

Hollands Diep 29 september afgelast

Beste roofvisvrienden, door de weersvoorspellingen zijn wij genoodzaakt om de wedstrijd op het Hollands Diep af te gelasten, wij kunnen met de voorspelde wind de veiligheid voor de deelnemers niet gar (...)

NKS Rivieren Kick Off!

NKS Rivieren 2013 In navolging op de eerdere twee jaren van het NKS Rivieren ook dit jaar weer een serie wedstrijden op stromende rivieren. Deelnemen aan deze serie is pure LOL. De deelnemers zijn (...)

NKS rivier De Waal

Het traileren vind plaats bij hellouw De wedstijd begint om 08.00 uur en eindigt om 14.00 uur Voor verdere info bel 06 51776273 NKS bestuur

NKS Lund Challenge Nieuwe Merwede

De Nieuwe Merwede was vorig jaar nog het toneel van de finale, mede door de goede vangsten en schitterende omgeving is deze wedstrijd opgenomen in het programma van de NKS Lund Challegen 2013. De deel (...)

Extra info Nieuwe Merwede 15 september

Inschrijven bij de steiger van het restaurant op het water van w.s.v De Kil. Na het inschrijven varen we rustig naar de bruggen en verzamelen we. Er worden ter plekke geen hengels in het water vi (...)

B&B Floris en Sabina

Geachte NKSers, Hierbij een nieuw adres om tijdens de wedstijden in het gebied van het Volkerak-Hollands Diep en Haringvliet te overnachten. Tevens geeft deze lokatie een prijs voor de finale (...)

Extra info Nieuwe Merwede

Beste sportvissers, op zondag 15 september aanstaande gaat het NKS weer van start met de zesde wedstrijd in de competitie.Er gaat gevist worden op bijna hetzelfde parcours als de laatste NKS-Finale, a (...)

Aangepaste data NKS Rivieren 2013

1e WEDSTRIJD WAAL: 22 september 2e WEDSTRIJD Oude Maas: 6 oktober 3e Wedstrijd Merwede: 27 oktober Zie ook: http://www.nksnoekbaarsvissen.nl/3/kalender--uitslagen-2013/  

NKS Rivieren 2013

1e: Bon Shimano + Finaleticket + bekers. Eerste bootprijs mag kiezen 2e: Humminbird sonar + bekers 3e: Shadpakket van HM Shads + bekers NKS BestuurJust do it...! Na de pilot van NKS Rivieren in (...)

Verslag visvakantie Caspe

In het NKS seizoen 2012 behaalden Gerald Vierhout en hendry Vis de 2e plek in het algemeen Klassement. Hiermee wonnen zij een verzorgde week vissen in Caspe, die beschikbaar werd gesteld door vis (...)

Inhaalwedstrijd Volkerak

Beste NKSers, we hebben besloten om de inhaalwedstrijd van het Volkerak te houden op 20 oktober 2013. Mocht deze wedstrijd worden uitgesteld, dan word er gevist op 27 oktober. Dat valt tussen de weds (...)

NKS Lund Challenge de IJssel

De IJssel een berucht wedstrijdwater in de NKS competitie. Een aantal jaar geleden leverde deze wedstrijd maar 10 vissen op. Ook voor de NKS Lund Challenge 2013 editie beloofde de voorspellingen niet (...)

NKS Lund Challenge Gooimeer

Het Gooimeer is een water dat al jaren voorkomt in de NKS Lund Challenge, ook dit jaar stond het weer op het programma. Wat er veranderd is door de jaren heen, de vangsten zijn afgenomen en de transit (...)

Ankeren Gooimeer 9-6-2013

Tijdens het ankeren op het Gooimeer dient een ankerbol gevoerd te worden. Boten die zonder ankerbol voor anker gaan krijgen een een gele kaart. De controleboten liggen niet op een vaste plek en (...)

NKS Lund Challenge Lauwersmeer

De heropening van de NKS Lund Challenge 2013 stond gepland om het mooie en moeilijke Lauwersmeer. De weergoden leken een hele week roet in het eten te gaan gooien met een stormachtige wind 5 met winds (...)

Wedstrijd Lauwersmeer 25-05-2013

De wedstrijd op het Lauwersmeer as. zaterdag gaat door. De voorspellingen geven een noorderwind van 4 bft., wij wensen jullie alvast een sportieve wedstijd toe, het NKS bestuur

€200,- Cash Voor de winnende foto!

Voor de resterende wedstrijden hebben wij een extra prijs! Heeft u een snoekbaars gevangen! Aan een shad van HT-Baits? Dan maakt u kans op €200,- cash! Wat moet u doen? Maak een foto va (...)

NKS Lund Challenge de Maas

De strijd om de NKS Lund Challenge 2013 is ruim een maand geleden van start gegaan op het Haringvliet. Dat de weergoden het NKS niet altijd gunstig gezint zijn, getuige de hardnekkige mist tijdens dez (...)

Extra info wedstrijd Maas zondag 17 maart

Op de Zandmeren geldt een maximum snelheid van 9 km/h. Iedereen dient zich hier aan te houden, zowel voor als na de wedstrijd. Hier wordt op gecontroleerd. Denk eraan: wij zijn hier te gast en overtre (...)

Wedstrijd Volkerak wederom afgelast.

Beste sportvisvrienden, helaas moeten wij de wedstrijd voor zondag 10 maart 2013 wederom aflassen i.v.m. de slechte weersvoorspellingen, veiligheid gaat boven alles. Graag zien wij jullie volgende wee (...)

Wedstrijd Volkerak 23-2 afgelast

Beste sportvisvrienden, de weersvoorspelling voor zondag ziet er niet goed uit met een noord-noordoostenrwind kracht 4-5, daarbij kan er ook nog sneeuw gaan vallen. Omdat wij met deze vooruitzich (...)

NKS Lund Challenge Haringvliet

Na een rustperiode van een aantal maanden waarin de NKS Deelnemers het materiaal weer tot in de puntjes kon voorbereiden was het dan zover. De eerste wedstrijd van de NKS Lund Challenge 2013, met als (...)

Inschrijven Haringvliet 17 februari 2013

Beste sportvissers, Let op: je kunt deze week nog inschrijven voor de eerste NKS-wedstrijd op het Haringvliet. De inschrijving sluit op vrijdagavond 15 februari om 19.00 uur. Mocht je nog niet hebben (...)

NKS Haringvliet 3 feb. afgelast.

Beste deelnemers, de wind is de reden dat we de wedstrijd af moeten lasten. Voor zondag voorspelt men een zuid-west 4 tot 5 met uitschieters naar 6-7 bft. Om de veiligheid voor de vissers z (...)

Inschrijving Haringvliet

Let op! Deelnemer kunnen tot vrijdag 1 februari 21.00 uur inschrijven voor de wedstrijd op het haringvliet. Het NKS bestuur

Verslag Algemene Ledenvergadering 24 januari 2013

Hierbij het verslag van de Algemen Ledenvergadering. Gehouden in het kantoor van Sportvisserij Nederland te Bilthoven, 24 januari 2013 Om 19:30 opende voorzitter Willem Stolk de vergadering. Aanwez (...)

Algemene Ledenvergadering 24 januari

Beste leden, op 24-01-2013 wordt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden. Dit is vóór het begin van het seizoen 2013. De presentatie is klaar en Sportvisserij Nederland is (...)

NKS Rivieren 2013

Dit keer zullen er drie wedstrijden zijn en alle uitslagen tellen mee. Geen afvallers meer dus, maar de punten die men bij elkaar vist tellen. Degene met het minst aantal punten wint. De rest van het (...)

NKS Old School 2013

Het NKS Old School zal dit jaar aan het einde van het seizoen plaatsvinden. Zoals ook de vorige keer is ankeren een must en mag er met de pen en sleepje worden gevist. Het is een wedstrijd voo (...)

NKS Ledenvergadering 2013

Algemene ledenvergadering Op 24-01-2013 om 18.00 zal in het kantoor van Sportvisserij Nederland de algemene ledenvergadeing plaatsvinden. Alle leden zijn weer van harte welkom. Van tevoren wel (...)

Wij zijn open tussen kerst en oud & nieuw op 27, 28 en 29 December

  Magazijn opruiming! Het Noorden Watersport ruimt zijn showroom op voor het nieuwe jaar! Kijk voor de AANBIEDINGEN voor meer informatie     De eerste nieuwe mo (...)

Snoekbaarswedstrijd Hengelsport Volendam

zondag 16 december 2012 organiseerd hengelsport Volendam een geweldige snoekbaarswedstrijd op de nieuwe meer in Amsterdam. Traileren bij jachthaven Driessen aanvang wedstrijd 8.30 uur vissen tot 14.3 (...)

NKS-seizoen 2013

Beste sportvisvrienden, we kunnen terugkijken op een mooi wedstrijdjaar maar het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur! We willen in februari, mits het weer het toelaat, starten met een nieuwe (...)

Uitreiking Finaleprijs Alumacraft

De NKS-Finale is al een aantal weken vervist, toch zullen er nog een aantal deelnemers terugdenken aan die memorable dag in november. Het duo Harold Wildeboer & Jeroen Wensink is zo'n duo. In (...)

10% korting bij Ben's fishing tackle

beste NKS-deelnemers, op de hengelsport en visbotenbeurs in de jaarbeurs in Utrecht is er de mogelijkheid om voordelig een ST CROIX hengel aan te kopen. bij de stand van Bennie Muizelaar van ben's f (...)

NKS Alumacraft Masters 2012, Nieuwe Merwede

Al ruim twee weken doen de speculaties de ronde over het laatste strijdtoneel van het NKS seizoen 2012. De diverse social media stonden bol van de suggesties over het mogelijk wedstrijd water. Op zate (...)

NKS Finale 2012 op de Nieuwe Merwede

Aanvang wedstrijd: 08:30 Aanvang Traileren: 06:30 Einde wedstrijd: 15:00 Adres Locatie: WSV de Kil Rijksstraatweg 355 Dordrecht In de navigatie of TomTom stel je in als adres de Rijksstraat (...)

Prijzen NKS 2012

Hieronder onder voorbehoud de prijzen voor zowel het klassement en de Finale

inschrijven finale

de grote finale staat voor de deur vergeet niet in te schrijven op de site van het NKS. ga naar wedstrijd kalender onderaan staat finale met daarachter inschrijven. voor alle duidelijkheid inschrijv (...)

Verbrugen en Zitvast pakken winst

Gebroeders van Leerdam winnen laatste wedstrijd! De laatste wedstrijd was de beslissende. De top 5 van het klassement maakte nog kans om de titel te behalen. Het was prachtig weer en iedereen was er (...)

Lithse Ham 04-11-2012

De strijd om de NKS Lund Challenge 2012, is toe aan het slotstuk. Het strijdtoneel hiervoor is het schitterende wedstrijdwater de Lithse Ham. Een water wat bol staat van de mogelijkheden, maar te (...)

Laatste wedstrijd NKS, de spanning neemt toe!

zondag 4 november zal de laatste wedstrijd plaats vinden en zal de top van het klassement gaan uitmaken wie er met de prachtige LUND combinatie huiswaarts zal keren, het is erg spannend er zit maar vi (...)

NKS Rivieren final match...

De laatste wedstrijd in het NKS rivieren wordt vervist op onderstaand parcours: Let op links mag tot aan de brug worden gevist!! Rechts tot aan camping. Aanvang om 08:00 in de ochtend aan de he (...)

extra informatie Lithse Ham

tijdens de wedstrijd op de Lithse Ham zal er gevist worden op de gehele Lithse Ham met uitzondering van het stuk rechts achterin waarvoor een algeheel doorvaar verbod van kracht is. 1) tijdens de wed (...)

Haringvliet 30-09-2012

Een stromachtige week voorafgaande aan de wedstrijd op het Haringvliet, gelukkig is er niets zo veranderlijk als het weer. Het weer werd steeds beter naar mate het weekend vorderde en de vangstbericht (...)

Extra informatie Lithse Ham

Voor degenen die willen voorvissen op de Lithse Ham bestaat de mogelijkheid om te traileren op de Zandmeren. Hier heeft men muntjes voor nodig die te verkrijgen zijn voor €10.- Je krijgt hie (...)

Alumacraft Nieuws

Vanaf heden zijn alle Alumacraft Modellen vanaf de Lunker standaard voorzien van de Aluma-Trac Accessoirerails. Dankzij het systeem kunnen hengelsteunen, fishfinders, bekerhouders etc. eenvoudig aan d (...)

Lek verassend...

De strijd om de titel bij NKS Rivieren is nog steeds gaande. De Lek... daar moest het allemaal gaan gebeuren en de berichten waren niet best. Toch werd er al rap vis gevangen en uiteindelijk lukte dat (...)

NKS Rivieren Lek 2012

Komende zondag om 07:00 begint alweer de 3e wedstrijd om het NKS Rivieren. We traileren aan de Lekdijk in Ameide en dus niet bij Camping de Koekoek Routebeschrijving: Komend vanaf de A27: Vanaf h (...)

Geweldige jeugddag NKS op de Fair for Lure&fly

In de vroege ochtend van zaterdag 8 september stonden op het eiland van Maurik 23 kinderen te trappelen om in de 16 gereed staande vismachines te stappen. Na een welkomst woord werden de kinderen d (...)

Shimano Rapala Masters

De Shimano Rapala masters 2012 wordt dit jaar gehouden van 12 tot 14 oktober in Hellevoetsluis Er zijn nog enkele  plaatsen beschikbaar Opgave kan per email via NBA@shimano-eu.com

NKS HollandsDiep

De maand augustus was voor alle NKS deelnemer een maandje om uit te rusten en zich op te laden voor de wedstrijd op het Hollands Diep. Een wedstrijd die bijna altijd garant staat voor goede vangsten, (...)

Extra informatie wedstrijd Hollands Diep

De wedstrijd Hollands diep start vanachter de controle boten ! Degenen die toch op eigen houtje starten worden bestraft met een gele kaart. Controleboten komen op vaste punten te liggen (bij he (...)

Fishing-Direct hengelsport sponsor jeugddag

Ook dit jaar wordt er door het NKS weer een jeugddag verzorgt om de jeugd weer kennis te laten maken met het vissen op roofvis. Maurits Kuijs eigenaar van FISHING-DIRECT hengelsport zal op deze (...)

Wedstrijd Amer gaat niet door

Vanwege problemen met het vinden van goede trailerlokaties gaat de wedstijd op de Amer op 02 September 2012 niet door. De wedstrijd wordt verplaatst naar het Hollands Diep Het Bestuur

Aanpassing kalender 2012: Let op!!!

Beste leden, een aantal wedstrijdata zijn veranderd: zie hieronder; Wedstrijd 7 Haringvliet: Zondag 30 september Wedstrijd 8 Lithse Ham: Zondag 4 november Finale: 18 novemb (...)

Jeugddag Maurik... Hulp gevraagd...?

Het NKS is een vereniging die graag ook kinderen wil laten zien wat er op het water gebeurd. Speuren naar snoekbaars is leuk een spannend. Het zou dan ook mooi zijn als deelnemers zich een deel van de (...)

Regen, Regen & Wind

Gooimeer 24 juni 2012 Het Gooimeer is altijd een wedstrijd waar menig deelnemer naar uit kijkt. Het levert vaak grote aantallen op en zeer zeker altijd mooie vissen. De vangstberichten van de afgelo (...)

Finale water onbekend...?!

12-06-2012 Beste deelnemers, Het NKS bestuur heeft besloten om de keuze van het finalewater uit te besteden. Dit zal gebeuren door Marco Kraal van Sportvisserij Nederland. Op deze mani (...)

NKS River Series: Oude Maas Cracking...

Was het bij het traditionele NKS een moeizaam potje, op de Oude Maas was het daarentegen gewoon goed. Elke boot had vis en er waren feitelijk twee heftige aasperioden. Het NKS Rivieren op de Oude Ma (...)

NKS Andelse Maas: Zeer taaie wedstrijd...

10-06-2012 De wedstrijd van vandaag was er een die de boeken in kan... Een echt taaie wedstrijd waar 54 boten aan deel hebben genomen en slechts tien daarvan hebben vis gevangen. Een wedstrijd die (...)

NKS Rivieren Waal

27-05-2012 Na een warme maar heerlijke dag is de uitslag van het NKS rivieren op de Waal bekend. In totaal hadden zich 20 boten opgegeven waarvan er 14 aan de start verschenen. Het water was (...)

Ondiep it was...

26-05-2012 Wie had kunnen denken dat er ruim 10 vissen op 60 á 80 centimeter water gevangen konden worden...? En ook nog eens vertikaal vangen én daarbij de electromotor aan diggelen (...)

Lauwersmeer update...

25-05-2012 Morgen mogen we weer - de eerste match op het fraaie Lauwersmeer. We moeten wel rekening houden met een aantal belangrijke zaken waarop gecontroleerd zal worden: Snelheid varen (v (...)

NKS Controleuren meeting...

11-05-2012 Het NKS groeit en wil steeds verbeteren. Het inzetten van betaalde controleurs is een van de dingen die zijn ingezet om alles in goede banen te lijden. Natuurlijk wordt hierover met het (...)

NKS series bijna van start...

07-05-2012 NKS Traditioneel: Lund Challenger Het is bijna zo ver... Nog een paar weken en de NKS series gaan verder. Het NKS Traditioneel zal zaterdag de 26e aan het Lauwersmeer worden vervist. Ee (...)

NKS Alumacraft Masters nieuws...

05-05-2012 Het seizoen staat voor de deur en iedereen is natuurlijk bezig met de voorbereidingen ervan. Het winnen of een hoge klassering tijdens het meedoen aan NKS Traditioneel, NKS Old School en (...)

Stolk en Asbroek Nederlands Kampioen NKS Old School

  19-03-2012 De nieuwste serie uit de NKS reeks is echt een hit getuige de reacties van de deelnemers. Het is een prachtige visserij met old methods en pure lol. Geen uge event maar wel d (...)

Geen 7 vissen tijdens NKS Volkerak...

10-03-2012 Er waren vanochtend maar liefst 67 boten bij Ooltgensplaat om er samen een mooie dag van te maken. Iedereen wist dat het moeilijk zou gaan worden en dat allemaal op basis van het voorvis (...)

Parcours Volkerak bekend

Het parcours voor de wedstrijd op het volkerak van zaterdag staat op de site. Het deel bij de sportsluizen is eruit gehaald in verband met werkzaamheden aan de sluizen voor het beroep waardoor de spor (...)

Peters & van Aalten winnen NKS Hollands Diep

26-02-2012 Nadat het NKS Old School in januari van start is gegaan, is het nu ook tijd voor het reguliere NKS. Ruim 70 boten hadden zich aangemeld voor de wedstrijd aan het Hollandsdiep van he (...)

Opgeven NKS Rivieren...

21-02-2012 Voor de rivieren liefhebbers is het tijd om op te geven. Meld je aan rivieren@nksnoekbaarsvissen.nl of bestuur@nksnoekbaarsvissen.nl Graag volledige namen doorgeven en tel nummers. De (...)

Old Schoolers op het Haringvliet...

20-02-2012 Ze hebben weer en wind getrotseerd afgelopen zondag. menig boot ging van het water op weg naar een warme bak koffie, maar de Old Schoolers bleven volhouden. Het NKS Old School (...)

Hand made NKS Lund ankers...

18-02-2012  Inmiddels weet iedereen dat ook het NKS Old School een feit is -en dat morgen de tweede wedstrijd wordt gevist. Frank Helmink van IJsselsport heeft samen met het bestuur een uniek (...)

Nieuwe Sponsorwand

Het NKS bestaat niet zonder leden en sponsoren. Nu we groeien en steeds meer waardering krijgen in binnen en buitenland, is het ook tijd om aan de exposure te werken; zowel voor spons (...)

Zondag NKS Old School...

13-02-2012 Zoals het er nu naar uit ziet kunnen we zondag weer van start. Het weerbericht ziet er redelijk uit; temperaturen tussen de 4 en 6 graden en wind ZW/W 3 á 4 - perfecte omstandighe (...)

Humminbird / Technautic goes NKS

10-02-2012 Vanmorgen was het dan zo ver... Het was even vroeg opstaan en 500 km rijden, maar het was de moeite waard. De handen werden geschud voor de overeenkomst om alle (...)

Hoofdprijs algemeen klassement...

09-02-2012 Frank Helmink en Willem Stolk in gesprek over de hoofdprijs voor het algemeen klassement 2012. Een Lund Rebel XL NKS Challenger voorzien van een 40 PK Mercury en bijpassende Lund trailer (...)

1e wedstrijd NKS regulier afgelast

Door de aanhoudende vorst, dichtgevroren havens en ijsgang op het Haringvliet acht het bestuur het niet verantwoord om de wedstrijd op het Haringvliet van komende zondag door te laten gaan. De weds (...)

1e NKS Old School een feit...

Iedereen was vroeg uit de veren want vandaag ging het gebeuren: De eerste echte NKS Old School is een feit! Vissen met traditioneel nylon, dobbers en schuifloodjes en het vingerspitsen gevoel... (...)

NKS Old School: Soon...

24-01-2012 Aankomend weekend is het dan zo ver... Het NKS seizoen gaat van start en wel met de eerste serie van de drie: NKS Pennen... Deze wedstrijdreeks zal uit drie wedstrijden bestaan op het Ho (...)

Extra prijs seizoen 2012

Fishing direct stelt voor het seizoen 2012 een FD Specialist vertical 180 7-21 gram hengel met bijpassende molen ter waarde van 150 euro beschikbaar voor de meest bijzondere bijvangst va (...)

Definitieve kalender 2012

Nr   NKS Traditioneel Datum (...)

NKS Pennen ... Geef je snel op!

Het NKS Pennen, waar gevist mag worden met de pen, sleepje en dropshot montage gaat de 29e van start. Wil je mee doen aan deze eerste serie geef je dan snel op via info@willemstolk.com (...)

Verslag Algemene ledenvergadering 2011

NKS Verslag ledenvergadering, 18-12-2011 De opkomst van 32 leden was goed - een teken dat de betrokkenheid groot is. Iedereen heeft actief deelgenomen aan de vergadering d.m.v. het stellen van v (...)

Algemene ledenvergadering 2011 - 15-12-2011

Allereerst willen we Sportvisserij Nederland bedanken en verontschuldigen: bedanken voor het faciliteren van ruimte en gebruik van pc, koffie & frisdrank. Maar, er is ook een verontschul (...)

Ledenvergadering 2011 update...

Inmiddels is de aanmeldingsdatum voorbij en zijn alle vragen en opmerkingen opgenomen in de presentatie die zal worden verzorgd tijdens de ledenvergadering. In totaal hebben 26 leden zich opgegev (...)

Ledenvergadering 15 december...

Beste leden, op 15-12-2011 is er de jaarlijkse ledenvergadering. Dit keer mooi op tijd vóór het begin van het seizoen 2012. De presentatie is klaar en Sportvisserij Nederland is wed (...)

NKS Kalender 2012

Nr NKS Traditioneel Datum Uitwijk (...)

NKS Old School...

Snoekbaarzen met de pen en/of een (sleep) loodje is en blijft spannend en magnifiek mooi. Op sommige momenten een dodelijke techniek en zelfs een dikke vissen techniek. Vissen met van die mooie z (...)

NKS Finale Lauwersmeer 6-11-2011

Om en nabij de drie weken geleden viel op de IJssel de definitieve beslissing in het algemeen klassement. Een wedstrijd met mindere vangsten, maar dit werd gecompenseerd door een gezonde dosis spannin (...)

NKS Finalewater: Het Lauwersmeer

Het NKS finalewater is bekend en wordt het Lauwersmeer ! Voor die mensen die een accomodatie willen boeken is er de volgende mogelijkheid: Op de last-minuteprijzen (zie ook de site: www.landal.nl/e (...)

Honda Nederland sponsort finalediner

Honda Nederland zal aankomend weekend na afloop van de finale het dinner sponsoren. We danken Honda Nederland voor dit gebaar en hopen dat eenieder het zich goed zal laten smaken. Het NKS (...)

NKS Finale 2011

Waar zal dit jaar de finale worden gevist…? Dat is een veel gestelde vraag de afgelopen weken. Er is maar één persoon die dit weet  - net zoals vorig jaar. Alleen zullen nu (...)

NKS Rivieren Finale Oude Maas 16 oktober 2011

Zwijndrecht! Aan de Oude Maas moest het allemaal gaan gebeuren; strijden om eer, roem, glorie en hopen op een dikke vis! Deze liefhebbers van het eerste uur waren allen zo scherp als e (...)

De IJssel 16-10-2011

De laatste wedstrijd in de strijd om het Nederlands Kampioenschap Snoekbaarsvissen heeft plaats gevonden op de IJssel. Het was een wedstrijd die alvorens de start bol stond van de spanning, het kampio (...)

Technautic sponsort NKS finales

Technautic is importeur van watersportartikelen en gevestigd in Wormerveer. Vanaf de oprichting in 1978 heeft Technautic haar pakket opgebouwd tot het huidige artikelaanbod van ca. 15.000 artike (...)

Alumcraft sponsort NKS

Martijn van Ravenzwaaij van Alumacraft Nederland, Het Noorden Watersport en het NKS-bestuur (Nederlands Kampioenschap Snoekbaarsvissen) hebben een sponsorcontract afgesloten voor de periode 2012 to (...)

Snoekbaarswedstrijd HSV Ons Vermaak Kampen

HSV Ons Vermaak uit Kampen organiseert 1 Oktober een snoekbaarswedstrijd. Er zijn nog plaatsen open. Wanneer: Zaterdag 1 oktober 2011 van 09:30 tot 15.00  uur Verzamelpunt: Haatlandh (...)

Wedstrijd IJ

In verband met het door de federatie gestelde maximum van 50 deelnemende boten voor de wedstrijd op het IJ zal deze komen te vervallen. Het bestuur zal deze week proberen om de uitwijklocatie bek (...)

NKS Hollands Diep

De korte vakantiestop van twee maanden is voorbij en de NKS-trein is weer in gang gezet. Deze herstart gebeurde op het alom geliefde Hollands Diep. Een wedstrijd die bol staat van de spanning é (...)

Stolk & Asbroek winnen Lek en worden NL Kampioen!

Je kunt het niet bedenken; De wedstrijd winnen met een aantal fraaie 60tigers en dan ook nog een 96,5 vis vangen tijdens het beslissende moment... Want, er was nog van alles mogelijk: Ronald Raggers e (...)

NKS Jeugddag, Eiland van Maurik 3 september

Beste NKS-ers en andere bootbezitters, voor zaterdag 3 september 2011 (tijdens de Fair for Lure & Fly) zijn wij nog op zoek naar vissers die in het bezit zijn van een boot om één (...)

NKS Lek 2011

Na de taaie herstart van het NKS seizoen op het Gooimeer stond er wederom een lastige wedstrijd op het programma. Dit keer was de lek hiervoor het strijdtoneel, een schitterend water met altijd een (...)

Informatie wedstrijd Lek bijgewerkt

De wedstrijdinformatie voor de rivier de Lek is bijgewerkt. Houdt er rekening mee dat de wedstrijd op zaterdag is !

Derde wedstrijd NKS Rivier: 25 juni Nederrijn

A.s. 25 juni wordt op de Nederrijn de derde manche gevist om het NKS-Rivier. Hieronder alvast het parcours met de nodige info. (klik op kaart voor vergoting)

NKS Ledenvergadering 2011

Opening Sportvisserij Nederland heeft het NKS wederom weer ondersteund met de accommodatie, koffie en frisdrank: Namens bestuur en deelnemers dank daarvoor! Het bestuur heeft ter ondersteuning een p (...)

Shimano Rapala Masters

Van 6 tot 9 oktober a.s. Na de uitermate succesvolle editie van vorig najaar, keert het varende circus van de Shimano Rapala Masters in oktober a.s. terug naar het hoge noorden van Nederland, waar he (...)

Wedstrijd Lauwersmeer wederom afgelast.

In verband met de voorspelde wind is het NKS bestuur helaas wederom genoodzaakt om de wedstrijd af te lasten. De volgende wedstrijd wordt vervist op het Gooimeer en we hopen dan op betere omstand (...)

Wedstrijd Lauwersmeer Afgelast

In verband met de weersververwachtingen en diverse deelnemers die accomodaties hebben geboekt en / of ver moeten reizen verplaatsen we de wedstrijd naar volgende week. Een goede opening toegewens (...)

Ledenvergadering

Denk aan de ledenvergadering komende donderdagavond! Locatie: Kantoor Sportvisserij Nederland  Leyenseweg 115 3721 BC Bilthoven Aanvang 19:30 uur Opgeven kan via bestuur@nksnoekbaarsvis (...)

Landal Esonstad t.b.v. NKS wedstrijd Lauwersmeer

Voor hen die graag overnachtingen willen boeken voor de wedstrijd op het lauwersmeer is er een gratis comfort pakket geregeld bij het boeken van een huisje op Landal Esonstad. Klik op het logo hier (...)

Parcours NKS-rivier - Oude Maas 12 juni

A.s. 12 juni wordt op de Oude Maas de tweede manche gevist om het NKS-Rivier. Hieronder alvast het parcours met de nodige info. (klik op kaart voor vergoting) Nog enkele plaatsen vrij Voor de lief (...)

NKS Ledenvergadering

De ledenvergadering van het NKS staat onder voorbehoud van locatie gepland voor: Donderdag 26 Mei Gebouw SVN  Leyenseweg 115 3721 BC Bilthoven Aanvang 19:30 uur Opgeven kan via bestuu (...)

Pikemaster Lures stelt zich voor

Dit jaar mocht het NKS o.a. Pikemasterlures als nieuwe sponsor verwelkomen. Pike Master Lures is een groothandel in roofvisartikelen en voert o.a. de volgende merken: Strike Pro, Sizmic, Finn Tas (...)

Visbotenshow bij IJsselsport

Rondom de Pasen heeft IJsselsport, de Lund vertegenwoordiging voor West Europa, een visbotenshow georganiseerd. Wij hebben diversen nieuwe Lund modellen, zoals de Fury. Rebel en Pro Guide in d (...)

NKS Rivieren een succes…

Het is altijd spannend om iets nieuws te proberen – en juist iets nieuws proberen kan het beste als je dit op kleine schaal probeert. Het NKS rivieren is dit jaar van start gegaan op de Waal b (...)

Nederlands Kampioenschap Snoekbaarsvissen Volkerak

De vorige wedstrijd op de Afgedamde Maas, was een wedstrijd voor doorzetters gezien het weer en de geringe vangsten. De vooruitzichten voor de wedstrijd op het Volkerak waren in elk geval een stuk pos (...)

ST Croix Champion Xilio Serie

Ter gelegenheid van de tweede overwinning in het NKS snoekbaars heeft ST Croix in samenwerking met de winnaars 2008 & 2010, Sven Vervloesem & Marc Dauwen & Ben's Fishing Tackle Een Limited (...)

Parcours wedstrijd NKS rivieren op de Waal

NKS Afgedamde Maas 2011

Nederlands Kampioenschap Snoekbaarsvissen Afgedamde Maas 27 februari 2011 De eerste wedstrijd van het NKS seizoen op het Haringvliet bleek ondanks de tegenvallende vangstberichten een succes, met (...)

NKS Haringvliet 2011

Het is alweer een aantal maanden geleden dat de finale van het NKS seizoen 2010 vervist is. Een aantal maanden zonder NKS wedstrijd, maar zondag j.l. was de start van het seizoen 2011 op het Haringvli (...)

Inschrijving verplaatst

Let op!  De inschrijving is verplaatst naar de trailerhelling in Stad aan het Haringvliet Inschrijven en controle: In Jachthaven Atlantica bij de trailerhelling. Aanvang/einde wedstrijd: (...)

Nieuwe sponsor NKS

Het NKS verwelkomt Ben's Fishing Tackle / St Croix als nieuwe sponsor voor het seizoen 2011. Naast de sponsoring van het NKS komt men ook uit met een geheel nieuwe st Croix serie die speciaal o (...)

Hengelvangstregistratie 2011

Het NKS seizoen 2011 staat weer voor de deur, met a.s. zondag de eerste wedstrijd op het Haringvliet. Gedurende het seizoen 2010 heeft een aantal deelnemers vrijwillig meegewerkt aan een onderzoek na (...)

Inschrijving Haringvliet geopend

De inschrijving voor de NKS wedstrijd op het Haringvliet is geopend. In principe vissen alle teams met een nieuw bootnummer. Voor de teams die vorig jaar in de top 50 zijn geëindigd geldt da (...)

NKS Rivieren update

In aanvulling op eerdere regels het volgende: Van de in totaal 4 wedstrijden tellen de 3 beste wedstrijden mee voor het algemeen klassement en voor het meedoen aan de finale. Het totaal aant (...)

NKS Rivieren update

In verband met de organisatie van het NKS Rivieren is het noodzakelijk om je 4 weken vooraf aan te melden. We hebben deze tijd nodig om ons voor te bereiden: Prijzen, bekers, hellingen, etc  (...)

NKS Rivieren

NKS Rivieren 2011 Algemeen  Het jaar 2010 was een goed jaar voor het NKS. Het gemiddelde aantal boten per wedstrijd was 59. Een goed gemiddelde! Tevens hebben er in 2010 ruim 20 nieu (...)

2e hand beurs Hengelsport Volendam

Zoals elk jaar houdt hengelsport volendam ook dit jaar weer haar tweedehands beurs van 27 t/m 31 december 2010. Naast een interessant aanbod aan gebruikte spullen krijg je ook op het gehele winkela (...)

Het NKS dankt Fox voor het beschikbaar stellen van de finaletasjes

Het NKS wil mede door dit bericht de firma Fox Int. bedanken voor het beschikbaar stellen van de promotietasjes bij de finale.

Hengelsport De Kock Opendeurdagen

Hengelsport De Kock organiseert wederom haar bekende opendeurdagen. Zoutwaterroofvissen : za 27-zo 28 november Zoetwaterroofvissen : za 04-zo 05 december Telkens van 9 tot 17 uur Deelnem (...)

NKS Finale 2010

NKS Finale 2010 Oude Maas 21 november 2010 Zaterdag j.l. kwam een eind aan een week vol speculaties en geruchten rondom het finale water. De Oude Maas zou het decor zijn waar 55 deelnemende b (...)

NKS Finalewedstrijd 2010

Waar ?: Oude Maas Traileren: 2 mogelijkheden: 1. Marina Barendrecht , Achterzeedijk 1a, 2991 SB Barendrecht Tel. (078) 6772445. Website www.marinabarendrecht.nl 2. De vrije helling op de (...)

Inschrijven

Aan iedereen met een ticket die zich nog niet hebben ingeschreven: Vergeet niet om je in te schrijven als koppel voor de finalewedstrijd ! Het NKS Bestuur 

Prijzen NKS Finale

Prijzen NKS Competitie en NKS Finale (onder voorbehoud) Competitie: Plaats 1 NKS bon t.w.v. € 500,- 2 Bekers Baron Marine bon t.w.v. € 850 Shimano bon voor 2 hengels en 2 molens (...)

NKS Hollands Diep

De wedstrijd van de beslissing in de strijd om de Baron Marine/ Hengelsporthuis cup en waar de laatste finale tickets verdeeld zullen worden. De vooruitzichten voor deze wedstrijd waren goed. Een st (...)

In Memoriam: Hein Ooms

Als een donderslag bij heldere hemel is Hein Ooms op 60-jarige leeftijd van ons heen gegaan. Vrijdag 29 oktober zou hij gaan vissen maar is die ochtend helaas niet meer wakker geworden na een hart (...)

NKS Noordzeekanaal

NKS Noordzeekanaal 17 oktober 2010 De vooruitzichten voor deze wedstrijd waren goed. Een lekker zonnetje, lichte kabbel en goede vangstberichten van de mensen die hadden voorgevist. Kortom ideaal v (...)

NKS Gooimeer 2010

Deze zomer werd de wedstrijd op het Gooimeer nog uitgesteld vanwege de te hoge temperaturen, waardoor het gezond en wel terug zetten van de gevangen snoekbaarzen niet voldoende kon worden gewaarborgd. (...)

Aanvullende informatie NKS wedstrijd Gooimeer

De wedstrijd morgen gaat door !!! Ten aanzien van de wedstrijd op het Gooimeer wil het bestuur de aandacht vestigen op 2 extra zaken: - Ankeren kan en mag alleen als je ook de verplichte ankerbol (...)

Prijzentafel

Met het aantreden van Baron Marine als extra sponsor van het NKS is ook de prijzentafel per wedstrijd weer wat groter en sappiger geworden. Kijk onder 'prijzentafel' in het menu bovenaan voor meer inf (...)

Fair for lure and Fly

Zaterdag 4 September was het zover de Fair for lure and Fly ging van start, evenals de wedstrijd op de Lek. De weergoden waren de deelnemers gunstig gezind, weinig wind en een mooi zonnetje zorgen da (...)

Aangepaste wedstrijdkalender online / Nieuwe sponsor

Aangepaste wedstrijdkalender: De aangepaste wedstrijdkalender voor het seizoen 2010 staat nu online. Nieuwe Sponsor: Met groot plezier verwelkomt het NKS Baron Marine als nieuwe sponsor v (...)

In Memoriam: Kees Hoogervorst

Op maandag 30 augustus jl. overleed Kees Hoogervorst. Kees was snoekbaarsvisser en liefhebber van het eerste uur en samen met zijn vaste vismaat Robbert Poelwijk sinds lange tijd deelnemer aan NKS (...)

Wedstrijd fair for lure en Fly

Zaterdag gaan we van start met de 4e wedstrijd in het NKS op het eiland van Maurik. Het parcours is nog iets aangepast. De uitgang bij Maurik is er om veiligheidsredenen afgehaald en er zijn 3 kribben (...)

Fair for Luren en Fly 2010

Na een uitstapje in 2009 naar Stellendam wordt de zesde editie van de Fair for Lure & Fly wederom gehouden in het hart van het land. Dit feestje van kunstaas- en vliegvissend Nederland en Vlaand (...)

Wedstrijd Gooimeer afgelast

In verband met de weersomstandigheden en de daarmee gepaard gaande hoge watertemperaturen acht het NKS bestuur, in samenspraak met diverse instanties het niet verantwoord om de wedstrijd van kome (...)

Hengelsport Volendam, de spieringspecialist

Wie heeft niet het volste vertrouwen in een verse spiering aan de fire ball, onder de pen of achter het sleeploodje ? Wij van hengelsport Volendam delen dit vertrouwen en zorgen dan ook dat wij elke (...)

Sponsornieuws

Fishing Direct ontwikkeld de FD fat shad ! Deze mooie 12cm lange shad is mooi soepel en heeft een aktie waar zelfs de meest doorgewinterde snoekbaarsvisser in zou willen bijten. De shads zijn met d (...)

Wedstrijdinformatie Gooimeer online

Wedstrijdinformatie en het parcours voor de wedstrijd van volgende week staan online. Gekozen is voor een parcours waar het niet te diep is in verband met het welzijn van de vissen. Klik hier voor (...)

NKS Lauwersmeer

In colonne richting het Lauwersmeer. Het was zover, na een periode van 2 maanden gesloten tijd en een week extra uitstel i.v.m. het slechte weer, is het NKS weer gestart. Het wedstrijdwater was d (...)

Nadere reglementsbepaling

In verband met ongeregeldheden tijdens de wedstrijd op de Lek het volgende: Het geankerd vissen alsmede het voor anker gaan om te vissen kan en mag alleen plaatsvinden indien men op zijn minst 15 m (...)

NKS de Lek

Mooie wedstrijddag Het beloofde een mooie dag te gaan worden, een rustige kabbelend water en een lekker zonnetje begroeten de 50 deelnemende boten tijdens het traileren. De vooruitzichten voor (...)

Traileren de Lek

Voor hen die traileren op camping de Koekoek het volgende: In verband met mensen die op de camping hun vakantie vieren dient er zeer rustig gereden te worden op de camping. Probeer het geluidsnivea (...)

Fair for Luren en Fly 2010

De zesde editie van de Fair for Lure & Fly vindt op 4 en 5 september a.s. plaats op ‘Het Eiland van Maurik. Hoewel dit nu wellicht nog wat ver weg lijkt, draait de voorbereiding voor de &l (...)

Inschrijving voor de Lek is geopend

De inschrijving voor de wedstrijd op de Lek is geopend. Kijk bij de vorige uitslagen voor je bootnummer en gebruik dit om in te schrijven voor de wedstrijd. Indien je dit seizoen nog niet hebt meeg (...)

Verklaring deelname belgische deelnemers

Op verzoek verstrekt het NKS hierbij een verklaring aan de belgische deelnemers die hiermee hun deelname aan het NKS kunnen aantonen. Dit in verband met de vervroegde verkiezingen in België (...)

Extra prijs voor het beste Friese Koppel

Hengelsportzaak Arnold sponsort een waardebon van € 50 als prijs voor het beste friese koppel bij de komende wedstrijd op het Lauwersmeer.

Controleurs gevraagd

Voor de komende wedstrijd op het Lauwersmeer zijn we nog op zoek naar een extra controleursboot. Mocht je zelf zin hebben om een dagje snoekbaarzen op  te meten of weet je wellicht iemand die (...)

NKS wedstrijd Lauwersmeer afgelast

In verband met de windverwachting wordt de wedstrijd op het Lauwersmeer het komende weekeinde afgelast. Het bestuur en de wedstrijdcommisie achten het niet verantwoord om met de voorspelde 5 à (...)

NKS Wettkampfregeln jetzt auch auf Deutsch

Ein besonderes populäre Anfrage ist immer das NKS Reglement auf Deutsch gewesen, für unsere Deutsch sprachige Teilnemer ist das jetzt hier verfügbar. MfG Het NKS Bestuur

Sponsornieuws

Op 21 en 22 mei, Vrijdag en Zaterdag, zijn er weer de beruchte roofvis dagen bij hengeldiscount in Oldemarkt. Er liggen weer mooie nieuwe spullen in de winkel Klik op de butten van hengeldiscount (...)

NKS Sponsoren meeting 2010

Zoals eerder aangeven is het NKS op weg van ‘Goed naar Groots’. Natuurlijk kunnen we dit als bestuur niet alleen. We hebben te maken met sponsoren, federaties, overheid en tal van andere z (...)

Wijzigingen kalender 2010

Er zijn een aantal wijziging door gevoerd in de NKS kalender 2010 Wij willen onze deelnemers hier tijdig op attenderen, check de kalender op de website voor de doorgevoerde wijzigingen. Het be (...)

Hengelvangstregistratie 2010

In het kader van een onderzoek naar de snoekbaarsstand in de Nederlandse wateren, zoeken wij 10 boten die hier aan deel willen nemen. Van deze 10 boten word verwacht dat deze tijdens alle overige NKS (...)

Inschrijvingen wedstrijden 2010

Om alles rondom de inschrijvingen goed te laten verlopen zal de inschrijvingstermijn voor alle resterende wedstrijden van het lopende seizoen sluiten om 00:00 de vrijdag voor de wedstrijddag. (...)

NKS… van Goed naar Groots !

Het NKS moet niet alleen nu, maar ook in de toekomst een betrouwbare partner zijn voor leden, sponsoren en federaties. Het bestuur heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan de verdere uitbouw van he (...)

NKS Hollands Diep

Na wat laatste correcties staat de eindstand van de wedstrijd op het Hollands Diep nu op de site. Mochten er nog aanvullingen zijn of staan jullie vangsten er niet goed op, geef dit dan even door (...)

We gaan vissen !

De wedstrijd van morgen op het Hollands Diep gaat door, we zien jullie allen aan de trailerhelling. Voor meer informatie kijk bij wedstrijdinformatie. Het bestuur

Inschrijving Hollands Diep geopend

De inschrijving voor de wedstrijd op het Hollands Diep is geopend. Deelnemers die al hadden betaald voor het Noordzeekanaal en geen restitutie hebben ontvangen, dienen zich wel in te schrijven, ma (...)

Wedstrijd Noordzeekanaal afgelast

03-03-2010 In verband met de slechte weersvoorspellingen is de wedstrijd op het Noordzeekanaal afgelast. Diegenen die al betaald hadden maar de wedstrijd op het Hollands Diep niet kunnen meevis (...)

Parcours aangepast

Er is een kleine wijziginging in het parcours doorgevoerd voor de wedstrijd van komende zondag. Kijk voor meer informatie bij de wedstrijdinformatie (link) Het Bestuur

Aanvullende regelgeving Noordzeekanaal

Update: In overleg met de havendienst is er gelukkig weer vergunning verleend voor het komend weekend. Wel dient elke deelnemer een radarreflector te voeren. Heb je een reflector in bezit, monte (...)

NKS Noordzeekanaal door omstandigheden afgelast

Maandag 22 februari 2010 Zondag 21 Februari leek het NKS dan eindelijk af te stevenen op een seizoensstart. Met 67 ingeschreven boten en een hele aardige weersvoorspelling zag het er allemaal goed (...)

Het seizoen 2010 gaat morgen van start !!

De wedstrijd op net Noorzeekanaal gaat morgen door. Het seizoen 2010 gaat daarmee officieel van start. In verband met de verwachte drukte adviseren we nogmaals eenieder die in de gelegenheid is om (...)

NKS Ledenvergadering 2010

Datum : 17-02-2010 Aanwezige bestuursleden: Tjeerd van der Ploeg, Hendrik Jan Verheij en Willem Stolk Afwezig met kennisgeving : Erik Stobbe en Perry Verstappen Locatie : Sportvisserij Nederland (...)

Nieuwe Sponsoren

Nieuwe sponsoren Voor het nieuwe seizoen heeft het NKS een paar nieuwe sponsors. Er is één extra winkelier aan het rijtje tegevoegd namelijk Hengelsport Hennie Kruidenier uit Haaksberge (...)

Ingelaste Algemene Ledenvergadering 16 februari 2010

Zoals jullie allemaal weten is het doel van het NKS om snoekbaarsvissen te promoten, zowel op sportief vlak, maar ook richting sponsoren. Zonder leden en sponsoren kan een NKS niet bestaan. We hebben (...)

Wedstrijd 1: Haringvliet 17 januari wederom afgelast

Ook op de uitwijdatum, a.s. 17 januari wordt de eerste wedstrijd van het seizoen afgelast. De eerste wedstrijd wordt nu, ijs en wederdienende, gevist op 21 februari op het Noordzeekanaal. Het NKS B (...)