Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

Inschrijven NKS Wedstrijd Hollands Diep

« naar overzicht met uitslagen en wedstrijden

Inschrijven NKS Wedstrijd Hollands Diep

Meer informatie over de wedstrijd vind u onderaan deze pagina.

Datum & locatie

Deze wedstrijd vind plaats op 26-03-2017 te Hollands Diep.

Wedstrijd informatie

Opmerking:
Het parcours voor het HollandsDiep is zowel de Noord en de Zuidzijde.Het parcours van het zuidelijk deel loopt van de groene boei HD 13 tot boei HD 27 loodrecht op de kant. Het Parcours aan de Noordzijde is aangegeven op de kaart.

Er wordt niet gevist in de vaargeul en leidt tot diskwalificatie.  

Traileren:
1. De helling bij de Haringvlietbrug aan de kant van Numansdorp.
2. De vrij helling aan de kade in het centrum van Willemstad.
3. De helling in de jachthaven van Den Bommel. Deze helling kost € 6.- (een stukje varen naar het parcours)
 
Routebeschrijving:
Naar de helling bij de Haringvlietbrug, komende vanaf de A29: Neem afslag 22-Numansdorp. Ga bovenaan de afrit linksaf (N487). Ga de rotonde rechtdoor en ga de eerste weg (Volgerlandseweg) linksaf. Ga aan het einde rechts af (Middelsluissedijk Westzijde). Ga de eerste weg links af (3e Dwarsweg). Volg de weg tot de eerste gelegenheid rechtsaf en volg deze weg rechtdoor, ga NIET de snelweg op maar volg de paralelweg tot aan de brug. De helling bevind zich aan het recreatiestrandje naast de brug.

Aanvang/einde wedstrijd:
De wedstrijd begint om 8:30 uur en eindigt 15:00 uur. 
Parcours:
Opgelet!
Denk aan de welzijn van de snoekbaars! Vis hierom niet te diep.
 
Controleurs:
Vis aanmeld nummer: 0642329381 (Alleen voor het aanmelden van een gevangen vis)

Startprocedure Hollands diep.
Om 8.00 uur kunnen de gecontroleerde boten naar het midden van het parcours varen dit gebeurd onder begeleiding  van de bestuursleden/controleurs, zodra iedereen er is wordt rond 8.30 uur een startsein gegeven. De start verloopt door het laten zakken van de vlaggen die de bestuursleden/ controleurs bij zich hebben. Voor de start blijven alle boten tussen de controle boten en bestuursboten in. Deze zijn te herkennen aan een oranje vlag met Hollandse leeuw.

Prijsuitreiking:
Bij Feesthut 'De Hoezemoos'. Schaapsweg 15-17, 3258 AW Den Bommel. Telefoon (0187) 632000. Internet: www.deschaapswei.nl. Routebeschrijving vanaf de A29: Neem bij knooppunt Hellegatsplein afslag Zierikzee/Middelharnis (N59). volg de N59 weg tot afslag Den Bommel. (rechtsaf de Schaapsweg op). Hoezemoos/De Schaapswei ligt hier meteen zichtbaar aan de rechterzijde van de Schaapsweg.
 
Extra info:
Ook op het Hollands Diep controleert de Politie tegenwoordig zeer streng. Dus zorg dat je spullen in, aan en op je boot aan de wettelijke verplichtingen voldoen!