Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS Mac Fishing/Dragon Zander Masters Lure Only Nieuwe Merwede

Beste Deelnemers & Belangstellende,

Aanstaande zondag is het zover de Mac Fishing/Dragon Zander Masters Nieuwe Merwede Lure Only. De hoogste tijd om de cracks uit deze stal aan jullie voor te stellen.  Het zijn 4 toppers in de hengelsport in binnen en buitenland met tal van kneiters op hun pr lijst.

De captain van team 1 is binnen het NKS een onbekende maar het afstruinen van de socials leverde foto’s op van kneiters. Zijn buddy vertelde dat hij zeker geen onbekende is op de Nieuwe Merwede en hier de juiste stekken makkelijk weet te vinden. Het vissen met de live technologie is voor deze roofvisguru ook geen enkel probleem. Marco Cleton is dus een geduchte tegenstander om rekening mee te houden op deze lure only wedstrijd.

De sidekick van Marco is een zeer bekende in de hengelsport. Waar jij normaliter zelf captain is op zijn boot stapt hij nu strategisch in. De roofvistopper is niet alleen captain op zijn boot, ook binnen Mac Fishing is hij de kapitein. Voor adviezen over St. Croix, Dragon, Geoff Anderson, Leech etc. is hij de aangewezen persoon. Aan het materiaal zal het bij Wim van Vliet zeker niet liggen en dat hij kan vissen getuigen de vele prachtige vangsten op de socials.Wij wensen Marco & Wim veel plezier en uiteraard prachtige vangsten toe tijdens de NKS Mac Fishing/Dragon Zander Masters Nieuwe Merwede.

Stay tuned voor het 2e team dat ook zijn roofvissen weet te vangen in de hengelsport.

Tight Lines & Fair Play,

NKS Dutch Zander Masters