Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
« naar overzicht met uitslagen en wedstrijden

Dutch Zander Masters 2024 » NKS Patriot Dutch Zander Masters IJssel Kampen

Inschrijven NKS Wedstrijd NKS Patriot Dutch Zander Masters IJssel Kampen

Meer informatie over de wedstrijd vind u onderaan deze pagina.

Datum & locatie

Deze wedstrijd vind plaats op 10-09-2023 te NKS Patriot Dutch Zander Masters IJssel Kampen.

Wedstrijd informatie

Traileren

1. De openbare helling bij de Ramspolbrug (N50/Kamperweg Ens-Kampen) Ramsweg, Ens. Deze helling ligt aan de noordzijde van het Ramsdiep/Zwarte Meer. Dit is de beste gelegenheid om te traileren, ook is er voldoende parkeerruimte. Wel dient er een stukje gevaren te worden naar de inschrijving.
2. De openbare helling in de Haatlandhaven. Industrieterrein Haatland, Kampen. De helling bevindt zich tussen de grote silo en de MBI betonfabriek. Hier is de parkeerruimte beperkt en de helling is aan de steile kant.
3. De openbare helling in Kampen achter de Molen aan de IJsseldijk. Bij deze helling is zeer beperkte parkeerruimte (max 5 auto's) en het is verboden om te parkeren op terrein om de trailerhelling heen. Parkeren langs de dijk of in de achtergelegen woonwijk geschiedt op eigen risico. Naar de inschrijving ca. 6 km. stroomafwaarts varen.


Routebeschrijving:
Komend over de A6 neemt men afslag Zwolle (N50). Volg deze weg langs het dorpje Ens en blijf deze volgen richting Kampen. Voor de trailerhelling bij de Ramspolbrug (ca. 2 km. voorbij Ens) sla je ca. 100 m. voor de brug links af de Zwartemeerweg op en daarna de eerste rechtsaf de Ramsweg op.
 
Naar de helling in de Haatlandhaven: volg de N50 richting Kampen. Na de brug over de IJssel wordt Industrieterrein Haatland op de borden aangegeven.
 
Naar de helling bij de molen in Kampen: volg de N50 weer verder naar Kampen en neem de afslag richting Kampen Noord (N764, Mr. JLM Niersalleeweg). Daarna tweede weg links af (Europa Allee), eerste rotonde rechts af (N763 Kamperstraatweg) vervolgens eerste rotonde links af (IJsseldijk). Hier is de molen reeds zichtbaar aan de rechterkant.
Aanvang:
8.30-15.00
 
 Parcours: 

Parcours beschrijving:
Van oost naar west. De Ijsel bij Kampen beginnend bij 100 meter voor de brug met de Gouden Wielen stroomafwaarts richting de splitsing Keteldiep en Kattendiep. Op het Keteldiep loopt het parcours tot het einde van de strekdammen.Op het Kattendiep loopt het parcours tot de uitgang van het vluchthaventje . De inschrijving vindt plaats bij de trailerhelling aan de Haatlandhaven!
Inschrijving/controle:
De inschrijving en bootcontrole wordt aan de trailerhelling van de Haatlandhaven gedaan. de plek zoals aangegeven op het kaartje is dus niet de goede.
Let op!:
Snelheid vanaf de Haatlandhaven naar de brug met de gouden wielen is het 20 kilometer per uur!
let goed op de scheepvaart.
Tevens is het verboden om te ankeren
Prijsuitreiking:
De prijsuitreiking is aan de helling! Bij de Haatlandhaven!