Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

Inschrijven NKS Wedstrijd Volkerak

« naar overzicht met uitslagen en wedstrijden

Inschrijven NKS Wedstrijd Volkerak

Meer informatie over de wedstrijd vind u onderaan deze pagina.

Datum & locatie

Deze wedstrijd vind plaats op 10-03-2012 te Volkerak.

Wedstrijd informatie

Traileren:
Wij raden aam om zo veel mogelijk in Willemstad of bij Numansdorp te traileren. Dit in verband met de beperkte parkeerruimte bij Ooltgensplaat. Let daarnaast op dat het voor de kant bij Ooltgensplaat vrij ondiep is. Houdt hier rekening mee als je komt aanvaren.

De boten die in Willemstad of Numansdorp traileren roepen wij op om zoveel mogelijk groepsgewijs door de sluis heen te gaan. Het telefoonnummer van de sportsluizen is: 0168-477500. Eventueel kan ook gebruik gemaakt worden van de paal op de steiger bij de sluizen.

Hellingen:
1. De helling bij de Haringvlietbrug aan de kant van Numansdorp.
2. De vrij helling aan de kade in het centrum van Willemstad.
3. De Helling bij 'de Heen' (Stukje varen naar de inschrijflocatie)
4. De 'helling' aan de Steigerdijk bij Ooltgensplaat (Inschrijflocatie)
Parcours:

LET OP, het vissen in de (beroepsvaart) vaargeul is ten strengste verboden. Ook ankeren direct naast de vaargeul en het vervolgens vissen in de vaargeul is niet toegestaan. Indien je vissend in de vaargeul wordt aangetroffen volgt zonder pardon diskwalificatie, e.e.a ter beoordeling door de controleboten.

Inschrijving en controle:
De inschrijving vindt plaats bij Ooltgensplaat.

Prijsuitreiking:
Bij Feesthut 'De Hoezemoos'. Schaapsweg 15-17, 3258 AW Den Bommel. Telefoon (0187) 632000. Internet: www.deschaapswei.nl. Routebeschrijving vanaf de A29: Neem bij knooppunt Hellegatsplein afslag Zierikzee/Middelharnis (N59). volg de N59 weg tot afslag Den Bommel. (rechtsaf de Schaapsweg op). Hoezemoos/De Schaapswei ligt hier meteen zichtbaar aan de rechterzijde van de Schaapsweg.

Extra info:
Ook op het Volkerak controleert de Politie tegenwoordig zeer streng. Dus zorg dat je spullen in, aan en op je boot aan de wettelijke verplichtingen voldoen

Controleurs:
Boot 1: Gerwin Pijl, telefoon (06) 13322661
Boot 2: Anton van Gameren - 0620603273
Boot 3: Kees Michielsen (06) 20992552