Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

Inschrijven NKS Wedstrijd de Maas

« naar overzicht met uitslagen en wedstrijden

Inschrijven NKS Wedstrijd de Maas

Meer informatie over de wedstrijd vind u onderaan deze pagina.

Datum & locatie

Deze wedstrijd vind plaats op 17-03-2013 te de Maas.

Wedstrijd informatie

Wedstrijd tijd:
8.30-15.00
 
Controleurs:
Boot 1: Gerwin Pijl - 0613322661
Boot 2: Anton van Gameren - 0620603273


Parcours:
De Maas van kilometerpaal 210 stroomafwaart tot 217. Paal 210 ligt net voor het pont Maren-Kessel, paal 217 ligt net voor de A2-brug over de Maas. Er word NIET gevist in de doorgangen naar de Zandmeren en de Koornwaard. Deze worden afgebakend met pionnen of vlaggen.

Inschrijven:
Bij de trailerhelling op de zandmeren.
Zandstraat 4 te kerkdriel

Traileren:
Traileren kan op de Zandmeren in Kerkdriel. Hier moet zeer rustig gevaren worden, de maximale snelheid is 9 km/h . Het adres van de helling aan de zandmeren is de zandstraat vanaf de A2 de borden zandmeren volgen.

Prijsuitreiking:
Brasserie de Oude Klipper
Zandstraat 6
Te Kerkdriel

Extra info:
op de Zandmeren geldt een maximum snelheid van 9 km/h iedereen dient zich hieraan te houden zowel voor als na de wedstrijd hier wordt op gecontroleerd denk eraan wij zijn hier te gast overtreding wordt bestraft met een gele kaart.de boten verzamelen bij de uitgang van de Zandmeren dus niet op het kanaaltje i.v.m. de scheepvaart.De start zal plaats vinden vanachter de controle boten men dient minimaal 35 mtr achter de controle boten te blijven.verder zullen de ingangen worden afgebakend met pionnen of vlaggen.iedereen veel succes.