Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

Inschrijven NKS Wedstrijd Andelse Maas

« naar overzicht met uitslagen en wedstrijden

Inschrijven NKS Wedstrijd Andelse Maas

Meer informatie over de wedstrijd vind u onderaan deze pagina.

Datum & locatie

Deze wedstrijd vind plaats op 31-08-2014 te Andelse Maas.

Wedstrijd informatie

Traileren: 
Er zijn meerdere mogelijkheden waar getrailerd kan worden. Allereerst is er een trailerhelling bij Camping-Jachthaven de Rietschoof. Maasdijk 15, Aalst. Hier zal ook het inschrijven en de prijsuitreiking plaatsvinden. De tweede mogelijkheid is de veerstoep van het pontveer van Veen naar Aalst, aan de zijde van Veen (aan de zuidzuide van de Andelse Maas. Let op! alleen op zondag, het pont is dan niet in gebruik en ligt aan de zijde van Aalst). Voor degenen met een goede 4-wheeldrive kan er op zondag ook aan de zijde van Aalst naast het pont getrailerd worden.
 
Daarnaast zijn er maar liefst drie openbare mogelijkheden binnen een straal van een paar kilometer aan de Maas. Twee daarvan liggen aan de noordzijde: een helling bij de jachthaven van Ammerzoden en een helling bij het plaatsje Well. De derde ligt tegenover de jachthaven van Ammerzoden aan de zuidzijde van de Maas bij het plaatsje Bokhoven. Voor deze drie hellingen geldt dat er ca. 10 tot 20 minuten gevaren moet worden naar De Rietschoof. (ca. 10 km varen)
 
Routebeschrijving: 
Komende vanaf de A27: neem afslag 22 richting Almkerk. Volg de provinciale weg (N322) tot afslag Aalst.
 
Komende vanaf de A2: neem afslag 17 richting Zaltbommel. Volg de provinciale weg (N322) tot afslag Aalst.
 
Komende vanaf de A59: neem afslag 42 richting Heusden. Volg de provinciale weg (N267) naar Heusden, Wijk en Aalburg. U bent nu aan de zuidzijde van de Andelse Maas en kunt kiezen: doorrijden tot afslag Veen (Helling Veerstoep), of rechtsaf richting Ammerzoden (N831), naar de helling bij Well of Ammerzoden. Vanaf de N831 kunt u ook weer linksaf richting Aalst.
 
Inschrijven en controle:
Bij de trailerhelling op Camping-Jachthaven De Rietschoof. Maasdijk 15, 5308 JA Aalst (Gld). Tel.: (0418) 552929 Website: http://www.rietschoof.nl 

Prijsuitreiking:
In het restaurant op Camping-Jachthaven De Rietschoof. Adres zie hierboven.
Parkoers:

Aanvang/einde wedstrijd:
De wedstrijd begint om 8:30 uur en eindigt 15:00 uur.
 
Extra info:
De maximum snelheid op de Afgedamde(of Andelse) Maas en het Heusdens Kanaal bedraagt 20 km/per uur. Let dus op je snelheid!
 
Controleurs:
Boot 1:  John Kuijntjes - (06) 15238911
Boot 2: Gerwin Pijl, telefoon (06) 13322661