Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS Pennen

Nieuwe opzet NKS

Beste NKSers, De algemene ledenvergadering is geweest en het jaar 2017 zit er op.  We kunnen terugkijken op een geslaagd NKS seizoen 2017 met spannende en gezellige wedstrijden.  Met (...)

ALV NKS op 29 november te Bilthoven

Op woensdag 29 november houden we onze ALV bij Sport Visserij Nederland  op de Leyenseweg 115 te Bilthoven. Aanvang 20:00   Er hebben zich geen nieuwe aspirant bestuursleden voor onze v (...)

NKS Humminbird-Minn Kota Finale 2017

Aan bijna een maand vol speculatie over het mogelijke finale water kwam afgelopen zaterdag een einde. De Humminbird-Minn Kota finale 2017 zou gevist worden over de grens. In België om precies te (...)

NKS Humminbird- Minn Kota Finale gaat Internationaal

Aanstaande zondag 12 november 2017 zal om 8.30 uur het laatste startschot gegeven worden voor het NKS seizoen 2017. Waar het al maanden rond gaat van de geruchten over de locatie, zaten we er allema (...)

Sponsornieuws: Zunnebeld Kortingsdagen

Eindelijk is het weer zo ver. De beroemde kortingsdagen bij Hengelsport Zunnebeld zijn begonnen. Dit betekend dat je 4 dagen lang kunt profiteren van 21% korting op alles!*. Deze korting geldt niet al (...)

Sponsorennieuws Zunnebeld Kortingsactie!

De temperaturen dalen en de beste tijd van het jaar staat voor de deur. De tijd dat vissen hun reserves aanvullen om ’s winters zo min mogelijk te hoeven doen. Met andere woorden, het wordt een (...)

Gezocht deelnemers snoekbaars onderzoek op 10 Maart!

Laatste visdag snoekbaarsonderzoek a.s vrijdag 10 maart op het Hollandsch Diep.   Sportvisserij Nederland voert op dit moment een onderzoek uit naar de migratiemogelijkheden van snoekbaars (...)

Gezocht deelnemers snoekbaars onderzoek op 26 Februari!

Visdag snoekbaarsonderzoek a.s zondag 26 februari op het Hollandsch Diep.   Sportvisserij Nederland voert op dit moment een onderzoek uit naar de migratiemogelijkheden van snoekbaars bi (...)

NKS Pennen 2017 de Ontknoping

Het is inmiddels al een tijdje geleden en in diverse media is het reeds breed uitgelicht. De radio, kranten en zelf de tv had interesse in de afloop van het NKS Pennen 2017. De uiteindelijke winnaars (...)

NKS Q-Fishing River Masters 2017

    Op 19 maart 2017 begint het NKS weer met de River Masters.   Nadat de 2016 editie naar grote tevredenheid van de deelnemers werd afgesloten zijn we druk op zoek gegaan naar (...)

NKS Pennen 2017 De Zaan GAAT Door!

Beste Penners/Old Skoolers Aanstaande zondag is het zover de ontknoping in het NKS Pennen 2017, met als strijdtoneel de prachtige Zaan. We zien jullie allen graag bij de helling gelegen aan Kalf (...)

NKS Pennen 2017 HollandsDiep

De laatste mache in het NKS Pennen 2017 zit er aan te komen. Tijd voor een terugblik om de bijzondere wedstrijd die in december 2016 heeft plaats gevonden op het HollandsDiep. Een wedstrijd die in het (...)

Sponsorennieuws Navionics gaat NKS breed!

Navionics is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse visboot. Ieder jaar komen er nieuwe tools en tricks die visser kan gebruiken zijn hobby te perfectioneren. Alles gebasseerd op een vei (...)

NKS Pennen 2017 Volkerak

Het is reeds enige tijd geleden dat de eerste wedstrijd in het NKS Pennen 2017 vervist is. Door diverse omstandigheden was het verslag van de gezellige en spannende wedstrijd blijven liggen. Het Volke (...)

NKS Pennen HollandsDiep gaat DOOR!

Beste Penvissers, Het NKS Pennen van aanstaande zondag op het HollandsDiep gaat Door. Ze voorspellen windkracht 2-3 dus wederom prachtig weer op deze Old Skool sport te beoefenen. Er zal getrail (...)

NKS Hummingbird/Minnkota Finale 2016 Andelse Maas

Het is inmiddels een aantal weken geleden dat de NKS Hummingbird/Minnkota finale vervist is. Als we even teruggaan in de tijd naar 12 november, de dag dat de spanning begon. De website van het NKS is (...)

NKS Pennen 2017 gaat van Start

Beste Heren, Aanstaande zondag is het zover de aftrap van het NKS Pennen 2017 op het Volkerak. De competitie zit inmiddels helemaal vol en we zullen dus met 20 old skoolers de strijd aangaan. Vo (...)

Data NKS Rivieren en Regulier bekend - Inschrijving is geopend

Beste vissers,   De wedstrijdkalender 2017 voor het NKS Rivieren en het NKS Regulier is bekend.   De data zijn zo gekozen dat de die-hards onder ons aan beide (...)

Belangrijkste besluiten van de ALV 2016

Beste leden en geïnteresseerden, afgelopen dinsdag avond heeft de ALV weer plaats gevonden bij Sportvisserij Nederland. Hierbij even de belangrijkste punten: Het bestuur is herkoze (...)

NKS Prijzentafels Lund Challenge 2016 & Hummingbird/Minnkota Finale

Aanstaande zondag 13 november is het zover de jaarlijkse afsluiting van het NKS Seizoen 2016. Er zal dan nog één keer gestreden worden tijdens de Hummingbird/Minnkota Finale. De h (...)

Algemene Leden Vergadering

de Algemene Leden Vergadering vindt plaats op 15 november bij: Sport Visserij Nederland Leyenseweg 115 3721 BC   Bilthoven de leden krijgen nog een uitnodiging met aanvangsttijd, agenda (...)

NKS Jeugddag 2016

De NKS jeugddag een traditie die dreigde te verdwijnen met het stoppen van de Fair. Eeuwig zonde want de jeugd is de toekomst zowel voor het NKS als voor de hengelsport. In samenwerking met de sponsor (...)

Buitengewone leden vergadering 14 september gaat niet door

Goede dag leden,   de vergadering van 14 september gaat NIET door. Dit in verband met een te laag aantal aanmeldingen. Misschien heeft het te maken met het mooie weer of zijn de plann (...)

Sponsorennieuws Westin Productreview

Westin is binnen het NKS circuit een gerenomeerd merk, waarvan hengels een shads veelvuldig gebruikt worden. Westin is tevens al jaren een trouwe Sponsor van het NKS, vandaar ook dat we uit de uitgebr (...)

Inschrijving NKS Jeugddag Mecury Days te Tolkamer

Het jaarlijkse evenement  voor de jeugdige roofvissers staat weer op het programma. Dit jaar niet zoals we gewent zijn op de Fair maar op de Mecury Days 2016 te Tolkamer. De trouwe sponsor (...)

Inschrijving NKS Old Skool 2016-2017

Beste NKS deelnemers, Na een succesvolle NKS Old Skool editie 2015-2016 zal er ook dit jaar gestreden worden om de prestigieuze titel. Waar het vorig jaar een kleine competitie was met maar 2 wedst (...)

Sponsornieuws!!

Technautic heeft zich ook voor het seizoen 2016 als sponsorpartner aan het NKS verbonden. Technautic wil middels titelsponsoring van de NKS Finale 2016 de merken Humminbird en Minn Kota onde (...)

NKS Old Skool Mooie Nel the Final Battle

De ontknoping van het NKS Pennen/Old Skool 2016 vond plaats op een echt Old Skool water, namelijk de Mooie Nel. Een prachtig penwater met een goede snoekbaarstand gelegen in een schitterende omgeving. (...)

Pennen gaat door!

De wedstrijd gaat door morgen! Het weer wordt goed, weinig wind en een zonnetje. Dit belooft een mooie wedstrijd te worden. We zien alle deelnemers morgenvroeg bij de Jachtclub Haarlem Adres: Moo (...)

Deelnemers lijst 2016

Het NKS regulier en rivieren zit nog niet vol. Het is nog steeds mogelijk om in te schrijven! Voor het regulier is dit nog mogelijk tot de 25e van januari, voor de Rivieren is inschrijven nog mogelijk (...)

NKS Pennen/Old Skool Zoommeer

Het is inmiddels al jaren traditie en vele vaste NKS deelnemers vragen erom, het NKS Pennen of beter bekend als het NKS Old Skool.  Het gaat hierom een serie van 2 wedstrijden waar echt terug geg (...)

NKS Pennen 2015-2016 Zoommeer GAAT DOOR!

Beste deelnemers,   De windverwachting is buiten gisterenavond niet meer gewijzigd. Er word nog steeds een 4-5 voorspeld voor het Zoommeer. Dit heeft de organisatie doen besluiten de wedstrijd (...)

NKS Pennen/Old Skool 2015-2016

Beste deelnemers,   De eerste wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap Pennen staat voor de deur op het Zoommeer.   Alle inschrijving zijn binnen en we zijn momenteel met 17 boten (...)

Inschrijving NKS Old Skool

Beste NKS deelnemers, Ook dit jaar is er door velen van jullie gevraagd om weer eens terug te gaan in de tijd en lekker Old Skool te gaan vissen. Het NKS Pennen/ Old Skool zal ook dit jaar doorg (...)

Inschrijving NKS regulier en NKS rivier

U kunt zich weer inschrijven voor beide competities. Stuur daarvoor een mailtje naar: nksnoekbaars@gmail.com of info@nksnoekbaarsvissen.nl Geef aan welk koppel je vist (beide nam (...)

Gewijzigde datum LEDENVERGADERING 15 december

Beste leden, de jaarlijkse ledenvergadering zal plaatsvinden op 15 decemeber as. Alle leden zijn welkom vanaf 19.00. Zoals elk jaar zal dit plaatsvinden in Bilthoven bij Sportvisserij Nederland: (...)

Willem Stolk & Jochem Myjer Nederlands kampioen

Op zondag 4 oktober moest het allemaal gaan gebeuren op de Waal... Iedereen was er vroeg bij en al rap was het druk aan de trailerhelling. De heren Myjer en Stolk hadden weer eens geslapen in hun (...)

NKS Old Scool 2015 HollandsDiep

Na een week van regen en harde wind klaarde het afgelopen zaterdag op en konden de matadoren zich op maken voor een vermakelijke wedstrijd 'Old Scool"snoekbaarzen. Er werd een prachtige dag v (...)

NKS Pennen 2015

Beste Old Scool liefhebbers, op veler verzoek is er weer NKS Old Scool. Zaterdag 17 januari op het Hollandsdiep. Start 08.30 tot 15.30 Alleen degenen die zich hebben opgegeven via w.stolk76@upcm (...)

NKS Rivieren 2015

Beste rivieren liefhebbers, Het is bijna zover... ook het komende jaar gaan we weer van start op echte snelstromers. Het zal wederom een spannend jaar worden. Wie vangt de vijf grootste steke (...)

Opzet nieuwe competities en inschrijven 2015

Het bestuur wenst iedereen een gezond, gelukkig en visrijk 2015. Het NKS zal de competitie opsplitsen en wel in NKS Regulier (A) en NKS Winkeliers (B). Hiertoe is besloten tijdens de ledenvergaderi (...)

NKS Pennen

Beste deelnemers, de Lithse Ham zal op zaterdag 17 januari het water zijn waar jullie de pennen te water kunnen laten. Traileren bij de helling in Kerkdriel. Aanvang wedstrijd: 08.30 - visse (...)

NKS Pennen gaat door!! Geef je snel op...

Beste leden, omdat de Old Scool liefhebbers toch graag een NKS Pennen willen vissen, is er besloten dit te doen op zaterdag 17 januari 2015.  Geef je snel op via bestuur@nksnoekbaar (...)

NKS Ledenvergadering 2014

De jaarlijkse ledenvergadering werd weer gehouden in Bilthoven bij Sportvisserij Nederland, die de ruimte en koffie beschikbaar stelde. Dank names alle leden hiervoor. Het bestuur had een presentat (...)

Algemene Ledenvergadering 19-2-2014

Beste leden, De vergunningen voor het NKS regulier zijn zo goed als geregeld voor het seizoen 2014. Voor NKS Rivier zijn deze in aanvraag (september/oktober). Het NKS OldSkool zal in nove (...)

NKS Finaleprijs

Ook dit jaar stelt Alumacraft weer een mooie boot ter beschikking in de vorm van een alumacraft escape tiller.met een mooie trailer van het merk KALF Op 1 December is 'ie te winnen !

Lowrance sponsort NKS!

Vandaag zijn er tijdens de beurs in Urecht afspraken gemaakt over de sponsoring van het NKS door Holland / Nautic / LOWRANCE. Wat en hoe precies volgt z.s.m. maar dat het meer is dan alleen mat (...)

B&B Floris en Sabina

Geachte NKSers, Hierbij een nieuw adres om tijdens de wedstijden in het gebied van het Volkerak-Hollands Diep en Haringvliet te overnachten. Tevens geeft deze lokatie een prijs voor de finale (...)