Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

Sponsorennieuws Zunnebeld Herfstactie

21% KORTING op ALLES!
tijdens onze Herfst Deals
 
Misschien wel de meest spraakmakende campagne van het jaar! 4 dagen lang profiteren sportvissers van heinde en verre van onze Herfst Deals. Wij betalen namelijk het bedrag dat identiek is aan het BTW bedrag dat je anders had moeten betalen. Voor een hengel van 100 euro betaal je maar 79 euro! Een flinke korting dus! Deze korting geld voor alle producten die wij hebben of kunnen leveren.
 

Profiteer nu van 21% directe korting op alles!
 
Hengelsport, Dieren en Aquarium
De Herfst Deals van Zunnebeld lopen van donderdag 29 september 2016 t/m zondag 2 oktober op www.zunnebeld.nl. Hier vind je meer dan 14.500 hengelsport artikelen! In onze winkel aan de Van Karnebeekstraat 73 in Zwolle hebben we ook een zeer breed assortiment voor je aquarium en/of huisdieren.
 

Keuze uit meer dan 14.500 producten op het gebiedt van hengelsport
 
Bij Zunnebeld houden wij niet van half werk, en dus geven wij 21% korting op alles. Dus ongeacht het product, de hoeveelheid of het merk. Als wij het hebben of kunnen leveren, ontvang jij deze fantastische korting. Daar doen wij bij Zunnebeld helemaal niet moeilijk over. En mocht je een bepaald product niet kunnen vinden, geef ons dan even een belletje (038 - 421 58 97), stuur ons een mail (info@zunnebeld.nl) of stel je vraag via onze live chat . Grote kans dat wij het alsnog voor je kunnen regelen.
 
Wat: 21% KORTING op ALLES
Wanneer: 29 september 2016 t/m zondag 2 oktober
Waar: www.zunnebeld.nl en Van Karnebeekstraat 73, Zwolle
 
 * Deze actie is niet geldig i.c.m. met andere lopende acties. Wanneer je een product in de winkel laat bestellen, vragen wij je deze alvast vooraf te betalen zodat je van deze 21% korting kunt profiteren. Wij streven er naar, de door jou bestelde artikelen zo snel mogelijk te verwerken, maar vanwege de verwachte drukte kan deze oplopen to ca. 10 werkdagen. Wij vragen je begrip hiervoor.