Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

Sponsorennieuws 21% korting bij Zunnebeld

21% KORTING op ALLES!
 
Je hebt er even op moeten wachten, maar eindelijk is het dan zover! Vanaf vandaag profiteer je 4 dagen lang van 21% korting op ons gehele assortiment. Je leest het goed, op werkelijk alles. Dus zowel de kleinste als de grootste merken. 
  

 Ontvang 4 dagen lang 21% KORTING op alles!
  
De jaarlijks terugkerende BTW Dagen trekt mensen van heinde en verre die graag profiteren van deze prachtige kortingsactie. Dit is namelijk dé kans om goedkoop je spullen voor het seizoen in te slaan. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om onze stenen winkel in Zwolle een bezoekje te brengen, dan kun je ook online shoppen tegen dezelfde korting!
 
Op onze webshop vind je meer dan 16.000 artikelen van gerenommeerde merken. Met zo veel keuze is de kans groot dat ook jou favoriete producten aanwezig zijn. En mocht het zo zijn dat je niet vind wat je zoekt, wellicht kunnen wij het voor je bestellen tegen dezelfde korting. Daar doen wij bij Zunnebeld helemaal niet moeilijk over!
  

 Op onze webshop vind je meer dan 16.000 producten! En alles tegen een korting van 21%
  
Voor vragen kun je altijd even contact met ons opnemen. Dit kan door ons te bellen ( 038 - 421 58 97 ), te mailen ( info@zunnebeld.nl ) of met ons te chatten in onze webshop.
 
De BTW Dagen lopen van donderdag 23 februari t/m zaterdag 25 februari in onze winkel aan de van Karnebeekstraat 73 in Zwolle. Op www.zunnebeld.nl/hengelsport loopt onze actie nog een dag langer door en kun je dus ook zondag 26 februari profiteren van 21% korting over ons gehele assortiment.
  
Wat:               21% directe KORTING op alles
Wanneer:     Donderdag 23 februari t/m Zondag 26 februari 2017
Waar:             www.zunnebeld.nl en Van Karnebeekstraat 73, 8011 JD, Zwolle
  
* Wanneer je een product in de winkel laat bestellen, vragen wij je deze alvast vooruit te betalen zodat je van deze 21% korting kunt profiteren. Wij streven er naar, de door jou bestelde artikelen zo snel mogelijk te verwerken, maar vanwege de verwachte drukte kan deze oplopen tot ca. 10 dagen. Wij vragen je begrip hiervoor.