Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS Westin Zander Masters HollandsDiep

Afgelopen zondag kon de Zunnebeld Zander Masters HollandsDiep Pennen helaas geen doorgang onder vinden door de ijzige omstandigheden en de lage waterstand. Veel tijd om te treuren is er niet want 18 maart staat de volgende wedstrijd in de NKS Dutch Zander Masters op het programma.

Het strijdtoneel is wederom het HollandsDiep maar dan Freestyle een wedstrijd waar de verwachtingen qua vangsten altijd hoog liggen bij de deelnemers. We zijn dan ook verheugd dat Westin zich aan deze spannende wedstrijd heeft verbonden als sponsor. De prijzentafel tijdens deze wedstrijd zal door Westin ingeregeld worden, we mogen dan ook spreken van de Westin Zander Masters HollandsDiep.
Inmiddels is Westin een gerenommeerd merk in de roofvisserij in Nederland en Europa. De bekende namen zoals de shadteez, hypoteez, hollowteez, mike the pike, W3 hengels, W8 klinken menig roofvisser als muziek in de oren. Het uitgebreide roofvispakket biedt voor elke visser wat wils of het nu baars, snoek of onze geliefde snoekbaars is je kan het vinden in het assortiment.


Één van de prachtige shads uit het assortiment...

Als men aan Westin denkt, dan denkt men ook aan Luc Coppens, die onder de Westinvlag samen met zijn vismaat Jeremy Staverman meervoudig Nederlands Kampioen Snoekbaarsvissen is, meervoudig Europees Kampioen en Wereldkampioen roofvissen. Naast deze twee Westintoppers zit er binnen team Westin tal van kennis op alle gebieden binnen de roofvisserij, van baarsvissen tot snoekbaars, van kantvisserij tot boot deze heren staan je met raad en daad bij om tal van beurzen binnen Europa.


Luc & Jeremy met een greep uit het assortiment...

Westin doet naast de sponsoring van de NKS Westin Zander Masters HollansDiep nog meer. De komende dagen zal er op de facebookpagina van het NKS een Like & Share actie plaatsvinden waar een mooie prijs tegen over staat.


De KickTeez een must have voor de snoekbaarsvisser...

De komende dagen zullen de 2 deelnemende Westinteams welke de strijd aangaan tijdens de Westin Zander Masters bekend worden gemaakt.

Heb je zelf zin om deel te nemen aan de Westin Zander Masters HollandsDiep, klik op de kalender en schrijf je in!

Via deze weg willen we Westin en natuurlijk ook team Westin bedanken voor de mooie sponsoring tijdens de Westin Zander Masters HollandsDiep.

Tight Lines,
NKS Dutch Zander Masters