Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS Mac Fishing/Dragon Zander Masters Lure Only Nieuwe Merwede

Beste Deelnemers & Belangstellende,

Team Mac Fishing/Dragon 1 is reeds aan jullie bekend gemaakt, de hoogste tijd voor team 2. Dit team staat te popelen om de onderlinge strijd te winnen van Marco & Wim.

Bij Marco & Wim is de druk reeds voelbaar om te presteren op de Mac Fishing/Dragon Zander Masters Nieuwe Merwede Lure Only.  Deze heren zijn tot op het bot gemotiveerd om team 2 ruimschoots achter zich te laten.

Dit laatste is natuurlijk olie op het vuur bij team 2. De captain van dit team is namelijk een topvisser die de fijne kneepjes van snoekbaarsvissen afgekeken heeft bij Wim. Normaliter is hij de vaste sidekick van Wim van Vliet in de zoektocht naar prachtige vissen. De leermeester ruimschoots achter zich laten tijdens deze wedstrijd is dan ook het hoofddoel. De finesse zit in ieder geval in de vingers, zijn haken zijn messcherp en de St. Croix hengel ziet hij het liefste krom tot in het handvat. De kapitein is niemand minder dan Sander van Oeveren.

Als teamgenoot heeft Sander gekozen voor een onbekende binnen de NKS competitie. Om het nog mysterieuzer te maken is er op de socials zeer weinig te vinden van deze sidekick. Door de verhalen die bij de organisatie kenbaar zijn gemaakt is het in ieder geval een specialist in het vangen van dikke vissen. In het hoge noorden van Nederland maakt hij pelagische de snoekbaarzen onveilig, ook het verticalen zit hem in de vingers. We hebben het dan ook over Dick Beerepoot.Dit team beschik over het benodigde materiaal, skills en spirit om deze wedstrijd te kunnen winnen en Mac Fishing/Dragon team 1 ver achter zich te laten.

Wij wensen Sander & Dick heel veel plezier en prachtige snoekbaarzen toe tijdens de Mac Fishing/Dragon Zander Masters Nieuwe Merwede Lure Only.

Tight Lines & Fair Play,

NKS Dutch Zander Masters