Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

Nieuwe sponsor voor Finale/Klassement Blokhutboot.nl

Beste Deelnemers & Belangstellende,

 

Velen van jullie zijn al in voorbereiding op die prachtige en spannende wedstrijd met als toneel de IJssel bij Kampen. Het klassement staat dicht bij elkaar en de spanning is dit jaar om te snijden. De gehele top 10 kan nog meedingen om de titel.

 

Los van de voorbereidingen is de organisatie druk bezig met het samenstellen van een prachtige prijzentafel voor het klassement en finale. De eerste gesprekken hebben inmiddels plaatsgevonden en we hebben dan ook reeds nieuws over een nieuwe sponsor.

 

In Nederland zijn er van die weekend waar iedere visser wel de gehele dag op het water zou willen blijven. Het comfort ontbreekt vaak op onze visboten om een volledig weekend op de boot door te brengen. www.blokhutboot.nl heeft hiervoor de oplossing, een volledig uitgerust huis maar dan drijvend op het water en nog eens verplaatsbaar ook. Wat wil je nog meer, alles bij de hand voor een lang weekend vissen.

 

Het NKS is dan ook verheugd te mogen melden dat Blokhutboot.nl zich heeft aangesloten als sponsor bij het NKS. Blokhutboot.nl sponsort een uniek verblijf van een midweek op en aan het water in één van de prachtige boten.

 

Wil jij kans maken op deze fantastiche prijs? Schrijf je dan in voor één van de resterende wedstrijden en pak dat finaleticket, ben je al ingeschreven en vis je mee voor die top 10 zorg dat je in de top 10 blijft.

 

Wij als organisatie bedanken Inge en het team van www.blokhutboot.nl voor het vertrouwen in het NKS en de prachtige prijs.

 

Stay tuned voor meer NKS sponsorennieuws en wedstrijdinformatie.

 

Tight Lines & Fair Play,

 

NKS Dutch Zander Masters