Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS Technautic Team

Nog enkele dagen tot hopelijk de ontknoping van het NKS Dutch Zander Masters 2023. Het is en blijft spannend over de gehele top 10 en nog net daarbuiten. Alleen de nummer 3 is zo goed als zeker van zijn plek in het klassement. Alles eromheen heeft nog voldoende redenen om voor te strijden, zo ook Team Technautic.

 

We hoeven er geen geheim van te maken wie tijdens de Technautic Zander Masters Amer de vlag van Technautic draagt. Al jaren vormen Leontien & Gaston alias Robert Poelwijk & Marcel Sannes het Technautic duo. Ook dit jaar is dat niet anders.

 

Technautic heeft een analyse losgelaten op dit duo en is tot de conclusie gekomen dat ze het beste presteren op de Amer. Een logische keuze dus om deze wedstrijd te sponsoren. Gaston en Leontine mogen gaan grabbelen in de snoekbaarsballenbak die Amer heet om die 7 gouden ballen eruit te halen. 

 

Het team is dit jaar gespecialiseerd in het grabbelen naar de rode ballen, genaamd snoek en baars. Deze specialisten in 5 letterwoorden lingo, hebben aanstaande zondag de uitdaging om er 7x een tienletterwoord uit te krijgen namelijk “snoekbaars”. Om dit mogelijk te maken tijdens deze editie van de Technautic Amer en te voorkomen dat ze die vijfletterwoorden pakken zijn ze op trainingskamp geweest met “de lingo specialist van de Amer” Johan Struwe. 

 

Onder het mom van een artikel in de beet ging Robert op stap met Johan om het woord snoekbaars juist te spellen zonder hapering na snoek of voor baars. Of het trainingskamp nut heeft gehad, zullen we weten tijdens de prijsuitreiking. Ze zijn in ieder geval de mosterd gaan halen waar deze gemaakt wordt.

 

Wij wensen Gaston en Leontien veel succes tijdens de NKS Dutch Zander Masters. We hopen dat ze het tienletterwoord “snoekbaars” minimaal 7x goed kunnen spellen.

 

Tight Lines & Fair Play,

 

NKS Dutch Zander Masters