Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
« naar overzicht met uitslagen en wedstrijden

Dutch Zander Masters 2024 » NKS Dutch Zander Masters Hareco Hengelsport Haringvliet

Inschrijven NKS Wedstrijd NKS Dutch Zander Masters Hareco Hengelsport Haringvliet

Meer informatie over de wedstrijd vind u onderaan deze pagina.

Datum & locatie

Deze wedstrijd vind plaats op 05-02-2023 te NKS Dutch Zander Masters Hareco Hengelsport Haringvliet.

Wedstrijd informatie

Wedstrijd informatie

Parcours:
Het parcours is verlengd tot aan Den Bommel. Einde parcours is HV35, naar HV36 en vandaar recht naar de tiengemeenten. (LET op alleen de zuidkant van het parcours is verlengd!) Snelheid is op het verlengde deel 9km per uur!!
Achter de gele tonnen en in het natuurgebied is het verboden te vissen!Startprocedure:
Iedereen wacht netjes achter de brug tussen de boten met een vlag.. Rond half 9 wordt er op tekenen van de wedstrijd leiding naar de brug gevaren. Vanaf de brug vaart iedereen netjes achter de wedstrijdleiding aan totdat ze een sein geven (luchthoorn en vlagsignaal). Vanaf hier is het ieder voorzich, wees voorzichtig en houd rekening met anderen. De gene die eerder dan het signaal vertrekt haalt 1.5 uur vistijd voor iedereen eraf!

Prijsuitreiking:
Bij Feesthut 'De Hoezemoos'. Schaapsweg 15-17, 3258 AW Den Bommel. Telefoon (0187) 632000. Internet: www.deschaapswei.nl. Routebeschrijving vanaf de A29: Neem bij knooppunt Hellegatsplein afslag Zierikzee/Middelharnis (N59). volg de N59 weg tot afslag Den Bommel. (rechtsaf de Schaapsweg op). Hoezemoos/De Schaapswei ligt hier meteen zichtbaar aan de rechterzijde van de Schaapsweg.