Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

Inschrijven NKS Wedstrijd Maas

« naar overzicht met uitslagen en wedstrijden

Inschrijven NKS Wedstrijd Maas

Meer informatie over de wedstrijd vind u onderaan deze pagina.

Datum & locatie

Deze wedstrijd vind plaats op 16-03-2014 te Maas .

Wedstrijd informatie


Parkoers:

De Maas van kilometerpaal 210 stroomafwaarts tot 219. Paal 210 ligt net voor het pont Maren-Kessel, paal 219 ligt ongeveer anderhalve kilometer achter de A2-brug over de Maas. Er wort niet NIET gevist in de doorgangen naar de Zandmeren en de Koornwaard.

LET OP!
Er zijn op dit moment werkzaamheden aan de gang op de Maas die zijn afgebakend door gele boeien, achter deze boeien wordt NIET gevist.

Controleurs:

Boot 1: Gerwin Pijl - 0613322661

Boot 2: Anton van Gameren - 0620603273

Traileren:

camping Heerewaarden Hogestraat 37 6624 BA Heerewaarden.

De helling is geopend vanaf 06.15 uur graag rustig door de slagboom dan rechtsaf na ongeveer 150 m. bevindt de helling zich aan de linkerkant op de camping slapen bewoners dus graag niet teveel lawaai.

Ook is er de mogelijkheid om te traileren op de Zandmeren in Kerkdriel hier ook zeer rustig varen 9 km/h vanaf hier is het een stukje varen (ongeveer 15 min). Het adres van de helling aan de zandmeren is: Zandstraat 4 te kerkdriel. vanaf de A2 de borden zandmeren volgen.

Ook is er nog een mogelijkheid om te traileren bij het veer Maren-kessel/Alem alleen aan de kant van Maren-kessel hier moet je wel met twee man de kabel omlaag houden van het veer het is te doen maar niet gemakkelijk.

Extra info:

op de Zandmeren geldt een maximum snelheid van 9 km/h iedereen dient zich hieraan te houden zowel voor als na de wedstrijd hier wordt op gecontroleerd denk eraan wij zijn hier te gast overtreding wordt bestraft met een gele kaart.de boten verzamelen bij de uitgang van de Zandmeren dus niet op het kanaaltje i.v.m. de scheepvaart. De start zal plaats vinden vanachter de controle boten men dient minimaal 35 m. achter de controle boten te blijven. Verder zullen de ingangen worden afgebakend met pionnen of vlaggen. Iedereen veel succes.

De prijsuitreiking:

 

Na afloop is de prijsuitreiking in de kantine van de camping Heerewaarden in de nabijheid van de trailer helling. camping Heerewaarden Hogestraat 37 6624 BA Heerewaarden.