Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS Rivieren

Nieuwe opzet NKS

Beste NKSers, De algemene ledenvergadering is geweest en het jaar 2017 zit er op.  We kunnen terugkijken op een geslaagd NKS seizoen 2017 met spannende en gezellige wedstrijden.  Met (...)

NKS Q-fishing River Masters 2017 Prijsuitreiking

Het afgelopen jaar streden de deelnemer aan de Q-fishing River Masters op vier van Nederlands mooiste rivieren om de titel Nederlands Kampioen Snoekbaarsvissen Rivieren. De strijdtonelen beloofden ied (...)

ALV NKS op 29 november te Bilthoven

Op woensdag 29 november houden we onze ALV bij Sport Visserij Nederland  op de Leyenseweg 115 te Bilthoven. Aanvang 20:00   Er hebben zich geen nieuwe aspirant bestuursleden voor onze v (...)

NKS Humminbird-Minn Kota Finale 2017

Aan bijna een maand vol speculatie over het mogelijke finale water kwam afgelopen zaterdag een einde. De Humminbird-Minn Kota finale 2017 zou gevist worden over de grens. In België om precies te (...)

NKS Humminbird- Minn Kota Finale gaat Internationaal

Aanstaande zondag 12 november 2017 zal om 8.30 uur het laatste startschot gegeven worden voor het NKS seizoen 2017. Waar het al maanden rond gaat van de geruchten over de locatie, zaten we er allema (...)

Sponsornieuws: Zunnebeld Kortingsdagen

Eindelijk is het weer zo ver. De beroemde kortingsdagen bij Hengelsport Zunnebeld zijn begonnen. Dit betekend dat je 4 dagen lang kunt profiteren van 21% korting op alles!*. Deze korting geldt niet al (...)

Sponsorennieuws Zunnebeld Kortingsactie!

De temperaturen dalen en de beste tijd van het jaar staat voor de deur. De tijd dat vissen hun reserves aanvullen om ’s winters zo min mogelijk te hoeven doen. Met andere woorden, het wordt een (...)

NKS Q-Fishing River Masters 2017 Oude Maas

Zondag 27 augustus j.l. was het zover, na de zomerstop de laatste wedstrijd van de Q-Fishing River Masters 2017. De Oude Maas bij Rhoon was het strijdtoneel. Het beloofde toch weer een spann (...)

NKS Q-Fishing River Masters 2017 Waal

NKS Q-Fishing River Masters Zondag 28 mei was het dan zover de herstart van de NKS Q-Fishing Masters 2017. Een competitie die enkel en alleen plaats vindt op de Nederlandse Rivieren. Een specialisten (...)

Verslag NKS Q-Fishing River Masters 2017 Nieuwe Maas.

Nadat op de eerder geplande datum het weer en met name de wind roet in het eten gooiden kon er op 26 maart jongstleden dan eindelijk de eerste wedstrijd van de NKS Q-Fishing River Masters op de Nieu (...)

NKS Hollands Diep en NKS Rivieren Nieuwe Maas gaan door.

Deze keer was het een gemakkelijk besluit voor de weercommissie, met de huidige weervoorspelling van een lichte bewolking en NW 3 - 4 bft. is het prima visweer. Zowel de wedstrijd van de NKS Lund (...)

NKS Q-Fishing River Masters Nieuwe Maas afgelast !

Helaas heeft de weercommissie moeten besluiten om de 1e wedstrijd van de NKS Q-Fishing River Masters op de Nieuwe Maas af te gelasten. De combinatie van west 5-6 bft. met stoten 7 bft. en (...)

Gezocht deelnemers snoekbaars onderzoek op 10 Maart!

Laatste visdag snoekbaarsonderzoek a.s vrijdag 10 maart op het Hollandsch Diep.   Sportvisserij Nederland voert op dit moment een onderzoek uit naar de migratiemogelijkheden van snoekbaars (...)

Gezocht deelnemers snoekbaars onderzoek op 26 Februari!

Visdag snoekbaarsonderzoek a.s zondag 26 februari op het Hollandsch Diep.   Sportvisserij Nederland voert op dit moment een onderzoek uit naar de migratiemogelijkheden van snoekbaars bi (...)

NKS Q-Fishing River Masters 2017

    Op 19 maart 2017 begint het NKS weer met de River Masters.   Nadat de 2016 editie naar grote tevredenheid van de deelnemers werd afgesloten zijn we druk op zoek gegaan naar (...)

Sponsorennieuws Navionics gaat NKS breed!

Navionics is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse visboot. Ieder jaar komen er nieuwe tools en tricks die visser kan gebruiken zijn hobby te perfectioneren. Alles gebasseerd op een vei (...)

Wedstrijdwateren Regulier en Rivieren 2017.

Beste deelnemers,   Na goed overleg heeft de wedstrijdcommissie de volgende wateren uitgezocht. Regulier 29 jan.     Haringvliet 12 feb.   &nb (...)

NKS Hummingbird/Minnkota Finale 2016 Andelse Maas

Het is inmiddels een aantal weken geleden dat de NKS Hummingbird/Minnkota finale vervist is. Als we even teruggaan in de tijd naar 12 november, de dag dat de spanning begon. De website van het NKS is (...)

Data NKS Rivieren en Regulier bekend - Inschrijving is geopend

Beste vissers,   De wedstrijdkalender 2017 voor het NKS Rivieren en het NKS Regulier is bekend.   De data zijn zo gekozen dat de die-hards onder ons aan beide (...)

Belangrijkste besluiten van de ALV 2016

Beste leden en geïnteresseerden, afgelopen dinsdag avond heeft de ALV weer plaats gevonden bij Sportvisserij Nederland. Hierbij even de belangrijkste punten: Het bestuur is herkoze (...)

NKS Prijzentafels Lund Challenge 2016 & Hummingbird/Minnkota Finale

Aanstaande zondag 13 november is het zover de jaarlijkse afsluiting van het NKS Seizoen 2016. Er zal dan nog één keer gestreden worden tijdens de Hummingbird/Minnkota Finale. De h (...)

Algemene Leden Vergadering

de Algemene Leden Vergadering vindt plaats op 15 november bij: Sport Visserij Nederland Leyenseweg 115 3721 BC   Bilthoven de leden krijgen nog een uitnodiging met aanvangsttijd, agenda (...)

Verslag NKS Q-Fishing River Masters Nieuwe Merwede “De ontknoping”.

Zondag 25 september 2016 was het dan zover, de laatste wedstrijd en de ontknoping van de NKS Q-Fishing River Masters, met de Nieuwe Merwede als strijdtoneel. Wie worden de NKS Q-Fishing River Mas (...)

NKS Regulier - het Lauwersmeer en NKS Rivieren - de Nieuwe Merwede gaan door

    een ieder heeft met argusogen de weersvoorspelling deze week gevolgd. Aan het begin van de week nog Bft 5-6 voorspeld en was het onzeker of de wedstrijden zouden doorgaan. &n (...)

NKS Jeugddag 2016

De NKS jeugddag een traditie die dreigde te verdwijnen met het stoppen van de Fair. Eeuwig zonde want de jeugd is de toekomst zowel voor het NKS als voor de hengelsport. In samenwerking met de sponsor (...)

Buitengewone leden vergadering 14 september gaat niet door

Goede dag leden,   de vergadering van 14 september gaat NIET door. Dit in verband met een te laag aantal aanmeldingen. Misschien heeft het te maken met het mooie weer of zijn de plann (...)

Sponsorennieuws Westin Productreview

Westin is binnen het NKS circuit een gerenomeerd merk, waarvan hengels een shads veelvuldig gebruikt worden. Westin is tevens al jaren een trouwe Sponsor van het NKS, vandaar ook dat we uit de uitgebr (...)

Verslag NKS Q-Fishing River Masters Oude Maas West

  Na de zomerstop was het dan eindelijk weer zover, de 2e wedstrijd van de NKS Q-Fishing River Masters op de Oude Maas. Het weer dreigde roet in het eten te gooien, de voorspellingen beloof (...)

NKS Q-Fishing River Masters » Oude Maas West

Op 4 september 2016 is het weer zover, de 2e wedstrijd van de NKS Q-Fishing River Masters staat dan op de agenda, deze wedstrijd wordt vervist op een rivier voor "echte mannen", (...)

Inschrijving NKS Jeugddag Mecury Days te Tolkamer

Het jaarlijkse evenement  voor de jeugdige roofvissers staat weer op het programma. Dit jaar niet zoals we gewent zijn op de Fair maar op de Mecury Days 2016 te Tolkamer. De trouwe sponsor (...)

NKS Q-Fishing River Masters Lek

  Zaterdag 28 mei 2016 was het dan eindelijk zover, de seizoensopening en tevens de 1e wedstrijd van de NKS Q-Fishing River Masters op de Lek bij Ameide. De Lek staat bekend als een wisselval (...)

NKS Rivieren / Q-Fishing River Masters gaat door!!

Het NKS Rivieren gaat door! Hieronder vinden jullie een overzicht van de prijzentafel per wedstrijd en de definitieve kalender. Q-Fishing River Master 2016 Prijzen voor de Top (...)

Wijziging opzet NKS Rivier

 Beste vissers,   Helaas verlopen de aanmeldingen voor het NKS Rivier 2016 niet zoals verwacht. We hebben er alles aangedaan om deze competitie te laten slagen: een artikel op de (...)

NKS rivieren staat op het punt van beginnen

Nog even en dan gaat ook het NKS Rivieren van start. Aangezien het deelnemers veld niet vol is kunnen ook hier nog vissers mee doen voor een enkele dag. Men kan dan sfeer proeven aan het wed (...)

Sponsornieuws!!

Technautic heeft zich ook voor het seizoen 2016 als sponsorpartner aan het NKS verbonden. Technautic wil middels titelsponsoring van de NKS Finale 2016 de merken Humminbird en Minn Kota onde (...)

NKS Regulier het Haringvliet

De beslissing voor het doorgaan van de wedstrijd van aanstaande zondag wordt uitgesteld tot morgen (zaterdag) middag 12:00 uur. De windverwachting varieert nog te veel om vrijdag al een beslissing (...)

Parcours NKS Rivieren

Het duurt nog even voordat de de wedstrijden van het NKS Rivieren gevist worden, maar voor de fanatieke voorvissers onder ons hier alvast wat meer info over de verschillende parcours.  2 (...)

Deelnemers lijst 2016

Het NKS regulier en rivieren zit nog niet vol. Het is nog steeds mogelijk om in te schrijven! Voor het regulier is dit nog mogelijk tot de 25e van januari, voor de Rivieren is inschrijven nog mogelijk (...)

Data NKS Rivier bekend

Tijdens de A.L. is besloten dat Maurits Kuijs de taken die horen bij het organiseren van het NKS Rivier op zich gaat nemen. Voorstel is het NKS Rivier over 5 wedstrijden plaats te laten vinden.&n (...)

Inschrijving NKS regulier en NKS rivier

U kunt zich weer inschrijven voor beide competities. Stuur daarvoor een mailtje naar: nksnoekbaars@gmail.com of info@nksnoekbaarsvissen.nl Geef aan welk koppel je vist (beide nam (...)

Gewijzigde datum LEDENVERGADERING 15 december

Beste leden, de jaarlijkse ledenvergadering zal plaatsvinden op 15 decemeber as. Alle leden zijn welkom vanaf 19.00. Zoals elk jaar zal dit plaatsvinden in Bilthoven bij Sportvisserij Nederland: (...)

Willem Stolk & Jochem Myjer Nederlands kampioen

Op zondag 4 oktober moest het allemaal gaan gebeuren op de Waal... Iedereen was er vroeg bij en al rap was het druk aan de trailerhelling. De heren Myjer en Stolk hadden weer eens geslapen in hun (...)

NKS Rivieren spannend!

Met de extreem lage waterstand was het lastig traileren in Hellouw. Iedereen was ruim op tijd en het startschot klonk om 07.30 uur, waarna de boten richting de horizon vertrokken. Een prachtige d (...)

NKS Rivieren kick off

Op de Oude Maas moest het allemaal gaan gebeuren. De eerste wedstrijd uit de serie NKS Rivieren 2015. Tot op de tand bewapend en tot op het bot gemotiveerd arriveerde de stoet bij de Jachthaven v (...)

Vanclaes sponsor finale 2015

We hebben een nieuwe sponsor. De firma Vanclaes boottrailers uit Alphen a/d Rijn. Gisteren zijn  de onderhandelingen afgerond. Vanclaes gaat de finale sponsoren met hun topmodel boottrailer. De (...)

NKS Rivieren 2015

Beste rivieren liefhebbers, Het is bijna zover... ook het komende jaar gaan we weer van start op echte snelstromers. Het zal wederom een spannend jaar worden. Wie vangt de vijf grootste steke (...)

Opzet nieuwe competities en inschrijven 2015

Het bestuur wenst iedereen een gezond, gelukkig en visrijk 2015. Het NKS zal de competitie opsplitsen en wel in NKS Regulier (A) en NKS Winkeliers (B). Hiertoe is besloten tijdens de ledenvergaderi (...)

Willem Stolk & Chris van Wolferen opnieuw NL Kampioen

Wederom Nederlands kampioenen: Willem Stolk en Chris van Wolferen winnen NKS Rivieren. De derde wedstrijd in de serie van het NKS Rivieren was spannend tot de laatste minuut. Immers, (...)

Dikke vissen tijdens NKS Rivieren...

De tweede wedstrijd van de serie van drie stond gepland op de Merwede. Vorig jaar werd hier de finale gevist met een enorme wind, volgens de meeste deelnemers de beste finale ooit. Nu w (...)

NKS Rivieren van start...

Het NKS rivieren ging dit jaar van start op de Waal bij hellouw. Na een lange periode van regen stond het water hoger dan normaal en de watertemperatuur lag rond de 18°C. Op zich omstandigheden di (...)

NKS Rivieren 2014 met uniek LIMS!!

Beste rivieren liefhebbers, ook in 2014 zullen we een serie van drie wedstrijden vissen op de snelstromers van ons land. De 5 grootste snoekbaarzen tellen voor de uiteindelijke klassering.&nbs (...)

NKS Rivieren 2014

Beste rivieren liefhebbers, ook in 2014 zullen we een serie van drie wedstrijden vissen op de snelstromers van ons land. De 5 grootste snoekbaarzen tellen voor de uiteindelijke klassering. Het (...)

NKS Ledenvergadering 2014

De jaarlijkse ledenvergadering werd weer gehouden in Bilthoven bij Sportvisserij Nederland, die de ruimte en koffie beschikbaar stelde. Dank names alle leden hiervoor. Het bestuur had een presentat (...)

Algemene Ledenvergadering 19-2-2014

Beste leden, De vergunningen voor het NKS regulier zijn zo goed als geregeld voor het seizoen 2014. Voor NKS Rivier zijn deze in aanvraag (september/oktober). Het NKS OldSkool zal in nove (...)

NKS Alumacraft Masters 2013 Hollands Diep

Wederom is er een seizoen voorbij gevlogen en staan de winnaars al in de geschiedenisboeken. Er restte dan ook nog één speciale wedstrijd voor de Masters uit de diciplines NKS Regulier & (...)

NKS Finale op het Hollands Diep

De NKS finale 2013 vindt plaats op het Hollands Diep ! Voor hen die van ver moeten komen zijn er enkele opties waar je accomodatie kunt boeken: Recreatiepark Bovensluis Oostdijk 22 4797 SC Wil (...)

NKS Finaleprijs

Ook dit jaar stelt Alumacraft weer een mooie boot ter beschikking in de vorm van een alumacraft escape tiller.met een mooie trailer van het merk KALF Op 1 December is 'ie te winnen !

Lowrance sponsort NKS!

Vandaag zijn er tijdens de beurs in Urecht afspraken gemaakt over de sponsoring van het NKS door Holland / Nautic / LOWRANCE. Wat en hoe precies volgt z.s.m. maar dat het meer is dan alleen mat (...)

Willem Stolk & Chris v Wolferen NL Kampioen 2013

Extreme Rivieren Experience   Het weer speelt altijd een belangrijke rol tijdens het vissen. Dit keer zouden de deelnemers van het NKS rivieren een heuse titanenstrijd moeten gaan leveren, want (...)

Let op: wintertijd zaterdag 26 okt.

Beste deelnemers, let op de wintertijd die ingaat op zaterdag de 26e okt. Dat de weergoden ons goed gezind zijn... NKS Bestuur

Laatste wedstrijd NKS Rivieren...

Op de Nieuwe Merwede zal de strijd om de titel Nederlands Kampioen Rivieren 2013 worden beslist. De top drie zit dicht bij elkaar en er kan nog van alles gebeuren. Tijdens het voorvissen was het moeil (...)

NKS Rivieren Oude Maas

Alumacraft Masters Finaleticket! Na de spannende strijd die werd gestreden op de Waal was het nu tijd voor de Oude Maas. De Oude Maas kan een taai water zijn er erg gevoelig voor getijden. Staat het (...)

NKS Rivieren Oude Maas

Aankomende zondag aan de Lindtsedijk te Zwijndrecht traileren. Aanvang wedstrijd 07.30 t/m 14.00 Parcours wordt aan de waterkant toegelicht. Tussentijdse meting 11.00 Mooie visserij! De visseri (...)

NKS Rivieren Kick Off!

NKS Rivieren 2013 In navolging op de eerdere twee jaren van het NKS Rivieren ook dit jaar weer een serie wedstrijden op stromende rivieren. Deelnemen aan deze serie is pure LOL. De deelnemers zijn (...)

morgen kick off op waal 22-9-2013

de wedstrijd begint om 08.00 uur en duurt tot 14.00 uur het parcours is van de brug tot de pont van brakel  nks bestuur

NKS rivier De Waal

Het traileren vind plaats bij hellouw De wedstijd begint om 08.00 uur en eindigt om 14.00 uur Voor verdere info bel 06 51776273 NKS bestuur

B&B Floris en Sabina

Geachte NKSers, Hierbij een nieuw adres om tijdens de wedstijden in het gebied van het Volkerak-Hollands Diep en Haringvliet te overnachten. Tevens geeft deze lokatie een prijs voor de finale (...)

Aangepaste data NKS Rivieren 2013

1e WEDSTRIJD WAAL: 22 september 2e WEDSTRIJD Oude Maas: 6 oktober 3e Wedstrijd Merwede: 27 oktober Zie ook: http://www.nksnoekbaarsvissen.nl/3/kalender--uitslagen-2013/  

NKS Rivieren 2013

1e: Bon Shimano + Finaleticket + bekers. Eerste bootprijs mag kiezen 2e: Humminbird sonar + bekers 3e: Shadpakket van HM Shads + bekers NKS BestuurJust do it...! Na de pilot van NKS Rivieren in (...)

NKS Finale 2012 op de Nieuwe Merwede

Aanvang wedstrijd: 08:30 Aanvang Traileren: 06:30 Einde wedstrijd: 15:00 Adres Locatie: WSV de Kil Rijksstraatweg 355 Dordrecht In de navigatie of TomTom stel je in als adres de Rijksstraat (...)

Prijzen NKS 2012

Hieronder onder voorbehoud de prijzen voor zowel het klassement en de Finale

Verbrugen en Zitvast pakken winst

Gebroeders van Leerdam winnen laatste wedstrijd! De laatste wedstrijd was de beslissende. De top 5 van het klassement maakte nog kans om de titel te behalen. Het was prachtig weer en iedereen was er (...)

NKS Rivieren final match...

De laatste wedstrijd in het NKS rivieren wordt vervist op onderstaand parcours: Let op links mag tot aan de brug worden gevist!! Rechts tot aan camping. Aanvang om 08:00 in de ochtend aan de he (...)

Alumacraft Nieuws

Vanaf heden zijn alle Alumacraft Modellen vanaf de Lunker standaard voorzien van de Aluma-Trac Accessoirerails. Dankzij het systeem kunnen hengelsteunen, fishfinders, bekerhouders etc. eenvoudig aan d (...)

Lek verassend...

De strijd om de titel bij NKS Rivieren is nog steeds gaande. De Lek... daar moest het allemaal gaan gebeuren en de berichten waren niet best. Toch werd er al rap vis gevangen en uiteindelijk lukte dat (...)

NKS Rivieren Lek 2012

Komende zondag om 07:00 begint alweer de 3e wedstrijd om het NKS Rivieren. We traileren aan de Lekdijk in Ameide en dus niet bij Camping de Koekoek Routebeschrijving: Komend vanaf de A27: Vanaf h (...)

Aanpassing kalender 2012: Let op!!!

Beste leden, een aantal wedstrijdata zijn veranderd: zie hieronder; Wedstrijd 7 Haringvliet: Zondag 30 september Wedstrijd 8 Lithse Ham: Zondag 4 november Finale: 18 novemb (...)

Jeugddag Maurik... Hulp gevraagd...?

Het NKS is een vereniging die graag ook kinderen wil laten zien wat er op het water gebeurd. Speuren naar snoekbaars is leuk een spannend. Het zou dan ook mooi zijn als deelnemers zich een deel van de (...)

Finale water onbekend...?!

12-06-2012 Beste deelnemers, Het NKS bestuur heeft besloten om de keuze van het finalewater uit te besteden. Dit zal gebeuren door Marco Kraal van Sportvisserij Nederland. Op deze mani (...)

NKS River Series: Oude Maas Cracking...

Was het bij het traditionele NKS een moeizaam potje, op de Oude Maas was het daarentegen gewoon goed. Elke boot had vis en er waren feitelijk twee heftige aasperioden. Het NKS Rivieren op de Oude Ma (...)

NKS Rivieren Waal

27-05-2012 Na een warme maar heerlijke dag is de uitslag van het NKS rivieren op de Waal bekend. In totaal hadden zich 20 boten opgegeven waarvan er 14 aan de start verschenen. Het water was (...)

NKS series bijna van start...

07-05-2012 NKS Traditioneel: Lund Challenger Het is bijna zo ver... Nog een paar weken en de NKS series gaan verder. Het NKS Traditioneel zal zaterdag de 26e aan het Lauwersmeer worden vervist. Ee (...)

NKS Alumacraft Masters nieuws...

05-05-2012 Het seizoen staat voor de deur en iedereen is natuurlijk bezig met de voorbereidingen ervan. Het winnen of een hoge klassering tijdens het meedoen aan NKS Traditioneel, NKS Old School en (...)

Stolk en Asbroek Nederlands Kampioen NKS Old School

  19-03-2012 De nieuwste serie uit de NKS reeks is echt een hit getuige de reacties van de deelnemers. Het is een prachtige visserij met old methods en pure lol. Geen uge event maar wel d (...)

Geen 7 vissen tijdens NKS Volkerak...

10-03-2012 Er waren vanochtend maar liefst 67 boten bij Ooltgensplaat om er samen een mooie dag van te maken. Iedereen wist dat het moeilijk zou gaan worden en dat allemaal op basis van het voorvis (...)

Opgeven NKS Rivieren...

21-02-2012 Voor de rivieren liefhebbers is het tijd om op te geven. Meld je aan rivieren@nksnoekbaarsvissen.nl of bestuur@nksnoekbaarsvissen.nl Graag volledige namen doorgeven en tel nummers. De (...)

Old Schoolers op het Haringvliet...

20-02-2012 Ze hebben weer en wind getrotseerd afgelopen zondag. menig boot ging van het water op weg naar een warme bak koffie, maar de Old Schoolers bleven volhouden. Het NKS Old School (...)

Hand made NKS Lund ankers...

18-02-2012  Inmiddels weet iedereen dat ook het NKS Old School een feit is -en dat morgen de tweede wedstrijd wordt gevist. Frank Helmink van IJsselsport heeft samen met het bestuur een uniek (...)

Zondag NKS Old School...

13-02-2012 Zoals het er nu naar uit ziet kunnen we zondag weer van start. Het weerbericht ziet er redelijk uit; temperaturen tussen de 4 en 6 graden en wind ZW/W 3 á 4 - perfecte omstandighe (...)

Humminbird / Technautic goes NKS

10-02-2012 Vanmorgen was het dan zo ver... Het was even vroeg opstaan en 500 km rijden, maar het was de moeite waard. De handen werden geschud voor de overeenkomst om alle (...)

1e NKS Old School een feit...

Iedereen was vroeg uit de veren want vandaag ging het gebeuren: De eerste echte NKS Old School is een feit! Vissen met traditioneel nylon, dobbers en schuifloodjes en het vingerspitsen gevoel... (...)

NKS Rivieren: it is...!

Direct tijdens de opening van het seizoen kunnen we van start en wel op de rivier de Waal. We vissen bij Hellouw of bij Gendt afhankelijk van de vergunning die we hiervoor krijgen. Voor die tijd zal d (...)

NKS Old School: Soon...

24-01-2012 Aankomend weekend is het dan zo ver... Het NKS seizoen gaat van start en wel met de eerste serie van de drie: NKS Pennen... Deze wedstrijdreeks zal uit drie wedstrijden bestaan op het Ho (...)

Definitieve kalender 2012

Nr   NKS Traditioneel Datum (...)

NKS Pennen ... Geef je snel op!

Het NKS Pennen, waar gevist mag worden met de pen, sleepje en dropshot montage gaat de 29e van start. Wil je mee doen aan deze eerste serie geef je dan snel op via info@willemstolk.com (...)

Verslag Algemene ledenvergadering 2011

NKS Verslag ledenvergadering, 18-12-2011 De opkomst van 32 leden was goed - een teken dat de betrokkenheid groot is. Iedereen heeft actief deelgenomen aan de vergadering d.m.v. het stellen van v (...)

Algemene ledenvergadering 2011 - 15-12-2011

Allereerst willen we Sportvisserij Nederland bedanken en verontschuldigen: bedanken voor het faciliteren van ruimte en gebruik van pc, koffie & frisdrank. Maar, er is ook een verontschul (...)

Ledenvergadering 2011 update...

Inmiddels is de aanmeldingsdatum voorbij en zijn alle vragen en opmerkingen opgenomen in de presentatie die zal worden verzorgd tijdens de ledenvergadering. In totaal hebben 26 leden zich opgegev (...)

Ledenvergadering 15 december...

Beste leden, op 15-12-2011 is er de jaarlijkse ledenvergadering. Dit keer mooi op tijd vóór het begin van het seizoen 2012. De presentatie is klaar en Sportvisserij Nederland is wed (...)

NKS Kalender 2012

Nr NKS Traditioneel Datum Uitwijk (...)

NKS Old School...

Snoekbaarzen met de pen en/of een (sleep) loodje is en blijft spannend en magnifiek mooi. Op sommige momenten een dodelijke techniek en zelfs een dikke vissen techniek. Vissen met van die mooie z (...)

NKS Rivieren Finale Oude Maas 16 oktober 2011

Zwijndrecht! Aan de Oude Maas moest het allemaal gaan gebeuren; strijden om eer, roem, glorie en hopen op een dikke vis! Deze liefhebbers van het eerste uur waren allen zo scherp als e (...)

Technautic sponsort NKS finales

Technautic is importeur van watersportartikelen en gevestigd in Wormerveer. Vanaf de oprichting in 1978 heeft Technautic haar pakket opgebouwd tot het huidige artikelaanbod van ca. 15.000 artike (...)

Stolk & Asbroek winnen Lek en worden NL Kampioen!

Je kunt het niet bedenken; De wedstrijd winnen met een aantal fraaie 60tigers en dan ook nog een 96,5 vis vangen tijdens het beslissende moment... Want, er was nog van alles mogelijk: Ronald Raggers e (...)

NKS Rivieren: De Lek the final match...

De NKS Rivieren deelnemers slapen vanacht slecht... Iedereen is gespannen, want de hele top vijf kan het klassement nog winnen. De druk wordt neergelegd bij Bloemert en Asjen Land> Worden deze (...)

NKS Rivieren: Wedstrijd Lek

 Datum & locatie 18-09-2011: Lek Deelnamekosten €60,- per koppel. S.v.p contant betalen, s ochtends voor de wedstrijd bij het ophalen van de deelnamekaarten. Traileren: Men kan (...)

NKS Rivieren: Rijn

Het is spannend aan het front… Iedereen weet dat alles mogelijk is en de verschillen onderling klein zijn. Omdat 1 wedstrijd mag worden afgeschreven kan er nog van alles gebeuren. Lekker span (...)

NKS Rivieren

De tweede wedstrijd van het NKS Rivieren is op 12 juni gevist op de Oude Maas.  Alle deelnemers waren tot op het bot gemotiveerd om goed voor de dag te komen. Op een dergelijk water is namelijk a (...)