Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS Dutch Zander Masters Prijzentafel 2021-2022

De Prijzentafel
Inmiddels heeft de organisatie verschillende vragen gekregen over de prijzentafel. Het is natuurlijk altijd fijn dat jullie nieuwsgierig zijn naar de te winnen prijzen. De sponsoren zijn inmiddels bekend gemaakt op facebook en de te winnen prijzen ook.

Wie wat wint dat houden we nog even voor ons voor tijdens de prijsuitreiking aanstaande zondag. Welke plaatsen er prijs hebben dat maken we wel alvast bekend.

Algemeen Klassement
De nummers 1 t/m 10

Grootste Baars/Snoek/Snoekbaars van het seizoen
De 1 t/m 3 grootste vissen

Finale
De nummers 1 t/m 10

Grootste Baars/Snoek
Alleen de grootste baars en snoek

Grootste snoekbaars
De 1 t/m 10
 
Een kleine kanttekening bij de grootste vissen van het seizoen. Dit zijn de grootste vissen over de 8 verviste wedstrijden. De finale wordt gezien als een aparte wedstrijd en telt niet mee in de grootste vissen van het seizoen.

Ben je niet aanwezig op de prijsuitreiking en heb je je niet afgemeld dan schuift je eventueel gewonnen prijs in de finale door naar de volgende in de rij.

De totale prijzenpot die verdeeld zal worden aanstaande zondag bedraagt +/- € 24.000,00 verdeeld over het klassement en de finale. Wij bedanken onze sponsoren voor het mogelijk maken van deze fantastische prijzentafel.

Wij wensen alle deelnemers succes met de laatste voorbereidingen en de spanning van zaterdagochtend waar we ten strijde trekken.

Tight Lines & Fair Play,

NKS Dutch Zander Masters