Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS Dutch Zander Masters Grand Final Gaat door op de Maas, te Kerkdriel

Beste Deelnemers & Belangstellende,

Het is zover de NKS Dutch Zander Masters Grand Final gaat aanstaande zondag van start. De laatste strijd in het seizoen 2021-2022 met de beste 12.5% van de NKS competitie.  Voor we kunnen starten kunnen jullie hier onder een aantal aanvullende regels/mededelingen lezen en bekijken.

Het finale water is vanaf dit moment (moment bekendmaking) Verboden terrein voor alle deelnemers van de finale!

We vertrouwen er dan ook op dat de deelnemers die mogelijk aanwezig zijn op het finale water dit water z.s.m. verlaten!

Wegwerkzaamheden
De A15 is vanaf knooppunt Gorinchem tot knooppunt Deil afgesloten door wegwerkzaamheden. Je dient om te rijden over de A27 naar de A59 en dan de A2 richting Kerkdriel. Houd dus rekening met een langere reistijd als je deze route wil gebruiken. Vertrek op tijd en ben op tijd!

Parcours
Het parcours loopt van kilometerpaal 210 tot kilometerpaal 219. Kilomterpaal 210 staat net voor de pont van Maren-Kessel het andere einde 219 staat ongeveer 1.5km voor de brug van de A2.
Aanvullende parcoursregels
Er wordt niet gevist op de volgende plekken:
  • In de doorgang naar de Zandmeren.
  • In de doorgang naar de Koornwaard.
  • In de doorgang naar het Maximakanaal.
Het betreft een rivier dus er wordt niet op traditioneel anker gevist.Traileren
Graag alleen tijdige aanwezig  dit betekend zeer ruim voor 08.30 uur. Kom niet op het laatste moment! Met 40 wedstrijdboten is er minimaal 2 uur nodig om jullie tijdig in het water te krijgen. Er wordt niet langer door gevist indien de start verlaat dient te worden! Vertrek op tijd en ben op tijd!
  • Volg de instructies inzake het aanrijden van de helling, delen van de parkeerplaats zullen worden afgezet om een betere doorstroming te creëren.
  • Indien je moet wachten op de route naar de parkeerplaats/helling. Parkeer dan zover mogelijk in de berm. Hulpdiensten moeten ten alle tijden de jachthaven kunnen bereiken!
Startprocedure
Er wordt gestart achter de controleboot. Er verlaat dan ook niemand de zandmeren voor het startsein door Peter Gijzen is gegeven.
Op de zandmeren wordt stapvoets gevaren om overlast te beperken. Degene die het gas erop gooit mag gelijk weer traileren en naar huis.
 
Prijsuitreiking
De prijsuitreiking vindt plaats bij de Waterfeesten. Dit is op adres Zandstraat 17, 5331 PG Kerkdriel. Dit is op het einde van de Zandstraat door het hek heen.
Let op: Er staan 2 bussen bij de start van de prijsuitreiking deze dienen er ten alle tijden in en uit te kunnen! Dus parkeer zo economisch mogelijk er is plek voldoende voor 50 auto + trailer.

Eten
Er staat bij de Waterfeesten een frietkar waar je vanaf 16.00 uur je friet met snacks kan bestellen en afhalen. Deze worden verzorgt door de organisatie van het NKS. Zorg dus dat je snel trailert, zo dat we op tijd met

Tight Lines & Fair Play,

NKS Dutch Zander Masters