Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS MAC Fishing Zander Masters Nieuwe Merwede LURE Only

Beste Deelnemers & Belangstellende,

De geslotentijd is op de helft, we kunnen dus ons materiaal langzaam beginnen afstoffen en klaar zetten voor de opening van het roofvisseizoen.
Ook het NKS maakt zich klaar om op 04-06-2023 de strijd weer met elkaar aan te gaan tijdens de NKS MAC Fishing Zander Masters Lure Only op de Nieuwe Merwede. Een wedstrijd waar de kunstaasvisser zijn hard kan ophalen.


De sponsoring wordt tijdens deze wedstrijd geheel verzorgt door MAC Fishing. Als extra heeft de alom bekende Wim van Vliet nog een cadeautje voor alle teams. Tijdens deze prachtige wedstrijd is er voor ieder team een goodie bag.De goodie bag is voor de teams op te halen bij de prijsuitreiking die zal plaatsvinden in restaurant de Batterij in Strijensas. Hier staat naast de goodie bag ook nog een lekker broodje kroket voor jullie klaar.
Wil je meedoen er is nog plaats tijdens de MAC Fishing Zander Masters Nieuwe Merwede dus schrijf je in via www.nksnoekbaarsvissen.nl.

Traileren/prijsuitreiking
Een groot deel van de deelnemers heeft aangegeven waar ze te water willen gaan. Als organisatie zijn waarderen we dit meedenken enorm.

Gezien er boten op andere hellingen traileren dan Strijensas is er met de havenmeester afgesproken dat er boten mogen aanmeren voor de prijsuitreiking. Je mag en kan dus met je boot naar de prijsuitreiking komen om vervolgens erna weer te gaan traileren.

We zien jullie graag tijdens de MAC Fishing Zander Masters Nieuwe Merwede.

Tight  Lines & Fair Play,

NKS Dutch Zander Masters