Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS Technautic Zander Masters Amer 29-10-2023 Gaat NIET door!

Beste Deelnemers,

 

De Technautic Zander Masters Amer zal NIET doorgaan aanstaande zondag. 

 

De weersvoorspellingen zijn slecht voor aanstaande zondag. De wind die wordt opgegeven is een stabiel, zeer stevig 4 BFT met stoten 7 BFT bij aanvang van de wedstrijd. De stoten zwakken richting 13.00 iets af naar een zware 6 BFT. De kans is dus zeer reëel dat er tijdens het gros van de wedstrijd een zwaardere wind komt te staan. 

Met deze wind is het vragen om problemen, de veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en die komt met deze wind in het gedrang.

 

De veiligheid van onze deelnemers staat voorop. Een groot aantal zou de oversteek moeten maken richting Lage Zwaluwe aankomende zondag. Dit achten wij als organisatie zeer risicovol en dus niet veilig.

 

Naast de veiligheid, nemen wij ook het volgende mee. Deze wedstrijd brengt de beslissing in het Algemeen Klassement van dit seizoen. Er hangt dus voor een groot aantal deelnemers veel af van deze wedstrijd. Een wedstrijd starten en tussentijds moeten aflassen is voor ons geen optie. 

 

De volgende planning wordt in werking gezet.

 

5-11 Technautic Zander Masters

26-11 Uitwijk Amer of Finale

03-12 Uitwijk Finale

 

De deelnemers die zich hebben ingeschreven voor de Technautic Zander Masters Amer zijn automatisch ingeschreven voor de reservedatum.

 

Tight lines & Fair play,

 

NKS Dutch Zander Masters